Başşehrin iç turizmine fiyatsız VIP

babaadam

Aktif Üye
Başşehrin iç turizmine fiyatsız VIP
Ankara Kalesi ve Ulus etrafında tarihi merkezlere, elektrikli hibrit araçla verilen fiyatsız ring seferleri devam ediyor. Turistik emelli düzenlenen servis hizmeti pazartesi günleri hariç hafta içi 10.00 ile 17.00 saatleri içinde hizmet veriyor.

ANKARA (İGFA) – Başşehir turizmini canlandırmak maksadıyla yeni projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, kent tarihini tanıtmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Kalesi ve Ulus etrafında başlatılan fiyatsız ring hizmeti devam ediyor. Şarj edilebilir hibrit araca, yerli ve yabancı turistler ağır ilgi gösteriyor.

ÇEVRE DOSTU ELEKTRİKLİ ARAÇLAR İLE RAHAT VE KONFORLU SEYAHAT

Turistik gayeli düzenlenen fiyatsız ring seferleri, pazartesi günleri hariç hafta içi her gün 10.00-17.00 saatleri içinde gerçekleştiriliyor.

Çevre dostu iki elektrikli araç ile rahat ve konforlu bir biçimde seyahat yapan vatandaşlar, ring uygulamasından duydukları memnuniyeti şu sözlerle lisana getirdi:

-Aşkın Şahlan: “Kale mahallesinde yaşıyorum. Gündelik ömrümüzü bu araçlar fazlaca rahatlattı. Ulaşım en büyük problemimizdi. Bu uygulamayı takdir ediyor ve teşekkür ediyoruz.”

-Selahattin Yurtaçan: “Sürekli araçları kullanıyorum. Fiyatsız olması da epey avantajlı. Ulaşımımız kale’ye kolaylaştı. Ulaşım güç oluyordu bu uygulama bizi fazlaca rahatlattı.”

-Selami Vural: “Sosyal medyadan bu hizmetin verildiğini gördüm. Uzun vakittir kaleyi gezmeye gitmek istiyordum. Bugün arkadaşımla bu araçları kullanarak gittik. Evvelden kaleye ulaşmakta zorlanıyorduk lakin artık bu ring araçları yardımıyla daha sık gidiyoruz ve kolay ulaşım sağlıyoruz. Teşekkür ediyorum başarılı bir uygulama olmuş.”

-Halil Sözer: “Ben Kale’de oturuyorum. Bu araçlarla yerli yabancı turistler daha kolay ulaşım sağlıyor. Hem esnaf hem vatandaş da araçlardan yararlanıyor. Hakikaten bu sayede kale esnafı ekonomik olarak rahatlamış oluyor.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.