Brooke Rinehart ve Tom Sinnot, Denver’da evlendi

babaadam

Aktif Üye
Bay Sinnott sorularını sabırla yanıtladı – hayır ve altı ay önce – ama insanlar toplandı. Bayan Rinehart, “Herkesin bize baktığını biliyorsunuz ve evet demediniz” dedi.

“‘Elbette cevap evet, bunun verildiğini sanıyordum’ diye düşündüm” dedi.

Kutlamak için artık kapalı olan Regis Princeville Resort’a gittiler ve dışarıda oturup aile ve arkadaşlarını aradılar. Sinnott, “Birçok kişinin nişanımızı beklediğini ve bundan gerçekten mutlu olduğunu düşünüyorum” dedi. Ne de olsa ikisi neredeyse beş yıldır birlikteydi ve birbirlerini liseden beri tanıyorlardı. İlk öpüşmeleri yirmi yıl önce olmuştu.

Bir fatura ödeme hizmeti olan SmartPay’de satış direktörü olan 43 yaşındaki Bay Sinnott ve bir halkla ilişkiler ve pazarlama şirketi olan Ann Magnin’de halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı olan 42 yaşındaki Bayan Rinehart Denver’da yaşıyor ama ikisi de Stroudsburg’da büyüdü. Pensilvanya.

Bayan Rinehart, “Ona büyük bir aşıktım,” dedi. “Yerel bir yüzme havuzunda cankurtarandı, bu yüzden annemden beni oraya bırakmasını istedim ama tipik bir genç kız olarak onunla konuşmadım veya ona yaklaşmadım.”

Burada daha fazla Yemin sütunu bulabilirsiniz Ve Düğün, İlişki ve Boşanma raporumuzu buradan okuyun.

Sonunda 15 yaşına geldiklerinde bir havuz partisinde öpüştüler. Çeşitli sosyal etkinliklerde birbirlerini görmelerine rağmen bundan sonra hiçbir şey olmadı.