Gece çağrılarınız birbirleri için haklı olduklarını doğruladı

babaadam

Aktif Üye
1-800-Lucky'de bir akşam Kieran Randolph Miller'ın kız kardeşi Miami'deki bir Asya yemek salonunu yönlendirdi ve dikkatini bir arkadaşımla birlikte olan Emma Marie McGee'ye çekti.

Miller, “Kız kardeşimin birlikte olduğum kızlarla ilgilendiğimi düşünmediği bir şaka vardı.” Dedi. “Derdi:” Bu kızı onun tipi olarak görmüyorum. “Emma'yı görünce” bu senin adamın “dedi.

Doğru olduğu ortaya çıktı. Her ikisi de tatilde olan Bay Miller ve Bayan McGee, Ocak 2022'de bir saat konuştu. Devam ettiler ve ertesi sabah Bay Miller ve arkadaşı, yaşadıkları Wynwood bölgesinden sürüşten yarım saat yaptılar, Bayan McGee'nin kaldığı South Beach'e, onu Instagram'da rahatça performans gösterebildi. Bölgede brunch olduğunu söylemek.

“O zaman ilk randevumuz vardı,” dedi Bayan McGee, “eşlik eden bir kişiyle.”

Sonra Bayan McGee, o sırada yaşadığı Seattle'a geri döndü ve Bay Miller New York'a döndü ve burada Bayan McGee yaşadı.

28 yaşındaki Bayan McGee, Seattle dışında Washington, Stevens, Lake'de büyüdü ve Los Angeles'taki Moda Tasarım ve Mağazacılık Enstitüsü'nde mal ve pazarlama alanında önlisans yaptı. 2023 yılında New York'a taşındı ve şirketler için dijital platformlar oluşturan bir şirket olan Amrak Solutions'da Dijital Tasarım Direktörü olarak çalışıyor.

29 yaşındaki Miller, New Jersey, Montclair'de doğdu ve orada büyüdü ve Canton, NY'daki St. Lawrence Üniversitesi'nden ekonomi alanında lisans derecesi aldı. 2019 yılında konut mülklerini yenileyen, geliştiren ve kiralayan kendi iş Burchard'ı açtı.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Toplantıdan birkaç hafta sonra her akşam saatlerce saatler geçirdikten sonra ve çoğu zaman sabah 2'ye kadar 02: 00-22: 00-22: 00

“Baskı yoktu, ne yapmalıyız?” Bayan McGee. “Sadece konuştuk ve neredeyse birbirimizi arkadaş olarak tanıdık.”

Şubat ayının sonuna doğru bir akşam Bayan McGee, Bay Miller'ın onu en kısa sürede görmesi gerektiğini fark etti.

“Ona aşık oluyorum,” diye düşündü diye düşündü. “Onu ziyaret etmeliyim veya iletişimi durdurmalıyım. Bu hiçbir yere ait değilse, kalbimi yatırmak için ne işe yarar? Uyudu ve ben ona SMS yazdım: 'Gelecek hafta için bir uçuş rezervasyonu yapıyorum.' “

Bu ziyaret sırasında ilk öpücükleri, Manhattan'ın Chelsea bölgesinde bir kulüp olan NYC'de bir yerde.

“Bundan sonra pürüzsüzdü,” dedi Bay Miller.

Aralık 2022'de Bayan McGee uzak bir rol başlattı ve ertesi ay New York'taki Bay Miller'ın dairesine taşındı. Bu Mart, Bay Miller mesleki eğitimini teşvik etmeyi değerlendirdi ve çift Avrupa üzerinden iki aylık bir yolculuk yaptı.

“Bu düdüklü ocakta oturuyoruz,” dedi Bayan McGee. “Eğlenceydi, ama rahatlık alanınızın dışındasınız, cebinden yaşamıyorsun. İhtiyacınız olan pek çok şeyin yok. Hayatınız diğer kişi için görülebilir. Eğer üzgünseniz, hiçbir yer yok. Hızlı bir şekilde çalışmak zorunda kaldık. “

Yolculuk onu yaklaştırdı ve bir yıldan biraz daha uzun bir süre sonra, geçen yıl Haziran ayında Bayan McGee ve Bay Miller, bir aile kurmaya başlayabilmeleri için evlenmeye karar verdiler.

“Dürüst olmak gerekirse, bir düğün fikriyle ilgilenmedik,” dedi Bayan McGee. “Birbirimizle evlenmek istedik çünkü birlikte yaşamak ve birlikte çocuk istiyoruz.”

Konuşmalarından birkaç gün sonra, ikisi Soho'ya gitti ve Bayan McGee hızla aklında olan Saint Laurent'ten kahverengi bir kapüşonlu elbise buldu. Aynı gün Doğu Batı ACC'de bir nişan yüzüğü arıyorlardı.

17 Ocak'ta, Bayan McGES doğum günü, Bay Miller onu Tayvanlı bir zincir olan Din Tai Fung'da akşam yemeğine aldı. Eve geldiklerinde önerdi.

Bir buçuk hafta sonra, 28 Ocak'ta New York Evlilik Ofisinde Bayan McGES Mother Stephanie Childers ve Bay Miller'ın babası Randolph Miller ile tanık olarak evlendiler. Michael McSweeney, Şehir Memuru. Daha sonra, Williamsburg, Brookly'deki Wythe Hotel'deki bir çatı katı süitinde Fransız restoranı Le Crocodile tarafından sağlanan bir akşam yemeğinde 30 konukla kutladılar.

Etkinlik, kıyafet kodu ve çiftin müzikal bir eğlence olarak hizmet ettiği bir oyun listesi olmadan ele alındı. Modern alanı rahat hale getirmek için Bayan McGee, eski Farsça halılar ve antik lambalarla dekore etti.

Bay Miller bir konuşma yaptı: “Sadece ne kadar eğlendiğimizi açıklamak istedim ve düğüne ne olduğumuza oy verdik.”