Favori veya şaşırtıcı havaalanı olanaklarınızı paylaşın

çavuş

Aktif Üye
Japonya’ya yaptığım son seyahatin sonunda kendimi Tokyo’daki Haneda Havalimanı’nda öldürmeye yaklaşık bir saat kala buldum. Bu yüzden onsen’e gittim.

Kalkış terminalinin yanındaki bir otel olan Villa Fontaine Grand’ın 12. katında, Izumi Tenku no Yu doğal kaplıcasına erişim için 4.800 yen veya yaklaşık 33 dolar ödedim. Kısa süre sonra yaklaşık 40 santigrat dereceye kadar ısıtılan açık havuzda yüzüyor ve şehrin üzerinde güneşin batışını izliyordum. Mutluluk normalde hava yolculuğuyla ilişkilendirdiğim bir kelime değil ama hissettiğim tam olarak buydu.

Havaalanı olanaklarına gelince, açık hava kaplıcası oldukça nadirdir. Ancak birçok havaalanında, nasıl bulacağınızı biliyorsanız size keyif verebilecek yerler vardır. Örneğin Singapur’daki Changi süperstar bir havaalanıdır ve tüm hafta sonunu keşfederek geçirmeye değer.

Haberler okuyucularından, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ve yurtdışındaki terminallerde keşfettikleri, çoğu zaman stresli olan uçuş deneyiminin stresini ortadan kaldırabilecek beklenmedik yerleri bizimle paylaşmalarını istiyoruz.