Gizli aşkını nasıl “tezahür etti” ve evlendi?

babaadam

Aktif Üye
Allison Alyssa Flynn, onunla tanıştığı andan itibaren Jeffrey Charles Hood’a gizliden aşıktı – yani Bay Hood’dan bir sır.

İkili, Ocak 2017’de Charleston, SC’de artık var olmayan kişisel bir stil hizmeti olan Trunk Club’da bir araya geldi. Bay Hood, Dallas’ta özel giysi eğitmeni olarak çalışıyordu ve Bay Hood, eğitim vermek için Charleston’a geldiğinde, Bay Hood, Charleston’da bir stilistti. Bayan Flynn, “Jeff’i ilk gördüğümde hemen ondan etkilendim ve 24 saat içinde ‘Bu adamla evleneceğim’ gibi tamamen takıntılıydım,” dedi Bayan Flynn.

Ama o sırada Bay Hood’un bir kız arkadaşı vardı.

Bayan Flynn, ailesine, arkadaşlarına ve meslektaşlarına aşkından bahsetti. “Ben buna tezahür diyorum” dedi. “Bağlantıda kaldık ve insanlara ‘Onunla evleneceğim’ demeye devam ettim.”

İşteyken Bayan Flynn ile sık sık etkileşime giren Bay Hood, “Benden başka herkes onun aşkını biliyordu,” dedi.

Bayan Flynn, Mayıs 2018’de Trunk Club’da satış müdürlüğüne terfi ettikten sonra Los Angeles’a taşındı.

Ancak Haziran 2019’da her şey değişti. Bayan Flynn bagaj kulübünden ayrıldı ve Bay Hood’u arayıp haber verdi. Ayrıca ona olan hislerini de itiraf etti. Ona bekar olduğunu söyledi.

Bay Hood, “FaceTiming ve Snapchat hakkında konuşmak için aylar harcadık” dedi. “Biz aşık olduk. 30’larımdaydım ama bir genç gibi hissettim.

Bayan Flynn, ikilinin “FaceTime’da her gün dört veya beş saat geçirdiklerini” söyledi. “Çok romantik bir sohbet ettik” diye ekledi.

Temmuz 2019’da Bayan Flynn, bir yıl önce gövde kulübünden şehre transfer edilen Bay Hood ile uzun bir hafta sonu geçirmek için New York’a uçtu. Geldiğinde, “Ona doğru yürüdüm ve onu öptüm” dedi.

Hafta sonu pek planlandığı gibi gitmedi. O Perşembe gecesi Yukarı Doğu Yakası’ndaki bir restoran olan JG Melon’da akşam yemeğinden sonra Flynn, yeni bir ilacın yan etkisine atıfta bulunarak, “Geceyi banyoda yerde kusarak geçirdim” dedi.

Bay Hood ona bakıp ilaçlarını getirirken yaklaşık 48 saat hastaydı.

Cumartesi günü Bayan Flynn tekrar iyileşince keşfe çıktılar. Bayan Flynn, “Bir noktada Grand Central’da yürüyorduk” dedi. Durduk ve öpüştük ve sanki bir filmdeymişiz gibi hissettik ve etrafımızda vızıldayan bir milyon insana rağmen dünyada bizden başka kimse yokmuş gibi hissettik.”

Ağustos ayında onu tekrar ziyaret etti ve kısa bir süre sonra Los Angeles’ta onu ziyaret etti. Bay Hood, “İlk kez ‘Seni seviyorum’ dedim” dedi. “O zaman özel bir şeyimiz olduğunu biliyordum.”

Kısa bir süre sonra, Bay Hood kendi giyim işini kurmaya ve büyüdüğü Teksas’a dönmeye karar verdi. “Destekleyiciydi ve daha da önemlisi Dallas’a taşınmayı kabul etti” diyen Hood, ikisinin Kasım 2019’da birlikte yaşadığını da sözlerine ekledi.

2021’de çift, Bayan Flynn’in ailesine daha yakın olmak için tekrar Atlanta’ya taşındı.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Myrtle Beach, SC’nin yerlisi olan 32 yaşındaki Bayan Flynn, New York merkezli bir lüks performans pazarlama ajansı olan Pearmill’de Büyüme Müdürü olarak uzaktan çalışıyor. Charleston Koleji’nden iletişim alanında lisans derecesine sahiptir.

34 yaşındaki Bay Hood, Kore’de doğdu ve bebekken evlat edinildikten sonra Teksas, Richardson’da büyüdü. Ismarlama bir terzilik şirketi olan Jeff Hood Custom’ın kurucusu ve sahibi ve stilistler ve perakendeciler için bir platform olan Garmentier’de iş geliştirme direktörüdür. Dallas’taki Southern Methodist Üniversitesi’nden işletme alanında lisans derecesine sahiptir.

Bay Hood aynı zamanda eski bir çocuk oyuncudur. 1997’den 1999’a kadar üç sezon boyunca Barney & Friends’te Danny’yi canlandırdı ve birkaç Barney filminde rol aldı.

16 Mart 2022’de Bayan Flynn, New York’a yaptığı bir iş gezisinde Bay Hood’a eşlik etti. Bay Hood, “BondST ile akşam yemeği rezervasyonu yaptırdım ve ona akşam yemeğinden önce gün batımında indirimli içki saati istiridye yemek için sahildeki bir yere gideceğimizi söyledim.”

İskelenin kenarına doğru yürürlerken, Bay Hood evlenme teklif etti. “Her şey güzel bir bulanıklık gibi görünüyor,” dedi. “Onu da şaşırttığıma eminim ki bu bir ilk olur.”

Bayan Flynn bir Yahudi ve Bay Hood, Yahudiliğe geçişini 10 Mart’ta tamamladı. “Bu kararı tek başıma verdim” dedi.

12 Mart’ta çift, Myrtle Beach’te, Bayan Flynn’in ev sinagogu olan Temple Emanu-El’de Haham Avraham Perets tarafından yönetilen bir Yahudi düğün törenini kutladı. Bay Hood, “Özeldi, çünkü ailem din değiştirme ve tören için geldi ve ailelerimiz huppah’ı birlikte yaptı,” dedi Bay Hood.

24 Nisan’da Amerikan Evlilik Bakanlıkları aracılığıyla atanan Shelby Sutherland Gray tarafından Bayan Flynn’in ailesinin Myrtle Beach’teki evinde resmen evlendiler.

28 Nisan’da çift, emekli New Jersey Yüksek Mahkemesi Yargıcı ve Bayan Flynn’in dayısı Robert McCarthy liderliğindeki başka bir düğün kutlamasını kutladı. Etkinlik ayrıca Bayan Flynn’in ailesinin Myrtle Beach’teki evinde 87 misafir ile gerçekleşti. Bay Hood’un şirketi, birkaç aile üyesi ve misafir tarafından giyilen takım elbise ve smokini yaptı. Bayan Flynn, “Bütün gün sevgi, huzur ve mutlulukla dolup taştım” dedi.

Beyoncé ve Jay-Z’nin “Crazy in Love” adlı son şarkısı sona erdiğinde, konuklar tezahürat yaptı ve çift arka bahçedeki dans pistinin ortasında durdu. Bay Hood, “Gözlerimi kapattım ve onu çok sıkı tuttum,” dedi. “Hayatımda etrafımızı saran bu kadar sevgi ve enerjiyi hiç hissetmemiştim. Bu duyguyu tarif edebilmemin tek yolu, cennet gibi olması.”