Birlikteliklerine yüksek bir noktada başladılar… 11.000 feet’in üzerinde

babaadam

Aktif Üye
Bay Sperling, Bayan Schoenfeld’in samimiyetinden ve sohbetlerine kattığı enerjiden etkilenmişti.

Aslen Stamford, Connecticut’tan olan ancak bir süre Manhattan’da büyümüş olan Bayan Schoenfeld, New York merkezli bir lüks seyahat ve yaşam tarzı yönetim şirketi olan Roman & Erica Inc.’de seyahat ve yaşam tarzı yöneticisidir. Yukarı Doğu Yakası’nda büyümüş olan Bay Sperling, kız kardeşi ve babası Robert Sperling ile birlikte yönettiği, Çin merkezli bir üretim ve tedarik şirketi olan East West Basics’in Genel Müdürüdür.

2019 yazında çift, Yukarı Doğu Yakası’na birlikte taşındı. O yılın Aralık ayında, bir kayak gezisinde Beaver Creek, Colorado’yu ziyaret ettiler ve bir tohum ekildi. On yılı aşkın süredir kayak yapmayan Bayan Schoenfeld ders almaya başladı. Ayrıca şehir dışındaki yaşamdan da bahsettiler. Mart 2020’de salgın patlak verdiğinde, Bay Sperling’in ailesiyle birlikte yaşamak için Long Island’a gitmek üzere şehirden ayrıldılar.

“Zach gerçekten dağlara uyum sağlamıştı ve ben yeni bir maceraya hazırdım” dedi. “Bu adımı atmaya hazırdım.”

Ağustos 2020’de Colorado, Aspen’e, ikisinin de iyi bilmediği bir yere taşındılar. Bay Sperling, Utah ve Telluride, Colorado’yu ziyaret etmişti, ancak Aspen kriterlerini karşılıyor gibi görünüyordu. Dağlara yakın, tercihen restoranları ve sanat galerileriyle şehir hayatının zevkini çıkarabilecekleri bir kayak merkezinde yaşamak istediler.

İlk başta, Bay Sperling, Aspen’in fazla “saray gibi” olabileceğini düşündü, ancak topluluğun hoş karşılanmasına hoş bir şekilde şaşırdılar.