Evren onları nasıl bir araya getirdi – iki kez

babaadam

Aktif Üye
William Edwin Wildman III, Mart 2015’te Parker Calin Kennedy’yi her ikisinin de Oxford, Miss.

Bay Wildman’ın üçüncü, Bay Kennedy’nin ikinci sınıf öğrencisi olduğu Mississippi Üniversitesi’nde saat sabah 9 civarındaydı ve bahar tatilinin son günüydü. “Arkadaşlarım ve ben, ‘Ne yapıyor? Bu çok saçma’” dedi Bay Wildman. “Ama ilgimi çekti. Bu fırsat duygusuna sahipti. Onun kim olduğunu öğrenmem gerekiyordu.”

Görünüşe göre, Bay Kennedy, şampanya şişelerini etrafta sürüklemesiyle tanınıyordu: “Today” gösterisine katkıda bulunan Elizabeth Heiskell tarafından kurulan bir yemek ve etkinlik şirketi olan Debutante Farmer’da etkinlik yöneticisi olarak çalıştı ve sık sık ödül aldı. bir işin sonunda bedava şeyler.

İkisi havuz başında hiç konuşmasa da, Bay Wildman daha sonra Instagram’da Bay Kennedy’ye doğrudan bir mesaj gönderdi. Sohbet etmeye başladılar ve birkaç gün sonra, yağmurlu bir öğleden sonra, Bay Wildman film izlemek için Bay Kennedy’nin dairesine geldi.

Bay Kennedy, “Küçük kapüşonlu bir yağmurluk giyiyordu” dedi. “Geri çektiğinde, ‘Bu adamdan gerçekten hoşlanıyorum’ gibiydim.”

İkisi de o gün gördükleri filmi hatırlamıyordu, ancak bunun Disney olduğu ve kısa listeye alınmış bir başlık olması gerektiği konusunda hemfikirdi. Bay Wildman, “Parker aynı filmleri izlemeye devam ediyor” dedi. “2010’da yeni film izlemeyi bıraktı.”

“Kötü bir gün geçiriyorsam…” diye söze başladı Bay Kennedy.

“Kapıyı açıyorum ve ‘Şeytan Marka Giyer’ sözünü duyuyorum,” diye tamamladı Bay Wildman.

Bay Wildman, kendisinin daha çok bir “belgeselci” olduğunu söylese de Disney’i Bay Kennedy için izleyeceğini de sözlerine ekledi.

Kennedy, “Ben korku filmi izlemiyorum ve o vahşeti ve korkuyu seviyor” dedi. “‘Tamam, bu film gecesinde bana acı çektirdin, o halde olumlu hislerimi tazelemek için bir Disney filmi izleyelim’ dedim.”

Toplantıdan yaklaşık bir hafta sonra ikili, Oxford’daki bir sandviç dükkanı olan Newk’s Eatery’de ilk resmi randevularına gitti. Bay Kennedy, “Oxford’da bir adamla ilk kez akşam yemeğine çıkıyordum” dedi. “Üniversitenin ihtişamı, kimse size yapamayacağınızı söylemeden yapmak istediğiniz her şeyi yapabilmenizdir.”

Küçük Güney kasabalarından büyük ailelerde yetiştirilmeleri yoluyla bağ kurdular. Şimdi 28 yaşında olan Bay Kennedy, San Antonio’nun dışında, Teksas, Kerrville’de doğup büyüdü ve altı üvey ve üvey kardeşten biri.

27 yaşındaki Bay Wildman, geniş ailesinin yaşadığı Laurel, Miss.’den ve üç kardeşin en büyüğü. Bay Wildman, “Büyürken bu kasabadan gitmeyi o kadar çok istiyordum ki,” dedi. “Ama şimdi onun için yeni bir takdirim var. Bana başka hiçbir yerde öğrenemeyeceğimi düşündüğüm pek çok kişilerarası beceri öğretti.”

Çift, güçlü duygular geliştirmek için yeterli bir süre olan birkaç ay çıktı.

Bay Kennedy, “Onunla tanıştığım andan itibaren William’ı sevdim,” dedi. O bahar bir gece Bay Wildman’a onunla evlenmek istediğini söyledi.

Bay Wildman, “Açıkça aşıktım,” dedi. “Ama önümüzdeki birkaç yılın benim için neler sakladığını biliyordum. Hızlı hareket etmeye istekliydi ve ben yurtdışına taşınacağımı ve sonra okula gideceğimi bildiğim için çok daha tereddütlüydüm. O zamanki planım bir ilişki değildi.

Bay Wildman, Mayıs 2015’te California, Bass Lake’e taşındı ve burada yazı Skylake Yosemite Kampında danışman olarak çalışarak geçirdi. “Cep telefonu sinyalim yoktu” dedi. İletişim eksikliği Bay Kennedy’yi hayal kırıklığına uğrattı ve ilişki soğudu. İkisi de başka insanlarla çıkmaya başladı.

