babaadam
Aktif Üye
6 üniversite toplamda 234 işçi almak için ilana çıktı
Yüksek İhtisas Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı
Yüksek İhtisas Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 41 akademik işçi alacak. Son müracaat tarihi 6 mayıs 2022
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 28 akademik işçi alacak. Son müracaat tarihi 6 mayıs 2022
Pamukkale Üniversitesi 81 kontratlı işçi alacak
Pamukkale Üniversitesi 81 kontratlı işçi alacak. Son müracaat tarihi 5 mayıs 2022
Afyonkarahisar Sıhhat Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
Afyonkarahisar Sıhhat Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi 43 akademik işçi alacak. Son müracaat tarihi 6 mayıs 2022
Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı
Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 30 akademik işçi alacak. Son müracaat tarihi 6 mayıs 2022
Türk-Alman Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı
Türk-Alman Üniversitesi Öğretim Elemanı 11 akademik işçi alacak. Son müracaat tarihi 6 mayıs 2022
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.
Yüksek İhtisas Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı
Yüksek İhtisas Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 41 akademik işçi alacak. Son müracaat tarihi 6 mayıs 2022
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 28 akademik işçi alacak. Son müracaat tarihi 6 mayıs 2022
Pamukkale Üniversitesi 81 kontratlı işçi alacak
Pamukkale Üniversitesi 81 kontratlı işçi alacak. Son müracaat tarihi 5 mayıs 2022
Afyonkarahisar Sıhhat Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
Afyonkarahisar Sıhhat Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi 43 akademik işçi alacak. Son müracaat tarihi 6 mayıs 2022
Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı
Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 30 akademik işçi alacak. Son müracaat tarihi 6 mayıs 2022
Türk-Alman Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı
Türk-Alman Üniversitesi Öğretim Elemanı 11 akademik işçi alacak. Son müracaat tarihi 6 mayıs 2022
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.