138’inci corona testi olumlu çıktı

çavuş

Aktif Üye
Türkiye’de en epeyce corona testi yaptıran kişi olduğu iddia edilen 62 yaşındaki Kaşif Sevinç’in 138’inci corona virüsü testi olumlu çıktı. Sevinç, “O kadar test yaptırdım. Sonunda ben de bu virüse yakalandım” dedi.

Corona salgının üst seviye kaygı ve tasaya yol açtığı şahıslardan biri olan esnaf Kaşif Sevinç, 138 test sayısıyla Türkiye’de en çok COVID-19 testi yaptıran vatandaş olduğu iddia ediliyor.

Pandemi başladığı yıldan günümüze kadar “Acaba corona mıyım?” kaygısından dolayı Sevinç, 138 sefer corona testi yaptırdı. En son yaptırdığı test kararı müspet çıkan Sevinç’in korktuğu başına geldi. Şu ana kadar coronaya karşı tam 8 doz aşı olan Kaşif Sevinç hastalığı yavaşça atlatıyor.

“EŞİMDEN BANA BULAŞTI”

Virüse yakalanmasının üzerinden 4 gün geçtiğini belirten Kaşif Sevinç, “O kadar test yaptırdım. Sonunda ben de bu virüse yakalandım. Çok şükür yavaşça atlatıyorum. Maskemi asla çıkarmıyordum. Çocuklarıma, torunlarıma dahi yanaşmıyordum. Eşim coronaya yakalandı, ondan bana bulaştı. Ben bir daha dikkatliydim. Şu an durumun âlâ, 4 gün oldu. Çok korkuyordum. Birebir gün ortasında Merzifon’da, Çorum’da ve Samsun’da test verdim. 1 gün içerisinde 3 defa test vermiş oldum” diye konuştu. (İHA)