2015 sonbaharında kampüse geri dönen Mr. Wildman sık sık Bay Kennedy’yi düşünürdü. Aralık 2015’te, sekiz aylığına Paris’te UNICEF’te eğitim ve staj yapmak üzere ayrılmadan önce, Bay Kennedy’ye mesaj attı ve gelmesini istedi.

Bay Kennedy, “Bence bu kötü bir fikir,” dedi. Ama yine de, Bay Wildman’ın ne diyeceğini merak ederek oradan ayrıldı.

Bay Wildman oturma odasında diz çöktü ve bir söz verdi: “Evren bizi tekrar bir araya getirirse, onunla savaşmayacağım ama şimdi gitmeliyim.”

Bay Kennedy, “Zordu,” dedi. Duygularının “yüzde 10 umut, yüzde 90 nefret” olduğunu söyledi.

Ayrı kaldılar ama bir süre iletişim halinde kaldılar. Mayıs 2017’de, Bay Wildman, Mississippi Üniversitesi’nden Uluslararası Çalışmalar ve Fransızca Lisans Derecesi ile mezun oldu ve ardından Denver’a taşındı. Ertesi yıl, Bay Kennedy, Mississippi Üniversitesi’nden Konaklama İşletmeciliği alanında lisans derecesi aldı.

Bay Wildman, Denver’da Apple için yaklaşık bir yıl Topluluk Etkileşimi Uzmanı olarak çalıştı. Daha sonra, Ağustos 2018’de, tıpkı Bay Kennedy’nin New Orleans’taki ailesine daha yakın olmak için Oxford’dan ayrıldığı sırada, üniversite yönetimi alanında yüksek lisans derecesi almak için Mississippi Üniversitesi’ne döndü.

Neredeyse bir yıl sonra, Bay Wildman New Orleans’taki Tulane Mimarlık Okulu’na Mezun Kabul Direktör Yardımcısı olarak katıldı. Yaklaşık iki yıldır ilk kez, o ve Bay Kennedy bir şeyler içmek için yüz yüze görüştüler. Aralarındaki kıvılcımın her zamankinden daha güçlü olduğunu keşfettiler. Temmuz 2019’da, şanslarını denemeye ve birlikte New Orleans’ta iki yatak odalı bir çatı katına taşınmaya karar verdiler.

Bay Kennedy, “Gergindim ve korkmuştum” dedi. Tüm iniş çıkışlar, ayrılıklar ve kavuşmalardan sonra “Kırılma noktası bu olabilir diye düşündüm” dedi.

Çiftin yakın bir arkadaşı olan Cole Putman, Bay Wildman’a kendisinin ve Bay Kennedy’nin birlikte taşınacağını söylediğinde ona inanmadı. O zamanlar, tekrar bir araya geldiklerini bile bilmiyordu. Ancak birkaç ay sonra Şubat 2020’de Bay Kennedy ve Bay Wildman’ı ziyaret ettiğinde kararlarının mantıklı olduğunu düşündü. “Bu tatlı hayatı ve rutini inşa etmeye başlamışlardı” dedi. “İlişkilerine aşık olmaya başladım.”

Arkadaşlar bir şeydi; aile farklıydı. Kennedy, annesi Lisa Ballay’e birlikte yaşama planlarından bahsettiğinde, bu hız karşısında “şok olduğunu” söyledi. Ama hareketi kabul etti. Bay Kennedy, “Annem en yakın arkadaşlarımdan biridir” dedi. “Eşcinsel olduğumu söylediğim ilk insanlardan biriydi.”

Bay Wildman, ailesine Bay Kennedy ile yaşama kararını anlatmak konusunda daha isteksizdi. “Ailem çıktığımızı bilmiyordu” dedi. Aylarca onlara oda arkadaşının aynı zamanda erkek arkadaşı olduğunu söylemedi.

“Çok muhafazakar, çok dindar bir geçmişten geliyorum ve beni kabul etmekte zorlandılar” dedi. “Bu her zaman hassas bir konu oldu.” Sonunda 2020’nin başlarında annesine ve babasına kendisinin ve Bay Kennedy’nin romantik bir ilişkisi olduğunu söylediğinde, ebeveynleri erkeklere olan ilgisinin gelip geçici olmadığını kabullenmekte zorlandı.

Burada daha fazla yemin sütunu ve Tüm düğün, ilişki ve boşanma kapsamımızı buradan okuyun.

Ancak bir süre sonra Bay Kennedy ile olan ilişkisinin “sonsuza kadar” olduğunu anladıklarını ve “ciddiye alıp daha çok kabul görmeye başladıklarını” söyledi. Şimdi ailemle çok daha iyi bir ilişkim var.”

