Diana Ming ve John Gold için aile her şeydir

babaadam

Aktif Üye
Ne Diana Ming ne de Jonathan Barrett Gold ilk randevularının bitmesini istemiyor gibiydi.

Buluşma uygulaması Hinge aracılığıyla görüştükten sonra ikili, 22 Mart 2018’de Manhattan’ın East Village bölgesindeki bir bar olan Goodnight Sonny’de buluşmayı kabul etti.

New York’ta bir sigorta ve yıllık gelir sağlayıcısı olan Global Atlantic Financial Group’un operasyonlardan sorumlu başkan yardımcısı olan 30 yaşındaki Bayan Ming, “Baharatlı margaritaların tadını çıkarırken ve gülerken hemen bağ kurduk” dedi. Dartmouth’tan Hükümet ve Kamu Politikası alanında lisans derecesi vardı.

“Benimle ilgilendi ve aklımdan geçenleri merak etti” dedi.

Amazon’da bir yazılım geliştiricisi olan 31 yaşındaki Bay Gold, Bayan Ming’i girişken ve ilgi çekici, aynı zamanda entelektüel ve arkadaş canlısı buldu. Stanford’dan bilgisayar bilimi alanında lisans ve yüksek lisans derecesine sahip olan Bay Gold, “Ondan etkilendim ve benim için aynı şekilde hissetmesini umdum” dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Saat 1’de barı kapatmışlardı. Sonra Bay Gold’u bir arkadaşının sadece iki blok ötedeki şifresini bildiği dairesinin çatı katına kadar takip etti. İlk öpüşmelerini Tompkins Square Park’a bakan verandada paylaştılar.

“Onunla konuşmaya devam etmek istedim,” diyen Ming, Bay Gold’u canlandırıcı ve farklı bulduğunu ve “onun tarafından sersemletildiğini ve neşelendirildiğini” sözlerine ekledi.

Dileğini yerine getirdi. Sadece birkaç saat sonra, Bayan Ming’e mesaj attı ve onu akşam yemeğine davet etti.

İlişkileri hızla gelişti. İkili, sonraki altı ayı New York’u birbirlerinin gözünden görerek aşık olarak geçirdi. Bunlar arasında yüzlerce bisiklet gezintisi, sıcak yoga dersleri, Yankees oyunları, Astoria ve Queens mutfak turları ve Bronx’taki vuruş kafesleri vardı.

Eylül ayında, Bay Gold, Bayan Ming’i ailesinin Manhasset, NY’deki çocukluk evinde 75 akraba ve arkadaşının katıldığı yıllık yaz barbeküsüne davet etti.

Beş kardeşin en büyüğü olan Bay Gold, “Geniş bir aileye sahip olmak kim olduğumun bir parçası,” dedi. Henüz lisedeyken annesi kanserden öldü. “Başka birinin büyük ailesine dahil olmayı tasavvur ettim çünkü bununla gelen şeyleri anlıyorlar.”

New Jersey, Morristown’da büyüyen Çinli göçmenlerin kızı Bayan Ming, tek çocuktur. “Çocukluğu sırasında Çin’e yaptığı birkaç ziyaret dışında geniş ailemle pek teması olmadığını” söyledi.

“Evlilik imkansız bir fikir gibi görünüyordu” diye ekledi. “‘Beni ve kültürel kimliğimi anlayan birini asla bulamayacağım’ diye düşündüm.”

Yaz toplantısı hem Bay Gold hem de Bayan Ming için önemli bir olaydı.

Bayan Ming, “Kaybolmuş hissetmek yerine sarıldım” dedi. “O gün John’la evlenmek istediğimi biliyordum. Ona en yakın olanlarla bağ kurmak, onu daha iyi tanımama yardımcı oldu.”

Bay Gold, “Partide, odanın diğer tarafından kendine özgü gülüşünü duyabiliyordum, bu da bana onun iyi olduğunu söylüyordu,” dedi. “Sadece hayatta kalmadı, aynı zamanda gelişti. Bu iç açıcıydı.”

Temmuz 2019’da Brooklyn, Prospect Heights’ta bir daireye taşındılar. 2 Ekim 2021’de Prospect Park’ta piknik yaparken arkasını döndü ve Bay Gold’u elinde yüzükle tek dizinin üzerinde evlenme teklif ederken buldu. Bay Gold’un babası ve kardeşleri balonlar, şampanya ve ıstakoz ruloları sunarak parkın girişinden çıkarken “evet” dedi.

Bayan Ming’in 2020’de Singapur’a taşınan ebeveynleri, saat 02:00’de FaceTime aracılığıyla kutlamalara katılmayı sabırsızlıkla bekliyorlardı.

Çift, 3 Haziran’da Brooklyn Botanic Garden’s Plant Family Collection’da 180 davetlinin önünde dünyaevine girdi. Bu olay için Universal Life Kilisesi tarafından atanan Ming’in kolejdeki oda arkadaşı Victor Hollenberg başkanlık etti.

Bayan Ming’in kültürü, önceki gece geleneksel bir Çin aslan dansı grubunun performansı ve TriBeCa’daki Bay Chow’s’ta aile tarzı bir akşam yemeği ile kutlandı. Bay Gold’un Yahudi mirası, çift bir kadehe vururken, yedi kutsamayı okurken ve Hora dansı yaparken, düğün töreni ve resepsiyon sırasında açıkça görülüyordu.

Bayan Ming, “John beni daha spontane ve savunmasız yaptı” dedi. “Ailesi dünyama çok fazla renk ve bağlantı getiriyor.”

Damat da aynı şekilde konuştu. “Annem öldüğünde, olabileceğim kişi olmam için beni zorlayan kimse olmadı – Diana yaptı” dedi. “Beni kaldırdı.”