Her şey Ouija tahtasıyla başladı

babaadam

Aktif Üye
Laura Marie Acker, Haziran 2023'te Lewes, Delaware'de annesini ziyaret ederken, bir Ouija kurul gecesi için annesinin arkadaşlarından oluşan bir gruba katıldı. Bayan Acker, “Seans sırasında babam harfler ve rakamlarla şaşırtıcı bir mesaj verdi” dedi. “2024’te nişanlanırdım.”

Beş ay sonra Ouija'yı tekrar denediğinde, 2016 yılında ölen babasından gelen başka bir mesajın kiliseye gitmeye devam etmesini tavsiye ettiğini söyledi. “Bütün bunların çılgınca olduğunu düşündüm.”

2023'ün sonlarıydı ve Bayan Acker, 2020'de Charleston, SC'ye taşınmadan önce Miami ve New York'ta yıllarca yaşadıktan sonra “tatmin edici olmayan bir flört hayatı” yaşamaya devam etti. “Pek umudum yoktu çünkü her zaman evlilik ya da aileyle ilgilenmeyen erkeklerle çıktım” dedi. “Kariyerim bir öncelikti.”

Nisan ayında, 39 yaşındaki Bayan Acker, Charleston'daki İncil çalışma grubundan bir arkadaşı aracılığıyla 41 yaşındaki Evan Alexander Menscher ile tanıştığında işler değişti. Arkadaşı, boşanmış bir baba olan Bay Menscher'i kızlarının bale dersleri aracılığıyla tanıyordu ve ona yeniden evlenme konusundaki ilgisini sordu. Arkadaşı, kendisinin ve Bayan Acker'ın iyi bir eşleşme olduğunu hissetti ve onu grup mesajı yoluyla tanıttı.

Kısa bir telefon görüşmesinin ardından Bayan Acker ve Bay Menscher aynı ayın sonunda Charleston'daki Bar167'de buluştu. “Evan'ı bar taburesinde otururken gördüğümde nefesim kesildi” dedi.

41 yaşındaki Bay Menscher, Bayan Acker'ın 20 dakika geç geldiğini ve parlak sarı bir elbise giydiğini ve saçlarını arkadan bağladığını söyledi. “Onun şimdiye kadar gördüğüm en güzel kadın olduğunu düşündüm” dedi. “Birbirimizin gözlerine baktığımızda çok şaşırdım.”

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Barı kapattılar ve hayatlarından, değerlerinden, kariyerlerinden, farklı dinlerden (o Roma Katolik, o Yahudi) ve hayallerinden bahsettiler. “Zaman durdu” dedi. “Babamın ruhunun Evan'ın bana gelmesinde rol oynadığını hissettim.”

Veda öpücüğünün ardından üniversitedeki en yakın arkadaşına hemen mesaj atıp “Belki kocamla tanışmışımdır” dedi.

Bay Menscher kız kardeşini aradı ve ona “Bu kızla evleneceğim” dedi.

İkinci buluşmaları birkaç gün sonra bir pizza partisinde gerçekleşti. Bayan Acker, Bay Menscher'in beş yaşındaki kızıyla tanıştı ve herkes kahkahalarla gülerken, Bay Menscher'in onunla Bay Peçete Kafa oyunu oynamasını izledi. Bayan Acker, 2006 yapımı Nancy Meyers filminde Jude Law'un iki kızıyla aynı oyunu oynadığı bir sahneye atıfta bulunarak, “'Tatil' filmindeki sahne aklıma geldi” dedi.

Daha sonra Bay Menscher'ı aradı ve sanki mükemmel erkek arkadaşını ve sevimli kızını Amazon'dan sipariş ettiğini ve kapısına geldiklerini söyledi. “Bizi geri vermesen iyi olur,” diye yanıtladı.

New York City'de doğan ve South Brunswick, New Jersey'de büyüyen Bay Menscher, High Point Üniversitesi'nden kinesiyoloji ve egzersiz bilimi alanında lisans derecesine ve East Carolina Eyalet Üniversitesi'nden hücresel ve moleküler biyoloji alanında yüksek lisans derecesine sahiptir. Zoom'da uzak kurumsal hesap yöneticisi olarak çalışıyor.

Bayan Acker, Raleigh, Kuzey Carolina'da doğdu ve Clifton, Virginia'da büyüdü. Florida Eyalet Üniversitesi'nden pazarlama ve otelcilik alanında lisans derecesine sahiptir. Merkezi Coral Gables, Florida'da bulunan Kreps Halkla İlişkiler ve Pazarlama'nın başkan yardımcısıdır ve şirketin Charleston'daki güneydoğu ofisini yönetmektedir.

Akşam yemeğinin, sinemanın ve tekne pikniğinin tadını çıkarırken, başlangıçta bir gerilim kaynağı vardı: farklı köpek eğitim tarzları. Bayan Acker'in bir yaşındaki köpeği Sawyer, kurtarıcı Cavalier King Charles Spaniel, yemek masasında yemek dilenen bir yer de dahil olmak üzere evin kontrolüne sahipti. Köpeklerle büyüyen ve önceki evliliğinde iki köpek sahibi olan Bay Menscher, daha çok bir görev yöneticisidir.

“Evan, Sawyer'ın davranışı hakkında sessizce olumsuz bir yorum yaptı, ben de sinirlendim ve Sawyer'ın savunmasına koştum” dedi. Bunun hakkında konuştular ve ilk tartışmaları çözüldü.

22 Eylül'de çift ve Sawyer yakınlardaki Sullivan Adası'nda gün batımında sahilde yürüyüş yaparken, Bay Menscher diz çöktü ve evlenme teklif etti. Bayan Acker, “O kadar şaşırdım ki, evet demeden kollarına atladım” dedi.

2 Ocak'ta Kuzey Carolina'nın Highlands kentindeki Old Edwards Inn'de şiddetli bir çiftlik yangını önünde evlendiler. Franklin, Kuzey Carolina'daki St. John's Piskoposluk Kilisesi'nde rahip olan Rahip Carl Southerland, töreni 10 misafirin önünde gerçekleştirdi. (Törenden beş dakika sonra kızı “Onu şimdiden öpün!” diye bağırdı.)

Bay Menscher, dokuz aylık aşkları hakkında şunları söyledi: “Hızlı davrandık çünkü ikimiz için de bir an bile şüpheye düşmedik.”

Bayan Acker, Bay Menscher'ın kendisine güven, emniyet ve huzur duygusu verdiğini söyledi. “Evan beni her zaman dürüst ve şeffaf olmaya teşvik etti” diye ekledi.