Bay Wildman ve Bay Kennedy’nin birlikte yaşamasından altı ay sonra salgın başladı. Bay Wildman, “O zaman birbirimizi gerçekten tanıdık,” dedi.

Takip eden aylarda, Bay Kennedy bir iç tasarım şirketi açmaya karar verdi. Kasım 2020’de Piqué by Parker Kennedy’yi piyasaya sürdü.

Bay Wildman, yüksek öğrenimden uzaklaştı ve New Orleans Loyola Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne kaydoldu. Mayıs 2023’te sağlık hukuku ve idaresi alanında hukuk derecesi ve Hukuk Yüksek Lisans derecesi ile mezun olmayı ve Baker Donelson hukuk firmasının New Orleans ofisine ortak olarak katılmayı planlıyor.

Hayatlarında bu büyük değişiklikleri yaparken, Bay Kennedy ve Bay Wildman birbirlerinde güç ve rahatlama buldular. Bay Wildman, “Benim dünyam çok katı olduğu için, yaratıcı bir dünyada beni dengeleyebilecek ve beni dünyaya indirebilecek birine sahip olmak güzel,” dedi.

Putman, “Bir yandan kendi girişimlerini gerçekleştirirken bir yandan da hayatlarını istedikleri gibi inşa etmek için birbirlerini destekliyorlar” dedi. “Hiçbiri kişiliğini kaybetmedi. Bir kokteyli karıştırmak gibi ve tatlar birbirini seyreltmiyor, aksine diğerlerini ortaya çıkarıyor.”

Bay Wildman, 2020 Noel Günü’nde, pandemi sırasında sık sık öğle yemeği yedikleri New Orleans’taki Audubon Park’ta bir bankta Bay Kennedy’ye evlenme teklif etti. Bay Wildman, “‘Sana uzun zaman önce bir söz verdim ve şimdi onu tutuyorum’ gibi bir şey söyledim” dedi.

Altı ay sonra, Meksika’nın Tulum kentinde tatildeyken Bay Kennedy, Bay Wildman’ı kendi teklifiyle şaşırttı. “Biz eşcinsel bir çiftiz, bu yüzden kendi kurallarımızı koyabiliriz” dedi.

15 Aralık’ta Yargıç Janis van Meerveld tarafından ABD’nin Louisiana Doğu Bölgesi Bölge Mahkemesinde düzenlenen küçük bir törenle yasal olarak evlendiler. Bay Kennedy’nin annesi Bayan Ballay ve üvey babası Charles Ballay, Bay Wildman’ın babası William Edwin Wildman Jr. ve annesi Amy Gavin Wildman ile birlikte katıldı.

Birkaç hafta sonra, Fransa’nın Montrieux-en-Sologne kentindeki Château le Chereau’da, Bay Wildman ve Bay Kennedy, 75 konukla birlikteliklerini birkaç gün boyunca siyah kravatlı bir Yılbaşı kutlamasıyla sonuçlanan etkinliklerle kutladılar. Bay Putman, nikah töreninde görev yaptı.

New Orleans sakinleri olarak, Bay Kennedy ve Bay Wildman düğünde canlı müzik istediler, bu nedenle 29 Aralık karşılama partisinde arpçı Tomos Xerri ve 31 Aralık töreninde bir yaylı çalgılar dörtlüsü olan Ensemble Obbligato sahne aldı. sonraki kokteyl saati. Açık ateşlerde kestane kızartmak, kış şenliği duygusunu güçlendirdi ve parlak sarı 1968 Renault Estafette minibüste kokteyller sunan barmenler eğlenceli bir unsur ekledi.

Bay Wildman, “Geçen haftanın büyük bölümünde Sologne’da yağmur yağdı ve sağanak yağdı,” dedi. “Haftada güneşli, huzurlu ve 10 derece daha sıcak olan tek gün evlilik yıldönümümüzdü. Bu, bir çift olarak neleri fethedebileceğimizin bir simgesi değilse, ne olduğunu bilmiyorum.”

O gün

Ne zaman 31 Aralık 2022

Nereden Chateau le Chereau, Montrieux en Sologne, Fransa

kıyafet kodu Kadın misafirlerden düğüne zümrüt veya şampanya tonları ve erkeklerden siyah smokin giymeleri istendi.

dışarıdaki hava Tören dahil bazı olaylar açık havada gerçekleşti. Bay Kennedy, “Kışı gerçekten seviyoruz – üşümeyi gerçekten seviyoruz” dedi. “Bu yüzden bir kış düğünü yapmaya karar verdik. Kimsenin terlediğini görmek istemedik.”

Işık Sanatları Müzisyenlere ek olarak, sanatçılar arasında bir havai fişek sanatçısı ve bir ateş yiyici de vardı. Bay Wildman, “Düğünün herkesin büyük bir Yılbaşı partisine gidiyormuş gibi hissetmesini istedik” dedi.