Didim yollarını yenilendi

babaadam

Aktif Üye
Didim yollarını yenilendi
Kent genelindeki yol imal çalışmalarıyla inançlı ve konforlu yollar oluşturan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim’de gerçekleştirdiği ağır mesaiyle Tütüncüler, Çobankuyu ve Koca Mustafa caddelerini sıcak asfalt çalışması ile yeniledi.

AYDIN (İGFA) – Aydın Büyükşehir Belediyesi vatandaşların hayat konforunu arttırmak için hizmet odaklı çalışma anlayışıyla yatırımlarını sürdürüyor. Yol imal çalışmalarına süratli bir biçimde devam eden Fen İşleri Dairesi Başkanlığı grupları, Didim’deki Koca Mustafa, Tütüncüler ve Çobankuyu caddelerinin yollarını sıcak asfalt ile yeniledi.

Üç caddede yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda ağır bir tempoyla çalışan takımlar, hem altyapı birebir vakitte üst yapı süreçlerini kısa müddette tamamladı. Altyapı süreçleri akabinde sıcak asfalt serimi ile devam edilen çalışmalara kaldırım düzenlemeleri ile devam edildi. Tüm bu süreçlerin akabinde şerit çizgileri çekilen ve yol işaretlemeleri tamamlanan yollar ulaşıma açıldı.

Hızlı bir biçimde yapılan çalışmalarla, caddelerin yayalar ve şoförler için epey daha kullanışlı hale getirildiğini belirten vatandaşlar, yapılan hizmetler için Aydin Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.