Büyükanne, 'Cesur' papağanı gemiye gidemediğinde mahsur kalır

çavuş

Aktif Üye
Maria Fraterrigo Cumartesi akşamı San Juan'dan San Juan'dan Kennedy'deki Uluslararası Havaalanı'na uluslararası havaalanına bir uçuşta rezerve edildi. Ancak New York'a dönüş uçuşu için hedefe geldiğinde, Frontier Havayolları'ndan bir ajanın onu durdurduğunu söyledi.

Bayan Fraterrigo'nun duygusal bir destek hayvanı olarak iddia ettiği ve torunlarının isimlerini söyleyebileceği Plucky adlı Afrika gri bir papağanı, uçuş yasağında olduğunu söyledi.

Ocak ayında olaysız sınır uçuşu için cesur olmasına rağmen, papağanların havayolu tarafından yasaklanan çeşitli kuş türlerine ve diğer hayvanlara ait olduğunu söyledi. Bu kuralın esasen mahsur olduğunu söyledi.

“Bu tür bir tezgah beni bağırıyor ve bana şöyle diyor:” Bu uçuşu yapmayacaksın, “diye hatırladı 81 yaşındaki Fraterrigo Çarşamba günü yaptığı telefon görüşmesinde.” Birine ver. Çıkar. “Dedim ki:” Hiçbir koşulda bebeğimden kurtulmayacağım. “

Dört gün boyunca, seyahat planları Frontier azalıncaya kadar yüzerde kaldı ve Çarşamba akşamı için başka bir uçuş planlamıştı. Bayan Fraterrigo, kocasının 2019'daki kaybından bu yana ilk seyahatini tamamladığında Plucky'nin yedekte olması gerekiyordu.

Durumları, havayolları ve yolcular arasındaki ticari uçuşlarda hangi hayvan türlerine izin verildiğine dair gerilimi gösterdi, bu da federal hükümet onlar üzerindeki görev kurallarını sıkılaştırıncaya kadar bazen sevişme hayvanat bahçesi ile karıştırıldı. Minyatür atlar, domuzlar ve diğer sıra dışı evcil hayvanlar uçaklara girdi, ancak Peacock duygusal bir destek yapmadı.

Bayan Fraterrigos Tortur, haber medyasının yaygın dikkatini çekti – New York'ta ABC 7 Görgü Haberleri Bu konuda ilk rapor oldu – ve New York Kongre heyetinin üyeleri buna bağlı

Frontier sözcüsü Jennifer F. De La Cruz, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, havayolunun Bayan Fraterrigo'nun önceki uçuşundaki papağanın nasıl izin verildiğini incelediğini söyledi. “Papağanlar ne direktifimiz kapsamında duygusal destek hayvanları ne de bildiğimiz başka bir ABD havayolu şirketi olarak nitelendiriyorlar.” Dedi.

Bununla birlikte, havayolu, Bayan Fraterrigo için tutarsızlıkların bir zorluk yarattığını itiraf etti.

De La Cruz, “Plucky'den New York'a geri dönüş yapmaktan memnuniyet duyuyoruz.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Kılavuzlarımızla ilgili olarak meydana gelmiş olabilecek herhangi bir karışıklık için özür dileriz.”

New York'ta eski bir polis memuru olan ve 11 Eylül 2001 tarihli terörist saldırılardan sonra Lower Manhattan'da işyerinde kanser alan federal adaletin emekliliği olan kocası Richard Fraterrigo'nun ölümünden bu yana, Bayan Fraterrigo, Plucky'nin rahatlığı verdiğini söyledi.

“Beni devam ettiren tek kuşum” dedi. “Bu benim şirketim.”

Oğlu Robert Fraterrigo, Porto Riko'da doğan ve yıllar boyunca kocasıyla birlikte ölen Bayan Fraterrigo, çok cesur seyahat etmek zorunda kalmadan söylediğini söylemedi.

Aralık ayında annesinin bir uçuşta cesur olup olmadığını kontrol etmeye başladı. Frontier Papağan, Aras, Kakadumkakadus'un web sitesi, Yasak Kuşlar Yasak Kuşlar Sözü Bahsedilirken, küçük ev kuşlarının ev uçuşlarına aktarılabileceği söyleniyor. Frontier Müşteri Günü ile çevrimiçi bir sohbette, Fraterrigo, annesinin kuşunu bir uçuşa alıp alamayacağını sordu ve duygusal bir destek hayvanı olarak gösterildiği bir doktorun mektubu olduğunu söyledi.

Ajan şöyle cevap verdi: “Tamam, bu harika” ve emekli bir federal ajan olan Bay Fraterrigo'nun değişimine göre mektubun havaalanına getirmesi gereken her şey olduğunu da sözlerine ekledi.

Muder 24 yaşında. 10 onstan daha ağırdır ve sahibine göre, papağanı koltuğun altına koymak için kuşla bir sırt çantası satın alan.

“Oraya gitmelerine izin verdiler,” dedi Bay Fraterrigo. “Evini getir. O bir adada.”

Bay Fraterrigo, Frontier'in ilk başta hareket etmediğini, bilet maliyetlerini (yaklaşık 190 ABD doları) iade ettiğini ve annesine 250 ABD doları kupon verdiğini söyledi. O gece onu havaalanından aradığında annesinin histerik olduğunu söyledi.

“Işıklar vurgulandı,” dedi. “Sadece tekerlekli sandalyede kaldı.”

Birkaç gün sonra, Frontier'in içeri girmiş gibi göründüğünü söyledi ve annesinin cesur ve belgeler için ABD'de satın alındığını gösteren bir veteriner muayenesi olup olmadığını sordu. Bay Fraterrigo, annesinin Plucky satın aldığı dükkanın belgeleri bulabileceğini söyledi. Şimdi yeni bir bileti vardı: 3A koltuk.

Çarşamba günü geri dönmeye hazırlandığında, Bayan Fraterrigo rahatsız hissettiğini söyledi. Ve genellikle konuşkan seyahat arkadaşınız.

“Muder konuşuyor,” dedi, “ama uçtuğunda cesurca konuşmuyor çünkü gergin olduğu için.”