En iyi maçın son kaydırma ile geldi

babaadam

Aktif Üye
Illysis Brittany Singer ve Ty Christian Duncan, Ekim 2022'de Tinder'a bağlandıklarında hayal kırıklığına uğradılar.

“Her bir tanışma uygulamasındaydım ve yanlış insanları yanlış insanlarla seçtim, ancak gerçek bir ortaklık arıyordum,” dedi Bayan Singer.

Duncan, “Bir süre tanışma sahnesinden vazgeçmek istedim, ama sonra Illissis ile tanıştım.” Dedi.

Her ikisi de Brooklyn'de yaşayan ikisi, ikisi de sanatta çalıştıkları ve diğerinin profil resimlerini sevdikleri için Tinder'ı kabul etti. Bay Duncan, Manhattan'ın Chelsea bölgesindeki Gagosian Galerisi'nde ve Tribeca'da bağımsız bir film evi olan Roxy Sineması'nda Bayan Singer'da çalışıyor.

O zaman, 47 yaşındaki Bay Duncan, Prospect Park'ta bir daire kiraladı. 38 yaşındaki Bayan Singer, çiftin şu anda yaşadığı 18 yıl boyunca Williamsburg'da aynı dairede yaşıyor.

Üç gün boyunca bir metin mesajı selinden sonra, 13 Ekim'de Gagosian Galerisi'nin yakınındaki Sullivan Street Bakery'de bir araya geldiler. Duncan, “Ziyaretleri güzel buldum ve çok kararlı görünüyordum,” dedi. Sanat, müzik ve filme olan ortak sevgileri ve kişisel ve profesyonel hedefleri hakkında konuştular.

“Zaman izini kaybettim ve bir sonraki randevum için çok geç kaldım,” dedi Bayan Singer. O günün ilerleyen saatlerinde Bay Duncan'ı, o akşam Roxy'de 1983'ten itibaren “Merry Christmas, Bay Lawrence” ın bir gösterisine davet etti.

İki gün sonra bir sonraki tarihlerini Roxy'ye geri döndüler. 1979'dan itibaren “hardcore” suç gerilim filmi tarafından bir gösteri yaptınız. “Tiyatroda harika bir hafta sonu oldu ve çalışıyordum ve tüm dikkatimi ödeyemedim,” dedi Bayan Singer. “Yine de ima edilmedi. Aramızda bir kıvılcım, neredeyse elektriksel bir his vardı. “

Atlanta bölgesinde büyüyen Bay Duncan, Gagosian Galerisi için bir sanat hazırlayıcısıdır, bu da kurulum, ambalaj ve nakliye sanatını içeren bir rol. Bayan Singer Miami'den geliyor ve Roxy Sinema Sineması Cino. Hunter College'dan Sanat Tarihi alanında lisans derecesi var.

“Hardcore” i ziyaret ettikten birkaç gün sonra, beş saat boyunca devam ettikleri Williamsburg'daki Akdeniz restoranı deniz feneri BK'da akşam yemeği yediler. Sonunda, Bay Duncan Singer evine liderlik etti ve gitmeye döndüğünde kolunu tuttu ve onu bir öpücüğe çekti. “Ty ile hissettiğim, başka biriyle hissettiğim her şeyden farklıydı” dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Biraz daha veri izledi. Sonra Bay Duncan Bayan Singer, Cadılar Bayramı hafta sonu onunla birlikte Catskills'e gidip gitmeyeceğini sordu. Orada yürüyüş yaparken, akşam yemeği şöminenin tadını çıkardı ve ikisinin de New York eyaletinde bir ev sahibi olmak istediklerini konuştu. Duncan, “Hevesliydim ve hafta sonu sonunda aşık olmaya aşık oldum.” Dedi.

Kısa tatil ilişkilerini pekiştirdi ve akşam yemeği veya Roxy'deki filmler için haftada birkaç kez kendilerini görmek için geleneksel. Hafta sonu Catskills'e geziler yaptılar ve birlikte bir ev satın alma fırsatını tartıştılar. “Eskiden açık evlere girerdik ve sonra aramamız daha ciddi hale geldi,” dedi Bayan Singer.

Bayan Singer, doğum gününü ailesi ve kardeşleriyle kutlamak için Haziran 2023'te Florida'nın Marco Adası'na gittiğinde Bay Duncan ile evlenmek istediğini bildiğini söyledi.

“Ty yeğenlerim için çok sevgi dolu ve onlara nasıl balık tutulacağını öğretti,” dedi Bayan Singer. “Onu putlaştırdılar ve tüm ailem onu sevdi.”

Bay Duncan, Temmuz 2023'te Bayan Singer'ın dairesine taşındı. Bu ay, Bahçe ve Dağ'ın büyük bir manzarasına sahip Catskills'de bir Viktorya evi olan “evde ideal” dediklerini de buldular. “Tüm hayallerimiz birlikte gerçekleşti,” dedi Bay Duncan.

Çift, gelecekleri hakkında kapsamlı bir şekilde konuşmuş ve 25 Aralık 2023'te resmen nişanlanmıştı.

Evlerinde Catskills'teydiler ve Noel'i Atlanta'dan olan Bay Duncan'ın annesiyle kutladılar. “Az önce hediyeler açmıştık, ama Ty başka bir tane olduğunu söyledi ve ağaçta paketlenmiş bir varlığın dekorasyonuna işaret etti,” dedi Singer.

İçinde bir elmas ve kucaklama yüzüğü bulmak için açtı. “Dizine geldi ve benden karısı olmamı istedi,” dedi Bayan Singer. “Üçümüz ağlamayı bırakamadık.”

Çift, 10 Şubat'ta Miami'deki Fransız restoranı Pastis'te 60 konuk önünde evlendi. Norman Rabinovich, bu vesileyle Evrensel Yaşam Kilisesi tarafından kutsanan çiftin yakın arkadaşı.

Bayan Singer'ın filme sevgisine iman eden müzisyen Adam Green, Nicolas Cage'in 1990'dan itibaren koridordan aşağı indiğinde “Wild At Heart” filminden “Love Me Me Ifle” yorumunun bir reprodüksiyonunu söyledi. Daha sonra kızarmış enginar, biftek kızartması ve tutku meyve tartları içeren öğle yemeği için oturdular.

Kutlamalar bu akşam Arlo Wynwood Hotel'deki bir süitte daha küçük bir grupla devam etti. “Bu anı ve bu adamı çok uzun zamandır bekliyordum,” dedi Bayan Singer. “Daha mükemmel bir şey hayal edemezdim.”