Arjantin’de seyir halindeki trenin altında kalan bayan: Hayatta olduğuma şaşırdım

babaadam

Aktif Üye
Arjantin’de seyir halindeki trenin altında kalan bayan: Hayatta olduğuma şaşırdım
Arjantinli 24 yaşındaki Candela, 29 Mart’ta ülkenin Buenos Aires eyaletine bağlı Gonzalez Catan bölgesindeki Güney Belgrano treninin Independencia İstasyonu’nda istikrarını kaybederek bir trenin geçtiği esnada tren raylarına düştü.

Basına yansıyan imajlarda istikrarını kaybettiği görülen Candela’nın birkaç adım sendeleyerek tren raylarına düşmesi, trenin durdurulup genç kızın kurtarılarak hastaneye gdolayılmesi yer alıyor.

🇦🇷
| A una mujer le bajó la presión arterial, cayó a las vías cuando llegaba el tren y se salvó de milagro. El hecho ocurrió en #BuenosAires #Argentina el 29 de marzo en la estación Independencia, de la línea #Belgrano. pic.twitter.com/SyVrPD7EsX

— Impacto Mundo (@ImpactoMundo_) April 18, 2022

Kaburga kırığı niçiniyle karaciğeri parçalanan, başında meydana gelen kontüzyon niçiniyle sol kulağında işitme kaybı ile burunla kaş içinde kafatası kırığı bulunan Candela, 12 gün Alberto Balestrini Hastanesi’nde kaldıktan daha sonra taburcu oldu.

Arjantin’de yayın yapan C5N televizyonuna konuşan Candela, “Hayatta kaldığıma şaşırdım” dedi.

Kaza anını anlatan Candela, “Önümde olan bir şahsa haber verdim lakin fark etmedi. Ona ‘Pardon kendimi yeterli hissetmiyorum.’ dedim ve bayıldım” diye konuştu.

Candela, kazayı epeyce detaylı hatırlamadığını belirterek, sadece tren istasyonunda etrafında insanların olduğunu, tam olarak şuurunun hastanede yerine geldiğini ve başından geçenleri kendisinin de yayınlanan görüntülerden izlediğini söylemiş oldu.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.