Bir yıl süren flört aradan sonra yeni bir şeyi (dikkatlice) kucaklamak

babaadam

Aktif Üye
Meditasyon dersinden sonra Bay Flower, Bayan Savage’ı aradı ve onun transseksüel olduğundan endişe duyup duymadığını sordu.

“Sanmıyorum,” diye yanıtladı Bayan Savage.

Ama gerçekte Bayan Savage şaşırmıştı; California, Oakland’daki tüm kimliği ve sosyal hayatı, lezbiyen ve kadın müzik toplulukları etrafında dönüyordu. Kuzey Karolina, Rocky Mount’ta büyüdükten sonra, şu anda bir Bay Area teknoloji şirketinde kıdemli kalite mühendisi olan Bayan Savage, 1993’te Bay Area’ya ayak basmadan önce birkaç güney şehrinde ve Londra’da yaşadı. Orada eski bir ortağıyla yaşarken, şu anda 20 yaşında olan ve Oregon Üniversitesi’ne giden bir kızı büyüttü.

Ayrıca Hail Marys, Dolorata, MILF! the Band ve bir Judas Priest cover grubu olan The Halford Wives. Şu anda, web sitelerinin “muhteşem funky rock yapan üç vahşi, feminist, eğlenceli insan” olarak tanımladığı Easy Queen ile oynuyor.

Ocak 2021’de, Bay Flowers’ın o sırada sona eren flört etmeme yemininin tam yıldönümünde, Bayan Savage, evlerinin ortasındaki bir sahil kasabası olan Santa Cruz’da bir randevu almayı kabul etti. Sahilde yürüyüş yaparken bize sorular sordular; Bayan Savage, Bay Flower’ın geçiş yolculuğunu merak ediyordu. “Belki 800 saldırgan soru sordum” dedi. “Ve Ande herhangi biriyle kolayca anlaştı.”

Bayan Savage, ikisi için romantik bir gelecek öngörmese de, neşeli hassasiyetlerine sadık olan Bay Flower, bir ilişki konusunda iyimser kaldı. Olduğu şeye ve ne istediğini bilmeye giden yolu uzundu. Pek çok arkadaşı olan atletik, sosyal bir çocuk, St. Cloud, Florida’da bekar bir anne tarafından büyütüldü ve genç yaşta genellikle bir erkek çocukla karıştırıldı. “Beni her zaman mutlu etti” dedi.