Büyük beden gezginler için 5 kapsayıcı şirket

çavuş

Aktif Üye
Yolculuk büyük beden insanlarla sınırlı olmasa da, vücutlarına güvenmek isteyenler için özel olarak tasarlandı. Geziden haftalar önce, Roma’da yaşayan Bayan Shapiro, katılımcılara diğer şeylerin yanı sıra neden gergin olduklarını soran bir anket gönderdi. Bu şekilde, bu endişeleri önceden çözebilir.

Shapiro, “kendini tanımlayan kadınlara ve kadınsı alanlarda rahat olan ikili olmayan insanlara” açık olan yolculuğunda, “Asla kimsenin parasını alıp fiili ses olduğumu söylemem.” boyut dahil seyahat.” “Niyetinin, basitçe “gezginlerimizin hak ettiği tüm düşünce ve niyetle daha çeşitli bir deneyim sağlamak” olduğunu söyledi.

Gereklilik, buluşun anasıdır ve Fat Girls Traveling’i kuran etkileyici Annette Richmond için, boyut geleneklerinin onu yapmak istediği her şeyi yapmaktan alıkoymasına izin vermemek, deneyim ve macera söz konusu olduğunda bir zorunluluktur.

Katılımcıların güzel pirinç tarlalarının üzerinden uçtuğunu gören endorfin açısından zengin bir cazibe merkezi olan Tegalalang Pirinç Terası Salıncağı’nı deneyimlemekten heyecan duyduğu Endonezya’ya yaptığı bir geziyi anlattı. Bayan Richmond, çamurda güçlükle yürüdüğünü hatırlıyor: “Derisi yüzdüm, salıncağa geldim, ilk çıkışım için hazırlandım ve kemeri belime taktım, ama tık sesi çıkmıyor. ‘Dostum, neden daha büyük bir emniyet kemeri almıyorlar’ dedim.” Sonuç? Salıncak operatörleri özür diledi ve daha büyük kayışlar sunan bir rakip olan Real Bali Swing’i önerdi.

Şimdi, Bayan Richmond, dışarıda bırakılmaktan bıkan diğer insanlar için geziler ve inzivalar düzenliyor: “İnziva yerlerime benzeyen şişman kamplarım, şişman kadınlar ve ikili olmayan insanlar içindir” dedi. İnziva yerlerini herkese açarsa, “sihri kaybetme riski var” dedi. 25-28 Ağustos tarihleri arasında İngiltere’nin Brighton kentinde (2.000 $) Fat Camp UK’ye ev sahipliği yapıyor ve burada şişman-olumlu tartışmalar yer alacak yaz kampı tarzı oyunların ve bar gezintilerinin yanı sıra. Bayan Richmond ayrıca 7-11 Aralık tarihlerinde – planlanan farkındalık inzivaları olmadan, sadece eğlence için – Küba’ya (2.750 $) kapsamlı bir gezi yapıyor ve bundan sonra 2020’den beri ana üssü olan Meksika’da bir grup turu planlamayı umuyor . (İnziva yerlerinin aksine, gezileri tüm cinsiyetlere açıktır.)