En iyi arkadaşlardı – Meksika'ya bu geziye kadar

babaadam

Aktif Üye
Catherine Anne Singiser ve Dr. Sara Guirguis Attalla yakın arkadaş olan iş arkadaşları olarak başladı. Sonra romantizm geldi.

İkisi Ağustos 2021'de Dr. Inspira Tıp Merkezi Vineland'a Atalla, New Jersey, Vineland'da bir gastroenteroloji uygulaması, Bayan Singiser'ın bir hemşire olduğu. Bir ofis paylaştılar ve Dr. Attalla, Bayan Singiser'in uygulamanın lojistiğini öğrenmek için temas noktasına geldiğini söyledi.

“Catherine, hastalar arasında minibüs yapmayı kolaylaştıran samimi, erişilebilir bir kişiliğe sahipti,” dedi Dr. Attalla. “Bir noktada kişisel hayatımız ve ilgi alanlarımız hakkında konuştuk, ama asla ofis dışında sosyalleşmedik.”

Dr. O zaman 41, başka bir kadınla evlendi ve boşanma sürecinden geçti (Eylül 2023'te tamamlandı). “Catherine, evlilik sorunlarıma emanet ettiğim ilk kişiydi ve her zaman dinlemeye hazırdı” dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Dr.'nin etkileşimi Attalla ve Bayan Singiser, işyerinin ötesinde, her ikisinin de yumurtalık kanserinden ölen eski bir meslektaşına bir avantajda yer aldığı Nisan 2022'de başladı. “Sara ve ben orada takıldık ve orada olan arkadaşlarım nasıl bir bağlantımız olduğunu yorumladık” dedi. “Hiç başka bir kadına gitmedim ve ikimiz de onun yorumlarına güldük.”

Avantaja göre, Dr. New Jersey, New Jersey ve New Jersey, Pittsgrove'de yaklaşık 25 dakika uzaklıkta yaşayan Bayan Singiser'de düzenli olarak görmeye başlayan Attalla. Restoranlara ve kaçış odalarına gittiler ve evlerinde birbirleri için yemek pişirdiler.

Haziran 2022'de Dr. Attalla, Amerikan Kenpo Karate'deki siyah kuşak testini çıkardı ve Bayan Singiser katılımla onu şaşırttı. “Sara'yı neşelendirmek için orada olamazdım,” dedi. “Kara kuşağı aldı ve yerel bir barda kokteyllerle kutladık.”

Dr. Attalla şöyle dedi: “Catherine ve ben o zamandan beri ayrılmazdık. Hayatımda beni çok harika bir zaman geçirmede önemli bir rol oynayan en iyi arkadaşımdı. “

Desteğiniz için bir teşekkür olarak, Dr. Attalla Bayan Singiser Mart 2023'te nefes nefese Riviera Cancun Resort & Spa'ya beş günlük Meksika kısa bir tatil ile. Singiser, “Aşırı arkadaş olarak çok tatil olması gerekiyordu ve Sara bize kendi yataklarımızla bir oda getirmişti.” Dedi.

Yolculuktan kısa bir süre önce, Dr. Atalla, Bayan Singiser'ın ona yakından sarıldığı bir rüya gördü. “Uyandığımda Catherine'i bir arkadaştan ziyade romantik bir ortak olarak gördüm,” dedi Dr. Attalla.

Meksika'da zaman geçirdiler ve sahilde rahatladılar ve tekila ile dolu akşam yemeğinin tadını çıkardılar. Ancak, ilişkisi seyahatinin son gecesinde beklenmedik bir dönüş yaptı.

“Sara yatağında huzursuzdu ve ona sarılabilmem için gelmesini söyledim, ama bunun yerine öptük,” dedi Bayan Singiser. “Beni sevdiğini söyledi ve duyguların bir kasırgasını hissettim.”

Kısa tatilden sonra bir çift oldular; Mayıs 2023'e kadar evlenmek istediklerini biliyorlardı. Ağustos 2023'te Bayan Singiser Dr. Attalla'nın hala yaşadıkları Swedesboro'daki evi.

Singiser, “Yüzüğü bulduk ve birlikte hayatımızdan bahsetmiştik ve çocukları nasıl istediğimizi konuştuk, ancak resmi olarak nişanlanmadık.” Dedi. “Sara bana sormak isteyen kişi olmak istediğini söylemişti, bu yüzden bekledim.”

Pittsgrove'den gelen Bayan Singiser, Glassboro, NJ'deki Rowan Üniversitesi'nde hemşirelik alanında lisans ve yüksek lisans derecesine sahiptir.

Dr. NY, Ridgewood'da büyüyen Attalla, Hunter Koleji'nde biyoloji alanında lisans derecesine ve Bronx'ta Albert Einstein Tıp Fakültesi'nde tıp derecesine sahiptir. Her ikisi de Inspira Tıp Merkezi Vineland'da meşgul.

Teklifi 12 Mayıs 2024'te Glassboro'daki çıkış 4'ün kaçış odalarında gerçekleşti. “Catherine son ipucunu çözdüm. “Benimle evlenmek istiyor musun?” Attalla.

“Teklifin geldiğini biliyordum, ama yine de şaşırdım ve hevesliydim,” dedi Bayan Singiser.

Çift düğünlerini gelecek yıl planladı, ancak almaya başladı; Bayan Singiser'in bebeklerini bir sperm dağıtıcı ile giyeceğine karar vermişlerdi. 22 Mart'ta küçük bir kız bekliyorsunuz.

Dr. Attalla ve Bayan Singiser, 25 Ocak'ta Mullica Hill, New Jersey The Piskoposluk Patterson'daki St. Stephen Piskoposluk Kilisesi'nde 115 konuk önünde evlendi.

Bayan Singiser ve Dr. Attalla, Haziran 2023'ten beri kilisede hizmetlere katılıyor ve bu LGBTQ topluluğunu memnuniyetle karşıladığı için orada evlenmeye karar verdiklerini söyledi.

Bayan Singiser dokuz çocuktan biridir ve tüm kardeşleri on yıl içinde ilk kez birlikteyken mevcuttur. Dr. Ailesi katılmayan Attalla, akıl hocası Dr. Michael Kochman, onu pasaj boyunca götüren destekledi.

“Gün arkadaşlar, aile ve çok kahkahalarla doluydu,” dedi Dr. Attalla. “İnsanların önemli olduğunda ortaya çıktıklarını ve kızımıza şanslı olduğumuz sevgiyi ve desteği vermeyi umduklarını öğrendik.”