Alexa Nicolette ve Mladen Vasic Southampton, NY’da evleniyor

babaadam

Aktif Üye
Alexa Jayne Nicolette ve Mladen Vasic, Manhattan’ın merkezindeki aynı ofis binasında yaklaşık sekiz ay çalıştılar, ancak Mayıs 2014’ün başlarında bir gün, yolları aynı asansörü paylaştıklarında kesişti.

Merhaba dediler ve birbirlerine garip bir şekilde gülümsediler. “Asansörden iner inmez, en iyi iki arkadaşıma o gün nasıl göründüğümün hiç de hoş olmayan bir resmini mesaj attım ve ‘Sanırım gelecekteki kocamla yeni tanıştım’ dedim. ,‘” dedi, şu anda Huntington, NY’deki Signature Premier Properties’in lisanslı emlakçısı olan 34 yaşındaki Bayan Nicolette

Bay Vasic hâlâ etkilenmişti. “Alexa ile ilk tanıştığımda çok etkileyiciydi” dedi. “Az önce merhaba demiştik ama yine de ona karşı çok çekim hissettim.”

Yaklaşık bir hafta sonra ikili asansörde bir kez daha karşılaştı. Bayan Nicolette, moda tasarımcısı Yigal Azrouël’in showroomundaki ofisinden aşağı inerken, Stratejik Danışmanlık Hizmetleri satış danışmanı Bay Vasic lobideki asansörü bekliyordu.

Bayan Nicolette, “Kapılar açıldı ve birbirimize gülümsedik” dedi. “Asansöre kısa bir süre girdi ve beni takip etmek için dönmeden önce tereddüt etti. Numaralarımızı değiştirdik.”

32 yaşındaki Bay Vasic, “Kimya oradaydı ve onsuz olmak istemediğimi biliyordum.”

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

İlk randevuları, Mayıs ayının sonlarında bir iş gününde, ofis binalarının yakınındaki Bryant Park’ta hazırlıksız bir öğle yemeğiydi. Bayan Nicolette, “Hava çok güzeldi, bu yüzden işten gizlice uzaklaşmaya karar verdik” dedi. “Tüm zaman boyunca orada oturdum ve ne kadar arkadaş canlısı ve özgün olduğuna hayran kaldım. Söylemeye gerek yok, parkta el ele tutuşup öpüşürken öğle yemeği molamız bir saatten fazla sürdü.”

Bay Vasic, iki yıllık birlikteliğin ardından 2016 yılında Bayan Nicolette’in Manhattan’ın Yukarı Doğu Yakası’ndaki stüdyo dairesine taşındı. Ve 2021’de eşi Nicolette’in memleketi olan Centerport, NY’da bir ev satın aldılar. “Aileme daha yakın olmak istedim ve orada birlikte bir gelecek kurmaya karar verdik” dedi. “Birbirimizle evlenmek istediğimizi bir süredir biliyorduk ama aceleyle koridora çıkmak istemedik. Bunu resmileştirmeden önce kariyer hedeflerimize ulaşmak ve birlikte büyümek istedik.”

10 Eylül 2022’de Bay Vasic, Bayan Nicolette’i Northport, NY’deki en sevdiği şarap imalathanesi Del Vino Vineyards’a götürdü. “İkimiz de genellikle hafta sonları çalışıyorduk ve o gün işteyken bana mesaj atıp şöyle dedi: ‘Geçen hafta sonu Del Vino, sevdiğim Frosé’ye servis yaptı, biz de ondan sonra gitmeliyiz.’ İşe git.” Bayan Nicolette dedi. “Güzel bir sonbahar günüydü, bu yüzden dayanamadım.”

İkili şarap imalathanesine vardıklarında, Bay Vasic’in Bayan Nicolette’in haberi olmadan kiraladığı bir fotoğrafçı tarafından karşılandılar. Fotoğrafçı onlara şaraphaneye gelen ziyaretçilerin fotoğraflarını çektiğini söyledi. Bayan Nicolette, “Bağın ortasında birkaç fotoğrafımızı çekti ve ardından oturumu tamamladı” dedi. “Mladen’e döndüğümde tek dizinin üstündeydi. Sanırım heyecandan bayıldım ve sonrasında ona evet deyip söylemediğimi sordum.”

Gitmiş gibi davranan fotoğrafçı gizlice kalıp o anı fotoğraflamıştı.

Evlenme teklifinin ardından Bayan Nicolette, Bay Vasic’in Temmuz 2022’de karaciğer sirozu nedeniyle ölümünden üç ay önce babasından evlenme teklif ettiğini öğrendi. “Bu beni gerçekten derinden etkiledi çünkü Mladen benimle evlenmek için babamdan izin istemesinin benim için ne kadar önemli olduğunu biliyordu” dedi.

Çift, düğün tarihi olarak sonbahar ekinoksu olan 23 Eylül’ü seçti. Bayan Nicolette, “Bizim için karanlık ve ışığın mükemmel bir şekilde bir arada var olduğu denge ve uyumu temsil ediyor” dedi. “Düğünümüzle alakalı olacağını düşündük.”

Çift, Bridgehampton, NY’daki Topping Rose House’daki ahırda düzenlenen samimi bir tören sırasında el yazısıyla yemin etti. Etkinlik için Universal Life Church tarafından görevlendirilen Bayan Nicolette’in en yakın arkadaşı Audrey Shaffer, 75 misafirin önünde görev yaptı. Bunu Topping Rose House’daki stüdyoda bir resepsiyon izledi.

Birlikte büyümek çiftin ilişkisinin özüydü. Bayan Nicolette, “Tanıştığımızda gençtik ve 20’li yaşlarımızdaydık ve yıllar geçtikçe birbirimizi tanıdıkça aramızdaki bağ büyüdü” dedi.

Arizona Üniversitesi’nden perakende ve tüketici bilimleri alanında lisans derecesine sahiptir. Şu anda Midtown Manhattan’daki New Start Capital’da mali danışman olarak görev yapan Bay Vasic, William Paterson Üniversitesi’nden finans alanında lisans derecesine sahiptir.

Bayan Nicolette, “Hayat hedeflerimiz ve değerlerimiz uyumluydu ve pek çok iniş ve çıkışla birlikte neredeyse on yıl geçirdik” dedi ve şöyle devam etti: “Fakat hayat çok daha tatmin ediciydi ve birbirimizle geçinmek daha kolaydı.”

Bayan Nicolette, Bay Vasic’in ilk tanıştıklarında en iyi asansör konuşmasını yaptığını söyleyerek sık sık şakalaşıyor. “8,5 milyondan fazla sakini olan New York City’de Mladen ile tanıştığım için çok mutluyum” dedi. “Kocamla bir bakkalda ya da asansörde tesadüfen karşılaşacağımı her zaman biliyordum.”