Christopher Reynolds ve John Hewitt, Finger Lakes’te dünyaevine girdi.

babaadam

Aktif Üye
Juilliard Okulu’nda, dans bölümünden birinin müzik bölümünden biriyle yollarının kesişmesi çok nadirdir. Ancak işbirlikçi piyano alanında yüksek lisans öğrencisi olan Christopher Kenji Butcher Reynolds, Eylül 2019’da dans lisans öğrencisi John Livingston Hewitt ile tam olarak böyle tanıştı. Bay Reynolds okulda tanıştıklarında Bay Hewitt’in en sevdiği travesti Trixie Mattel’in resminin olduğu bir tişört giyiyordu. Bu yılın başlarında Bay Reynolds, Bay Hewitt’i dans ederken gördükten sonra Instagram’da takip etti.

Sonraki ay, Bay Hewitt, Bay Reynolds’ın ailesinin kedisi Tiger hakkındaki Instagram gönderilerine yanıt verdi ve ikisi, Bay Hewitt, Bay Reynolds’a çıkma teklif edene kadar flört etti.

İlk buluşmalarını Manhattan’ın Yukarı Batı Yakası’ndaki E’s Bar’da yaptılar. Bay Hewitt, Bay Reynolds’a konuşmayı sevdiğini söyledi, “ki bu mükemmeldi çünkü dinlemeyi seviyorum” dedi Bay Reynolds.

Ama ikisi işi ağırdan aldı ve ilk buluşmada öpüşmedi. 28 yaşındaki Bay Reynolds, “Bunu gerçekten istiyordum ama bizim neslimizin geliştirdiği iletişim kültüründen de korkuyordum” dedi. “Ve ondan o kadar hoşlandım ki sırf gerçekten iyi anlaştıkları için başka bir randevuya çıkmak isteyip istemediğini görmek istedim.”

Yaptı: Bay Hewitt, iki ay içinde, Bay Reynolds’ın Juilliard’ın kampüsü yakınlarındaki Hell’s Kitchen’daki evine fiilen taşınmıştı. Mart 2020’de pandemi başladığında, ilişkilerinin henüz altı ayında, Bay Reynolds kasabayı terk edip ailesiyle birlikte memleketi Ithaca, NY’da iki hafta geçirmelerini önerdi.

İki hafta üç aya dönüştü ve bu süre zarfında Bay Hewitt, Bay Reynolds, ebeveynleri ve kız kardeşi ile Mario Kart oynayarak ve realite TV programı Drag Race izleyerek bağ kurdu. Çağdaş bir dansçı ve uzun süredir K-pop hayranı olan Bay Hewitt, YouTube eğitimlerinden adımları öğrendikten sonra onlara K-pop koreografisi de öğretti.

25 yaşındaki Bay Hewitt, “Chris’in ailesi çok konukseverdi,” diyerek kendisini hemen bir üye gibi hissettiğini sözlerine ekledi. “Birisiyle evlendiğinizde onun ailesiyle de evlendiğiniz klişe ama doğru ve karantina boyunca Chris’e eşlik ederken ailesinin inanılmaz derecede nazik, cömert ve eğlenceli olduğunu öğrendim.” Bay Hewitt Silver Spring, Maryland’de büyüdü. ancak lisede dans eğitimi için Hamburg, Almanya’ya taşındı – ailesi aynı zamanda hala yaşadıkları Hollanda’ya taşındı.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

O bahar, Bay Hewitt fiilen mezun oldu ve daha sonra o yaz Bay Reynolds, Chicago Lyric Opera’da topluluk piyanisti olarak işe alındı. Çift Chicago’ya taşındı ve birkaç ay sonra smokin kedisi Stevie’yi ailelerine aldı. Bay Hewitt, “Her birimiz için bizim birbirimiz için ne kadar önemliysek o kadar önemli olan tek karakter o” dedi. Halen profesyonel bir grup olan Bilgi Sistemleri Denetim ve Kontrol Derneği’nde hesap yöneticisi olarak çalışmaktadır.

2021 yazında bir arkadaşlarının Kaliforniya’daki düğününe katıldılar ve evlilik olasılığını tartışmaya başladılar. Bay Reynolds, 29 Aralık 2021’de bir çöpçü avı teklif etti. Çift, doğum günleri ve tatiller için sık sık birbirlerine çöpçü avı yapardı ama bu sefer Bay Reynolds, aşk hikayelerinin başladığı Ithaca’daki evi bilip bilmediğini görmek için Bay Hewitt’i teste tabi tuttu.

Bay Reynolds, “Ithaka’da geçirdiğim onca zaman, ilişkimizin ayrılmaz ve özel bir parçası gibi geldi,” dedi.

22 Temmuz’da Osmica at Spring Trail Farm’da, Ithaca’nın dışındaki Finger Lakes’te bir mekan ve oda-kahvaltı, Bay Reynolds’un Universal Life Kilisesi’nden evlilik emrini veren amcası Michael Maglaras tarafından evlendiler. Bay Reynolds’un annesinin dörtte biri Japon olduğu için çift, törenlerinde bu mirası onurlandırdı. Geleneksel bir kimono giymişti ve çiftlik süsleri kiraz çiçekleri ve origami kağıt turnalarla doluydu.

Bay Reynolds, “Yeminlerimizin ‘Seni zamanın sonuna kadar seveceğim’ gibi genel olmasını istemedik, bunun yerine günlük hayatımızdaki gerçek şeylerle daha fazla ilişki kurmasını istedik” dedi. Bay Hewitt’in nüktelilere bırakılacağına söz vermişti. Verdiği sözler arsızdan samimiye değişiyordu.

İlk dansı Judy Garland ve Barbra Streisand’ın bir K-pop kız grubu olan TWICE’ın “Talk That Talk” adlı pop koreografisine dönüşen “Happy Days Are Here Again” şarkısıydı. Paul Anka’nın en son Syracuse’da bir gösteride kullandığı bir Steinway binliği kiralamışlardı. Profesyonel bir müzikal tiyatro sanatçısı ve Bay Reynolds’un arkadaşı Mikaela Bennett, Bay Reynolds’un piyanoda eşlik ettiği Funny Girl’den “People”ı seslendirdi.