Evcil hayvanlarla uçmanın kuralları nelerdir?

çavuş

Aktif Üye
Bu, her havayolunun, genellikle 95 ila 120 ABD Doları tutarında bir ücret karşılığında hangi hayvanların kabinde uçmasına izin verildiğine ve taşıyıcıların belirli boyutlarına (hatta uçağa göre değişebilir) ilişkin kendi kurallarına sahip olduğu anlamına gelir. Buna ek olarak, bazıları belirli köpek ırklarını yasaklarken, diğerleri köpeklere, kedilere, evcil kuşlara veya ağırlık kısıtlamalarına uyan diğer canlılara izin verir; bu, katı bir şekilde uygulanan ve sonuçlanabilecek olan 20 kilo artı taşıyıcı ağırlık sınırıdır. son dakika tedavi kısıtlaması. Spirit’in 40 librelik bir sınırı vardır ve evcil kuşlara izin verir, bu da evcil hindiler hakkında buraya giremeyeceğim bazı ilginç soruları gündeme getirir.

Ancak bir evcil hayvanın taşıyıcıya sığıp sığmayacağına dair dil genellikle aynıdır, çünkü muhtemelen hem hükümetin hem de Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin veya uluslararası bir ticaret birliği olan IATA’nın ağırlık verdiği tek alan burasıdır. Federal düzenlemeler Eyalet hayvanlarının “ayakta dururken normal bir şekilde dönmeleri, dik durmaları ve oturmaları ve doğal bir pozisyonda yatmaları için yeterli alana” sahip olması gerekir ve IATA yönergeleri oldukça benzerdir.

Hem senin davan için United hem de Betsys için American ile iletişime geçtim ve tamamen farklı iki cevap aldım.

United, evcil hayvanların “içerideyken ayağa kalkıp dönebilmesini” gerektirir. Ancak bunun ne anlama geldiği bazı yorumlara tabidir. United sözcüsü Erin Jankowski bana bir e-postada “Kabul edilmek için, bir evcil hayvanın taşıyıcıyı sallamadan veya devirmeden ayağa kalkıp dönebilmesi gerekir” dedi.

Şikayetinizi eksiksiz olarak inceledim ve ilettim. Cevap kısa ama doğrudandı. “Bu özel durumda,” diye yanıtladı, “acente yönergelerimize dayanarak doğru kararı verdi.” Uçuşunuzun orijinal maliyeti için birkaç gün içinde geri ödeme alacağınızı ekledi, ancak Bella’nın bunu neden yaptığını açıklamadı. önceki uçuşlarda onaylanmıştır.