Eşleştiriciler onları bir maç yaptı

babaadam

Aktif Üye
Madiba Keneisha Dennie ve Nicholas Andrew Bishop, Mayıs 2017'de eşleştirme -servis -dating halkasıyla tanıştıklarında her iki ciddi ilişkiyi de istediler. Bayan Dennie, 2016'nın başından beri üye ve Bay Bishop 2015'te geldi. Şu anda çözünmüş iş, en iyi potansiyel ortakları önermek için şahsen bekarlarla röportaj yapan eşleştiriciyi içeriyordu.

“Üye olarak bir yıl sonra, Nicholas birlikte olduğum ilk kişiydi,” dedi Bayan Dennie. “Eşleştirici, feminist olduğunu ve okullar için eski dizüstü bilgisayarları tekrarlamak için bir girişim üzerinde çalıştığını söyledi. Benim gibi dünyaya bakan biriydi.”

“Kimseyle tıklamamıştım,” dedi Bay Bishop kurulduğu diğer kadınlar hakkında. “Eşleştirici bana Madiba ve benim bilim kurgu ve insanların yardımına ortak bir ilginin olduğunu söyledi. Bu benim ilgimi çekti.”

Bay Bishop, Bayan Dennie'ye bir kahve randevusunu sormadan önce Dating Ring'in sitesine birkaç gün yazdınız. 25 Mayıs öğleden sonra, ofisleri arasında yarım puan olan Manhattan Washington Square Park yakınlarındaki Think Coffee'de bir araya geldiler.

Bayan Dennie içeri girdi ve Bay Bishop'un onu beklediğini ve “ne kadar sevimli” olduğunu söyledi. “Büyük bir gülümsemesi vardı,” dedi.

İkisinin kendilerini sevdiklerine karar vermesi uzun sürmedi. Meslekleri, kırsal alanlardaki benzer eğitimleri ve sosyal adalete olan ortak tutkusu hakkında uzun bir sohbete düştüler.

Bishop, “Madiba gibi giyinmiştim, umarım dünyaya ve insanların birbirlerine bakma potansiyeli.” Dedi. “Biz de çok şaka yaptık ve çok güldük.”

Birlikte geçirdikleri üç saat “One Flash” a geçti ve dediler ve tekrar buluşmayı reddetti ve reddetti.

İkinci randevusu bir haftadan daha kısa bir süre sonra Murray Hill'deki Cask Bar & Kitchen'de içecekler ve akşam yemeğinde gerçekleşti. Bishop, “Madiba hakkında beni tamamen açık ve filtrelenmemiş bir şey vardı.” Dedi. “Genellikle böyle değilim.”

Üçüncü toplantısından sonra Bay Bishop, Bayan Dennie ile kararlı bir ilişki istediğinden emin olduğunu söyledi. Koreli kızarmış tavuğu, Brooklyn, Crown Heights'taki şimdi kapalı Bunsmith restoranına böldüler ve daha fazla konuşma ve içecek almak için Bay Bishop'un dairesine gittiler. “Oturma odasının kanepesine oturduk ve birbirleriyle daha yakın buluştuk, ikisi de öpmek istedi,” dedi Bayan Dennie. “Kararlığımız yakında yeterince gitti.”

Ertesi yaz evliliği tartıştılar ve 2019'un başlarında, her ikisinin de tarif ettikleri gibi, hala yaşadıkları Brooklyn'deki Prospect Park South Quarter'daki park manzaralarıyla “rüya kiralamasına” geçtiler.

33 yaşındaki Bayan Dennie, Saint Vincent ve Grenadines'de doğdu ve Md.

37 yaşındaki Bay Bishop, Cleveland'dan geliyor, SC ER, Maryland Üniversitesi'nde bilgisayar bilimleri alanında lisans derecesine sahiptir ve New York'taki Google'da kıdemli yazılım mühendisi olarak çalışmaktadır.

Çift, Black Lives Matt protestolarının 2020 yazında onları Mart ayında Bay Bishop'a yaklaştıracağını söyledi. “Nicholas benimle yürüdü ve bir polis memurunun beni bir bariyere karşı tutmak istediği bir an vardı” dedi. “Nicholas beni korumak için onu engelledi. Beni gerçekten ne kadar sevdiğini anladım.”

Bay Bishop, Bayan Dennie'nin korumasının elbette olduğunu söyledi. Beyaz olan Bay Bishop, “Boğalar beyaz insanlara, sadece siyah insanlara gitmedi,” dedi. Bayan Dennie siyah. Diyerek şöyle devam etti: “Cinsinin tehlikede olduğu konusunda daha fazla farkındalığım vardı.”

Prospect Park'ta bir piknik sırasında Nisan 2024'te nişanlandınız. Dennie, “Nicholas aniden diz üstünde durup benden karısı olmamı istediğinde sıcak jambon, peynir ve yumurta -kancalarımdan bir ısırık aldım.” Dedi. “Bunun geleceğini biliyordum, ama o zamanlar geri dönmesini beklemiyordum.”

Bir yıl sonra 26 Nisan'da Picnic House Prospect Park'ta 100 konuk önünde evlendiler. Bu vesileyle New York Eyaletinden bir günlük bir koordinasyon sertifikası alan Bayan Dennie'nin küçük kız kardeşi Nneka Dennie.

Park yanınızda olduğu için yeri seçtiniz.

Resepsiyonu, Saint Vincent'ın müziği ve Old Bay Spice ile Grenadinler ve Yengeç Kekleri de dahil olmak üzere Bayan Dennies Caribbean Roots ve Maryland Education'a birkaç övgü içeriyordu.

“Nicholas'ın ailesi daha önce Karayip müziğini hiç duymamıştı,” dedi Bayan Dennie. “Ama dans pistindeki ailemi ve arkadaşlarımı bıraktılar.”