En sevdiğiniz düğün şarkıları neler? Onları duymak istiyoruz.

babaadam

Aktif Üye
Dans pisti, bir düğünün ayırt edici özelliğidir – burası, konukların stres atabilecekleri ve genellikle anıların yaratıldığı yerdir.

Elbette bir düğünde tüm müzikler parti bölümünden gelmez. Etkinlik boyunca çalan karamsar aşk şarkıları da var ve bunlar en az dans şarkıları kadar önemli.

Ancak, demografiden bağımsız olarak insanları aşk havasına sokan bir oynatma listesi oluşturmak için dikkatli düşünmek gerekir.

Dans pistlerinin yeniden dolması ile birlikte, herkesin ortamı ayarlamak için başvurabileceği bir çalma listesi oluşturmak istedik.

Bir düğünde dinlemeyi en sevdiğim şarkılardan bazıları, abartılı şarkılar için Kevin Lyttle’ın “Turn Me On” ve Missy Elliott’ın “Lose Control”; İyi bir ruh hali için UGK’dan “Uluslararası Oyuncular Marşı (Seni Seçiyorum)” ve WizKid’den “Essence”; Whitney Houston’ın “I Wanna Dance With Somebody” şarkısına eşlik etmesi; ve Musiq Soulchild’in gözyaşı damlası yılanı için yazdığı “Love”.

Ben Bangladeşliyim ve resepsiyonlarımızda sık sık Bollywood müziği çalıyoruz – “Mauja Hi Mauja” ve “Ishq Kameena” dinlemeyi seviyorum.

Bir düğünde dinlemeyi en çok sevdiğiniz şarkı nedir? Düğün salonunda hangi şarkılar sizi heyecanlandırır, duygulandırır? Sizden haber almak istiyoruz ve eklektik bir düğün oynatma listesi oluşturmak için gönderileri harmanlayacağız.

İletişim bilgilerinizi sadece sizinle iletişime geçmek için kullanıyoruz. Kitle kaynaklı bir oynatma listesine gönderdiğiniz şarkıları dahil edebiliriz, ancak yanıtınızın diğer bölümlerini sizinle iletişime geçmeden bir hikayeye dahil etmeyeceğiz.