Erken emekliliğe ve koşu trenine değer bir aşk

babaadam

Aktif Üye
Dr. Raymond Joseph Parungao ve Andrew Chih-Hao Chen, gözleri kapatıldığı anda giyinmişlerdi.

28 Şubat 2010 idi ve California, West Hollywood'daki Gay Barındalardı.

“Müzik gürültülü, ama Andrew'a baktığımda soldu,” dedi Dr. Parungao.

“Ray'i gördüm ve zaman anladım,” dedi Bay Chen. “Dedim,” Bu kim? “Daha fazlasını öğrenmek zorunda kaldım.”

Arkadaşlarla orada olan ikisi içecekler, sessiz bir köşeye gitti ve konuşmaya başladı. Gece yarısı ayrıldılar ve üç gün sonra manastırda planladılar.

Dr. 55 yaşındaki Parungao ilk gelen kişi oldu. “Andrew'u beklerken kalbim çabucak vurdu,” dedi. “Tanıştığımızdan beri onu düşünmeyi bırakmamıştım.”

Bu akşam karşılıklı arzusunun yoğun ve otantik olduğunu açıkça belirtti. Aileleri hakkında saatlerce, yetiştirme ve seyahat için ortak sevgiden bahsettiler. “Her şey ve hiçbir şey hakkında konuştuk ve günlerce eğlenebiliriz,” dedi 37 yaşındaki Chen.

Ertesi ay, taahhütlerinin bir sembolü olarak halkaları değiştirdiler ve toplantıdan sekiz ay sonra Bay Chen, Dr. Parungao.

O zaman, Bay Chen, Los Angeles'ta bir banka için şube müdürü olarak çalıştı, ancak kuaför olma hayalleri vardı. Eylül 2013'te New York Moda Haftası'nda çalıştı: “Bu deneyimden sonra New York bana profesyonelce teklif etti,” dedi Chen. “Hareket etmeye karar verdim.”

Dr. Pargugao, Los Angeles'ta İmparator Daimi'de pediatrik yoğun bakım tıbbı olarak çalıştı ve sözleşmesi bir meydan okuma yaptı. İkisi karşılıklı anlaşma ile ayrıldı ve Ekim 2013'te Bay Chen Manhattan'a gitti. “Andrew'un tutkusunu takip etmekte özgür olmasını istedim ve uzun bir mesafe ilişkisinin yükünü hissetmesini istemedim,” dedi Dr. Parungao.

Yakın kaldılar ve her gün konuşmaya devam ettiler. Haziran 2016'da Dr. Parungao Bay Chen'e katıldı ve Gurur Geçit Törenine katıldı. Chen, “'All Lovers' iskelesinde konserde sahne alan Kylie Minogue ile dans ettik ve yapabileceğim her şey Ray'e bakmaktı.” Dedi. “Öpüştük ve ayrı bir parça olmadığını biliyorduk.”

Bicoastal flört denemeye karar verdiler, herkes ayda diğer iki ila üç hafta sonunu görmek için dönüşümlü olarak uçtu. Evlilik kartlardaydı. “Bu konuda ilişkimizin başlarında konuşmuştuk, ancak nasıl ve ne zaman tartışmadık,” dedi Dr. Parungao.

Eylül 2016'da, 60. doğum günlerini kutlamak için İzlanda gezisinde Bay Chen'in annesi Patty Chen ile birlikte çıktılar.

Üçlü, Kuzey Işıklarını görmek için Reykjavik yakınlarındaki manzaradan bir akşam otobüsü yaptı. Bir alanın yanında durduklarında, Dr. Parungao Bay Chen, Bayan Chen ile, onunla evlenip evlenmeyeceği. “Üç yönlü bir güç yaptık ve ışıkların altında ağladık,” dedi Bay Chen.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Dr. Conyers, Georgia'da büyüyen Parungao, John's Hopkins Üniversitesi'nden Bilim Tarihi'nde lisans derecesine ve George Washington Üniversitesi'nden Halk Sağlığı Yüksek Lisans derecesine sahiptir. Howard Üniversitesi'nden tıbbi bir sonucu var.

Bay Chen, California, Diamond Bar'dan geliyor ve New York'taki Stephen Knoll Salon'da serbest kuaför olarak çalışıyor. Pepperdine Üniversitesi'nden işletme yönetimi alanında lisans derecesi var ve Santa Monica College'da kuaför okudu. Şu anda geçen yıl yeni okulda çevre bilimleri için lisansüstü bir programda.

Taahhütlerinden sonra, Bay Chen işsiz kaldıklarında ve iki yıl boyunca Los Angeles'a taşınması dışında, Bicoastal yaşamlarına devam ettiler.

Ancak 2024 yılına kadar, bikoastal ilişkilerine döndükten sonra, her ikisinde de yaşam taşındı. “Kaiser'in erken emeklilik paketini aldım ve Andrew ile dolu olmak için Şubat ayında New York'a taşındım,” dedi Dr. Parungao.

Şimdi Long Island City, Queens'te yaşıyorsunuz ve yedek bir çocuk sahibi olma sürecindesiniz. “Bu bir rahatlama hissi,” dedi Bay Chen. “Birlikte kendiliğinden yürüyüş yapabilir veya her şey prefabrik olmadan öğle yemeği alabiliriz.”

İlk toplantıdan 15 yıl sonra 28 Şubat'ta Bay Chen ve Dr. Parungao, Manhattan Şehir Memuru ofisinde bir subay olan Yanfang Chen'e tanık olarak ailesi ile birlikte.

Törenden sonra Belediye Binası Parkı'nda bir fotoğraf çekimi yaptılar ve Zumba dans kursunu işgal ettiler. O akşam çift, Brooklyn, Boerum Hill'deki Çin restoranında 70 aile üyesi ve arkadaşıyla kutladı.

“Dans ettik, ağladık, tezahürat ettik, kavradık,” dedi Bay Chen.