Havana'da göz ardı edilemeyen ateşli bir bağlantı

babaadam

Aktif Üye
Bayan Gillespie Mayıs ayında havaalanından ayrılmadan önce, çift otobüsün önünde ağladı. Ancak ayrılması kısa sürdü: Bay Pérez Abrahernes, Queens'teki olaylı görüntü müzesinde burs aldı ve Temmuz ayında New York'a taşındı. Bayan Gillespie Brooklyn'de yaşadı ve romantizmlerine devam ettiler.

Topluluğunun sonunda, Bay Pérez Abrahantes, Kübalıların bir yıl boyunca ABD'de belgelenmemişlerse yeşil bir kart için başvurmalarını sağlayan Küba Uyarlama Yasası'na göre vizesini aşmaya karar verdi. Pandemik ortaya çıktığında, çift Canton, Conn'deki Bayan Gillespies Anne Home'a taşındı ve Bay Pérez Abrahernes, göçmenlik belgelerini tamamladı ve Bayan Gillespie, eski bir arkadaş tarafından ortaya çıktıktan sonra kendi cinayet işlemlerinde söylenen Judy Malinowski hakkında bir film projesinde söyledi.

Pérez Abrahantes, “Bu aylarda beni çok destekledi ve onun için çok önemli bir film üzerinde çalıştı.” Dedi. “Bunu doğal bir güç olarak görüyorum. Asla pes etmez. “

Sıkı çalışma ödendi: Şu anda serbest belgesel film yapımcısı olarak çalışan Bay Pérez Abrahantes, Ocak 2021'de yeşil kartını aldı ve Ekim 2024'te vatandaş oldu. 2023'te Bayan Gillespies koluna, Bayan Malinowski, “Aldığı Ateş”, “Aldığı Ateş” filmi için Emmy iken geldi.

Bu başarıların ortasında, Bay Pérez Abraherz, Mayıs 2022'de Varadero, Küba'daki Bayan Gillespie'yi ölen annesini diken bir ağacın altında önerdi. Gillespie, “Önereceğini hissettim çünkü gizli kalmada harika değil,” dedi. Beklemediği şey, Küba ve Amerika Birleşik Devletleri'nden arkadaşların yakınlarda kutlamak için saklandığıdır.

Aynı arkadaşların ve ailenin çoğu – 100'den biraz fazla misafir – 15 Şubat'ta Küba'da tekrar bir araya geldi, örneğin Havanas Iganna'nın Iganna'nın Iganna Nuestra Señora de la Caridad'daki çift gibi, iki dilli bir Katolik töreninde Rev. Ariel Suárez, Katolik Rahip tarafından değiştirildi. Kutlama, konukları resepsiyona getirmek için puro yünü ve orta yüzyıl -cabriolos filosu gibi birçok klasik Küba tropiği sundu.

Aşık oldukları ve evlendikleri ülke birlikte işine yol açacak, eşi Gillespie. “Küba opusunu yapmasını sağlamaya çalışıyorum. Ben üreteceğim! “Dedi.”