A4 otobüs sınırı güzergahı ve saati revize edildi

babaadam

Aktif Üye
A4 otobüs sınırı güzergahı ve saati revize edildi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Eğitim Araştırma Hastanesi – Üniversite istikametinde hizmet veren A4 sınırının güzergahını ve saatini revize etti.

DİYARBAKIR (İGFA) – Ulaşım Daire Başkanlığı, vatandaşların hastane, eğitim, sıhhat, ticari gereksinimlerini rahat ve inançlı bir biçimde sağlaması gayesiyle oluşturduğu toplu ulaşım ağı hizmet vermeye devam ediyor.

Artan nüfus ve yeni yerleşim yerlerinin oluşması ötürüsıyla 8 otobüsle hizmet veren A4 sınırı güzergahı ve saati revize edilerek bir daha düzenlendi.

Ulaşım Daire Başkanlığı vatandaştan gelen talep doğrultusunda A4 sınırının yeni güzergah ve saatini şöyle revize etti:

A4 GİDİŞ; Eğitim ve Araştırma Hastanesi – Maliye Konutları – Winston AVM – İntim İnşaat Kavşağı – Forum AVM – Öğretmen Konutu – 1:Sanayi – Seyrantepe – Batıkent Kavşağı – 7. Kolordu – Adliye – Galeria – Dağkapı – Üniversite.

A4 DÖNÜŞ; Üniversite – Dağkapı – Galeria – Adliye – 7. Kolordu – Batıkent Kavşağı – Seyrantepe – 1. Sanayi – Öğretmen Meskeni – Forum AVM. – İplik Mah. – Köy Yolu – Üç Kuyu Toki – Eğitim ve Araştırma Hastanesi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.