Bir uber sipariş etti ve gelecekteki kocasını buldu

babaadam

Aktif Üye
Kristen Rita Grennan, 17 Mart sabahı Manhattan'ın Tribeca bölgesindeki Nancy Whiskey Pub'ın öncesinde bir Uber'e girdiğinde, dikiz aynasındaki Guram Robakidze şoförü Guram Robakidze ile gözlerini kapattı. Ne kadar iyi olduğunu hemen fark etti.

“Merhaba dedi ve aksanını fark ettim ve ona nereden geldiğini sordum,” dedi 35 yaşındaki Grennan, arkadaşlarıyla seyahat eden.

Guga'dan giden Robakidze, “Ona Gürcistan'a söyledim, ama ülkeye taşındığımı söylemedim ve kayakın ne kadar büyük olduğunu yanıtladı.” Dedi. “Çoğu insan Gürcistan hakkında hiçbir şey bilmiyor ve devlet hakkında konuştuğumu düşünüyor. Onu oradan beğendim. “

İngilizcesi sınırlıydı, bu yüzden Google Translate ile Manhattan'daki Hamilton Heights mahallesindeki dairelerine yaptığı gezinin geri kalanı için konuştular. Vatanından güzel dağları, plajları ve lezzetli şarapları tartıştılar.

Bayan Grennan, Bay Robakidze'nin binasının önünde onu tekrar görmek istediğini ve bir arkadaşı olup olmadığını merak ettiğini biliyordu. “” Hayır “dedi, ondan numarasını ve bir öpücüğü istedim,” dedi.

Bay Robakidze her iki soruşturmayı da kabul etti.

İkisi o akşam ilk saatler sonra vardı. Bay Robakidze, Chelsea'deki Chama Mama'daki New York'taki tercih ettiği Gürcü restoranlarından birine Bayan Grennan'ı getirdi. Onu bordo Toyota'da aldı, ama bu sefer ön tarafta oturuyordu. Şehir merkezinde Google Translate'in yardımıyla tekrar konuştular.

Bayan Grennan, Bay Robakidze'ye Long Island'daki yetiştirilmesini, kamu hizmetine olan ilgisini ve şirketler için avukat olma isteklerini anlattı. Amerika Birleşik Devletleri'ne göçle ilgili hikayesini anlattı ve ona gayri resmi bir konuşma hakkında ilk başa çıkmış olan Amerikalı olduğunu söyledi.

“Guga, Brooklyn, Kensington'da yakın eşli bir Gürcü topluluğunun mesanesinde nasıl yaşadığını açıkladı.” Dedi.

Restoranda, Bay Robakidze, bir pkhali sebze daldırma ve peynirle dolu bir ekmek olan Khachapuri de dahil olmak üzere bir yemeğin yayılmasını emretti. Her ikisi de en unutulmaz gezileri – Ruanda ve Çin için Ruanda ve Çin için hikaye alışverişi için ortak bir tutku keşfetti; Bay Robakidze için Rusya ve Ukrayna. Ellerini masanın üzerinde tuttular.

Dil engeline rağmen, her ikisi de konuşmalarının kolayca aktığını söyledi. Tarih, kokteyl bar eczane Chinatown'da içeceklerle sona erdi.

Google Translate'in yardımıyla Robakidze, “İlk bakışta Kristen ile aşktı ve bu tarihte bir nesneydik,” dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

31 yaşındaki Bay Robakidze, Gürcistan Bağdati'den geliyor ve Ağustos 2022'de New York'a taşındı. New York'ta. Tiflis'teki Georgia Üniversitesi'nden işletme lisans derecesine sahiptir.

35 yaşındaki Bayan Grennan-Robakidze, Massapequa, NY'da büyüdü ve Belediye Başkanı Eric Adams'ın kamu birliğinin iletişim müdürü. Aynı zamanda New York Hukuk Fakültesi'nde öğrencidir. New York Eyalet Üniversitesi'nin bir parçası olan Binghawamen Üniversitesi'nden Fransızca ve tarih lisans derecesi ve Columbia Uluslararası ve Halkla İlişkiler Okulu'nda Kamu Yönetimi Yüksek Lisansı aldı.

İlk buluşmalarından sonra, Bay Robakidze ve Bayan Grennan hızla SMS ritmine girer ve video ile konuşurlar. Bay Robakidze daha fazla İngilizce öğrenmeye başladı, ancak henüz akıcı olmadığını söyledi.

Uzun çalışma planları göz önüne alındığında, haftada sadece bir kez buluştular. Grennan, “Guga, dersleri bitirdiğimde, kendimi akşam yemeğine götürdüğümde Tribeca'daki yasal fakülteye aldı ve işe geri dönmeden önce durdu.” Dedi.

Temmuz 2024'e kadar, “geceleri gemiler” olmaktan bıktıklarını söylediler ve Bay Robakidze, hala yaşadıkları Bayan Gennan'ın Hamilton Heights dairesine taşındı.

“Nisan ayında evlenmeye ve Kristen ile birlikte hareket etmeye başlamıştık.

“Birlikte yaşamak kolaydı ve nasıl yaşlı bir çift olduğumuzu şaka yaptık,” dedi Bayan Grennan.

Çift, Bayan Grennan'ın yasal fakülte hakkındaki final sınavlarını tamamladıktan sonra Ocak ayında evlenmeyi planladı. “Nişanlanacağımız resmi bir an olacağını düşünmedim” dedi.

Ancak 3 Ocak'ta, Bay Robakidze, Airbnb'nin oturma odasında diz inerek Pocono Dağları'na bir gezi için Bayan Grennan'ı şaşırttı ve 10 yakın arkadaşı izlediğinde onunla evlenmesini istedi.

“Gürcüce ve arkadaşlarının bizim için tercüme edilmesini önerdi,” dedi Bayan Grennan. “Evet dedikten sonra Georgina'dan geleneksel düğün danslarında patlak verdiler. Saf sevinçti. “

Birbirlerini tanıdıkları güne kadar on ay boyunca, 17 Ocak'ta Manhattan City şehir memurunda bir subay olan Yanfinang Chen tarafından 17 Ocak'ta Gennan-Robakidze'den geçen Bay Robakidze ve Bayan Grennan, dört konuk önünde evli. Törenden sonra Finans Bölgesi'ndeki Fraunces Tavern'de 12 aile üyesi ve arkadaş için akşam yemeği düzenlediler.

Robakidze, “Gürcüce tost ve İngilizce tost ettik.” Dedi. “Herkes sevgimizi kavradı ve iki kültürü bir araya getirdi. Ve sonra dans ettik. “