Cody Ko ve Kelsey Kreppel Çar

babaadam

Aktif Üye
Podcast sunucuları Cody Michael Kolodziejzyk ve Kelsey Lang Kreppel, en sevdikleri anların içerik haline gelmesine izin vermemeyi alışkanlık haline getirdi.

Böyle bir an, 18 Aralık 2021’de California, Malibu’daki plajda nişanlandıkları andı. Bay Kolodziejzyk’in evlenme teklif ettiği yerde karaya vuran dev fok leşini oynasalar gülebilirlerdi. Ancak Bayan Kreppel, “Günlük hayatımızı filme almama ve insanların bizimle neler olup bittiğini bilmelerine rağmen, Cody ve ben gerçekten neyi paylaştığımıza ve neyi kendimize sakladığımıza dikkat ediyoruz” dedi.

29 yaşındaki Bayan Kreppel ve 32 yaşındaki Bay Kolodziejzyk, Los Angeles’ta yaşıyor. Ayrı YouTube kanalları var, ancak Couples Cringe dahil belirli dizilerde ortak çalışıyorlar. Her ikisi de eğlenceli düşüncelere sahip bir izleyici kitlesi oluşturdu.

Profesyonel adını medya kariyerinin başlarında Ko olarak kısaltan Bay Kolodziejzyk, Tiny Meat Gang podcast’ini Noel Miller ile birlikte sunmasıyla tanınır. Kırmızı halı moda incelemeleriyle tanınan bir vlogger olan Bayan Kreppel, TRULUVE adlı bir moda ve aksesuar markası işletiyor ve Circle Time adlı bir podcast’e ev sahipliği yapıyor.

Çift, Bayan Kreppel’in California, Mar Vista’daki evinde Haziran 2017’de oda arkadaşlarından biri arkadaşlarını davet ettiğinde tanıştı. Bunların arasında, kısa ömürlü Vine platformunda takipçisi olan ve YouTube’da yeni yeni dikkat çekmeye başlayan Bay Kolodziejzyk de vardı. Dairede sevimli kadınların barındığını duymuştu. “‘Hubba Hubba’ gibiydim” dedi.

Bayan Kreppel’in onu gördüğünde ne giydiğini hatırlıyor: kesik bir Frank Sinatra tişörtü, kot pantolon ve siyah bir gerdanlık. “Gerçekten havalı bir tarzı olduğunu ve gerçekten güzel olduğunu düşündüm” dedi.

O zamanlar Kuzey Hollywood’da bir anaokulu öğretmeni olan Bayan Kreppel de ondan hemen hoşlandı. “Onun yanında komik ve biraz aptal olabileceğimi hissettim ve o benim bu tarafımı anladı” dedi.

İyi geceler dediklerinde, tarçın meydan okumasını birlikte kabul etmişlerdi (o boğuldu, o boğulmadı) ve buzdolabından katı haşlanmış yumurta atıştırmak için diğerlerinden ayrıldılar. “Oldukça acıktı ve ‘Sana sunabileceğim tek şey bu’ dedim” dedi.

O gece daha sonra ona Instagram’da mesaj attı. “Bir dahaki sefere sert haşlanmış yumurta yemeye geri dönmesi konusunda ona gerçekten saçma bir şey gönderdim” dedi. “Hiç sevimli değildi.” Ama tepki gösterdi.

Bayan Kreppel, Los Angeles’tan. California Eyalet Üniversitesi, Northridge’den çocuk ve gençlik gelişimi alanında lisans derecesi ile mezun oldu. Alberta, Calgary’de büyüyen Bay Kolodziejzyk, Duke Üniversitesi’nden bilgisayar bilimi alanında lisans derecesi aldı.

Bay Kolodziejzyk, tarçın ve yumurtayla karşılaştıktan sonra sonraki ayı Avrupa’da bir arkadaşını ziyaret ederek geçirdi. O uzaktayken, düzenli olarak Londra’da bir hit olan “Love Island” hakkında mesaj attılar. Bay Kolodziejzyk, “Herkes bundan bahsetti” dedi. Birlikte diziyi çok sevdiler.

Temmuz ayında Los Angeles’a döndüğünde, ortak bir arkadaşlarının doğum günü partisi için Venedik’te bir bar olan Lincoln’de buluştular. Bayan Kreppel, “Orada el ele tutuşarak oturduk ve her zaman birbirimizle konuştuk” dedi. Eve giderken, Bay Kolodziejzyk bir arkadaşına mesaj attı. “Temel olarak karımla tanıştığımı düşündüm” dedi. O yılın Eylül ayında, San Diego’ya yaptığı bir gezide, ondan kız arkadaşı olmasını istedi.

Mutsuz internet davranışını birlikte analiz ettikleri Çiftler Cringe, birlikte Marina Del Ray’de küçük bir daireye taşındıkları 2018’de prömiyer yaptı. 2019’da “Tiny Meat Gang” En İyi Podcast dalında Shorty Ödülü kazandığında karşılıklı sürünme için daha az zaman buldular. Bay Kolodziejzyk, “Neredeyse tüm yıl boyunca turneye çıktım ve bazen biraz zordu” dedi.

Pandemi, uzun mesafeli bir ilişki gibi hissettiren şeyi sona erdirdi. Çift, 2020’de Marina del Rey’deki dairelerinden karantinaya aldıkları Venedik’teki bir eve taşındı. Orada, sürekli birliktelik onları daha çok ikili olarak film çekmeye yöneltti. Ayrı izleyicileriyle bu iyiydi. Bay Kolodziejzyk, “Tam olarak aynı mizah anlayışına sahibiz,” dedi. “İnsanlar bizi bir birim olarak seviyor. Doğaldı.”

2021’deki teklifinden hemen önce kıyıya vuran fok leşi de öyleydi. Ancak bu, anı mahvedeceği konusunda endişelenmesine engel olmadı. “Devasaydı ve kokuyordu ve kimse nişan gününde bir leş görmek istemiyor” dedi.

Onunla başka bir yerde evlenme teklif etmek için çok geçti: metrelerce ötede, kiraladığı bir şirket tarafından düzenlenen sürpriz bir şampanya pikniği bekliyordu. “Kafamda ‘Ne yapmalıyız? Umarım fark etmez?”

Fark etti. Ancak evet dedikten sonraki tepkisi, sadece birbirleri için yaratılmış oldukları hissini güçlendirdi. “Onunla bir selfie aldı” dedi. “Onun o olduğunu böyle biliyorum.”

4 Şubat’ta Bay Kolodziejzyk ve Bay Kreppel, erkek arkadaşı Adam Cue tarafından Indian Sites, California’daki Sands Hotel and Spa’da törene katılan başka bir arkadaşı Emma Feitshans ile evlendi. Her ikisi de bu olay için Amerikan Evlilik Bakanlıkları tarafından görevlendirildi.

150 konuğunun, milyonlarca hayranı için kameraya hazır olması gerekmiyordu. Bayan Kreppel, düğünün “para, video veya beğeni için olmadığını” söyledi. “Aşk içindi. Ve sadece bizim içindi.”