84 yıldır tıpkı şirkette çalışan adam Rekorlar Kitabı’na girdi

babaadam

Aktif Üye
84 yıldır tıpkı şirkette çalışan adam Rekorlar Kitabı’na girdi
Brezilya‘nın güneyindeki Brusque’da yaşayan 100 yaşındaki Walter Orthmann, tıpkı şirkette 84 yıl çalışarak rekora imza attı.

Hususa ilişikin yorumda bulunan Orthmann, “Sevdiğiniz şeyi yapın ve abur cuburdan uzak durun” dedi.

“Çalışmayı sevmelisiniz. Bu istek ve uğraş ruhuyla işe başladım” diyen Orthman, “Sırf çalıştığını söylemek için rastgele bir iş yapılmaz. Buna katlanamazsınız” tabirlerini kullandı.

Imagina completar 100 anos e ser ativo ao ponto de se exercitar todos os dias e dirigir até a empresa que trabalha de segunda a sexta há exatos 84 anos? Essa é a história de Walter Orthmann, o funcionário mais antigo do mundo. Segue o
🧶
pic.twitter.com/f1Wskcm6TN

— Metrópoles (@Metropoles) April 19, 2022

Lokal basına göre Orthmann, işe şimdilerde RenauxView olarak bilinen ve kumaş üreten bir şirketin fabrikasında başladı. Kısa mühlet daha sonra idareye geçti ve sonunda satış müdürü oldu.

Uzun yaşamanın sırrını paylaşan Othman, şu biçimde devam etti: “Tuz ve şekerden sahiden kaçınıyorum. Bağırsaklarına ziyan veren şeylerden, kola ve öteki gazlı içeceklerden kaçınıyorum. Yalnızca düzgün gelen şeyleri tüketiyorum. Bu hakikaten bedeninizin sonsuza dek kuvvetli kalmasına yardımcı olur.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.