Antik Soru: Aşk için bir çekim için harika bir dostluk riskiyle karşı karşıya kalıyorsunuz?

babaadam

Aktif Üye
Jacqueline Marie Spata ve Cameron Thomas Paton geceleri emek aşığı tarafından bir bağlantıya bağlandıklarında, inanılmaz bir dostluğu mahvettiklerinden korkuyorlardı. Bunun yerine, bir bebeğin şu anda yolda olduğu daha derin bir ilişkinin kapısını açtılar.

Temmuz 2022'de, ikisi resmi olarak Chicago'daki dört günlük müzik festivali Lollapalooza'nın etkinlik kurulumunda çalışan bir Revel Decor çalışanı olarak bir araya geldi.

Sadece bir yıldan biraz fazla bir süre sonra, Ağustos 2023'te, West Loop mahallesindeki Soho House Chicago'da bir şeyler içtiklerinde birbirlerini tanımaya başladılar – arkadaş olarak. “Cameron flört konseyi verdim ve o akşam bir kız almaya gitti,” dedi Bayan Spata.

Hareket halindeyken dışarı çıkmaya devam ettiler: “Tüm duyguları yakaladık, ama bunu kabul etmek istemedik çünkü dostluğumuz harikaydı,” dedi Bayan Spata.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Ekim 2023'ün sonunda, Bayan Spata, Bay Paton'u United Center'daki Chicago Bulls'teki bir oyuna davet etti. Maçtan sonra saat 2'ye kadar Bar ile atladılar.

Bayan Spata, “Cam bir beyefendi ve beni odama götürdü” dedi Nobu otelde, 40 dakika boyunca Illinois, Clarendon Hills'te yaşarken sık sık şehirde kaldı. Sonunda geceleri kaldı.

“Ertesi sabah Cameron, büyükbabasının 80. doğum günü için Rockford, Illinois'e gitmek için sabah 7'de çılgın bir atış yaptı.” Dedi.

Bundan sonra iki gün boyunca bir radyo sessizliği idi. “Ben sadece spiral oldum,” dedi. “Diye düşündüm: 'Ne yaptım? En iyi arkadaşımı kaybetmiş olabilirdim.'”

Bay Paton benzer düşünceleri hatırladı: “Bu harika dostluğumuz vardı. Sadece pencereden dışarı attık mı?”

Sonunda, Bay Paton Pazartesi sabahı uzun bir metin gönderdi ve iyi gittiğinden emin olmak istediğini ve iş veya arkadaşlık üzerinde çalışmak istemediğini söyledi.

“Bir hafta sonra şöyle dedik:” Sadece arkadaş kalalım, “dedi Bayan Spata.” Birkaç gün kaçtık, “dedi Bay Paton.

Kasım ayının başında, ikisi batı döngüsünde “işleri düzeltmek için” Sushi Dokku'ya gitti. Diyerek şöyle devam etti: “30 saniye boyunca konuşmuş olabiliriz. Devam edeceğimizi ve dostluğu mahvedmeyeceğimizi söyledik.”

Ancak bu plan uzun sürmedi. Birkaç gün sonra West Loop'taki Rosso Pizzeria Napoletana'ya gittiler. O gece biraz farklı hissettim – biraz rahatsız edici ve belki romantik, dediler.

Gittiklerinde, “Cam arabasını benim yanına sürdü ve ben öfkeli dedim:” Öğrenmeliyiz, “dedi Bayan Spata.

“Birkaç dakika ileri geri çizdik ve her ikisi de neden bunu yapmamamız gerektiğine artık bahane olmadığına karar verdik.” Dedi. “Gece kaldım ve asla geriye bakmadık.”

İkisi, Şubat 2024'te Bayan Spatas'ta gayri resmi olarak birlikte başladı ve bazen geceyi şehirde yer aldı.

Mart 2024'te, Bay Paton Bayan Spata onu ilk kez sevdiğini söyledi. Ve Mayıs 2024'te birlikte Batı Döngüsü'nde bir dubleks aldılar.

Ekim 2024'te Bay Paton, St. Regis Hotel'in çatısında önerdi ve ardından Hotel Tre Dita'da samimi bir akşam yemeği partisi izledi.

“Arkadaşımı ağlamadan önce çok uzun süre aradım?” Dedi Bayan Spata. “Beni arabada ağlarken gördü ve arkadaşımla konuştu. Ve ertesi gündü.”

Illinois, Oak Brook'ta büyüyen 28 yaşındaki Bayan Spata, DePaul Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Ağırlama Bölümü'nde lisans derecesine sahiptir.

27 yaşındaki Bay Paton, Florida, Ocala'da doğdu ve büyüdü. Revel Decor'daki operasyon direktörüdür.

İkili 4 Nisan'da, sadece fotoğrafçıları ile devre mahkemesi hakimi olan Cook County Cerk Cook County Cousty Coust'ta bulundu. Aynı gün, Bayan Spata, Ağustos ayında beklediğiniz çocukla hamileliği sırasında 23 haftalık markayla tanıştı.

26 Nisan'da çiftin nişanlarını kutladığı Tre Dita'da ciddi bir düğün planlanıyor.

“Bir hükümet binasının bodrumunda evlenecek adam olacağımı hiç düşünmemiştim, ama biz buradayız,” dedi Bayan Spata. “Birini bu kadar çok seviyorsanız, nerede olduğunuz önemli değil, sadece kim olduğun önemli.”