İki “aşırı dışadönük” aşkı pandemik bir balonda buluyor

babaadam

Aktif Üye
Temmuz 2020’de Lawrence James Handerhan, Washington’daki evinden yerel bir bira fabrikasına randevuya gitti; bu, flört uygulaması Hinge’deki ilk randevusuydu.

Sevgilisi Donnelly Lon McDowell ondan dört blok ötede yaşıyordu. İkisinin ortak arkadaşları olmasına rağmen yolları daha önce hiç kesişmemişti. Dışarıda içki içerek oturdular ve ortak bir zemin buldular: Her ikisi de kendilerini “aşırı dışa dönük” olarak tanımlıyorlardı, her ikisinin de İtalyan kökleri ve New England’la bağları vardı ve ikisi de Princeton’dan mezun oldu.

39 yaşındaki Bay McDowell, “Birbirimizle bağlantı kurmak kolaydı” dedi. “Bir defaya mahsus gibi hissettiğim pek çok randevuya gittim ve gerçek bir bağlantının olmadığını erkenden fark ettim. Bunun bir şey olduğunu görebiliyordum.

Bu duygu karşılıklıydı. 40 yaşındaki Bay Handerhan, ilk buluşmalarından bir ay sonra kız kardeşine şunları söyledi: “Biriyle tanıştım. Henüz erken ama özel hissettiriyor.”

Siteesley, Massachusetts’te büyüyen Bay Handerhan, ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı’nın bir bölümü olan Çocuklar ve Aileler İdaresi’nde personel şefidir. Bates College’dan Amerikan tarihi alanında lisans derecesine ve Princeton’dan halkla ilişkiler alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.

Laytonsville, Maryland’de büyüyen Bay McDowell, bir hukuk firması olan Kelley Drye & Warren LLP’nin ortağıdır. Princeton’dan siyaset alanında lisans derecesine ve George Washington Üniversitesi’nden hukuk diplomasına sahiptir.

İlişkilerinin ilk birkaç ayında ikili, Kovid-19 salgını nedeniyle birlikte çok zaman geçirdi.

Larry’nin yanından geçen Bay Handerhan, “Pandemiden önceki hayatım boyunca sosyal aktivitelere iki kez rezervasyon yapmış biri olarak, hiçbir yere gidememek ama birlikte olmaktan gerçekten keyif aldığım birinin olması büyük bir nimetti” dedi. “Kanepede oturup televizyon izlerken ve pek hızlı hareket etmediği sırada ona yüzde 100 aşık oldum.”

Birkaç ay sonra, birlikte ilk Noellerini Bay McDowell’in evinde kutladılar; burada çift, sadece kendileri için iddialı bir şekilde yedi balıktan oluşan bir ziyafet (Bay Handerhan’ın çocukluğunda ailesiyle birlikte yediği bir yemek) hazırladı. Bay Handerhan, “Kesinlikle ‘Ah, her Noel’i birlikte geçirmek istiyorum’ diye düşündüm” dedi. “Her şeyi daha iyi hale getiriyor.”

2022’de çift olarak sekiz düğüne katıldılar. Bu noktada gayri resmi olarak birlikte yaşıyorlardı ve sadece arada sırada evlilik hakkında konuşuyorlardı. Bay McDowell, “‘Neden acele edelim ki?’ diye düşündüğümü hatırlıyorum” dedi.

Dördüncü düğünde Bay McDowell, Maggie Rogers’ın “Anywhere with You” şarkısını duyunca ağlamaya başladı. “Düşündüm ki, neden bekleyelim, neden şimdi yapmayayalım?” dedi.

Böylece planlamaya başladı. Kasım 2022’de Bay McDowell, Bay Handerhan’ın evinin önünde, peri ışıkları ve ikisinin fotoğraflarının ortasında evlenme teklif etti. Bay Handerhan’ın evet demesi üzerine çift, iki misafir arkadaşının yanı sıra Bay Handerhan’ın kız kardeşi ve lisansüstü okuldan en iyi arkadaşıyla birlikte kutlama yapmak için eve girdi; her ikisi de bu olay için uçmuştu. Grup, ağlayarak ve sohbet ederek kutlamayı çiçekler ve şampanyalarla yaptı.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Bay McDowell daha sonra hep birlikte çiftin ilk randevusunun olduğu bira fabrikasına gitmelerini önerdi. Çift, içeriye girdiklerinde 60 arkadaşının tezahüratlarıyla karşılandı.

Çift, 30 Eylül’de Batı Tisbury’deki Martha’s Vineyard Tarım Derneği Tarım Salonu’nda yasal olarak evlendi. Bay Handerhan’ın kız kardeşi Kristen Atwood, Evrensel Yaşam Kilisesi tarafından bu etkinlik için görevlendirildi ve Bay McDowell’in kız kardeşi Dr. Dawn McDowell Torres törene katıldı.

275 misafirin katıldığı etkinlikte çift, masa numaraları yerine her masaya farklı bir albüm kapağı atadı ve konuklara kendileriyle en çok bağ kuran çiftin müziğini atadı. Anne ve babasının masasında Beatles albümleri vardı.

Bay McDowell’in hukuk öğrencisi olduğundan beri hayranı olduğu, 90’ların Washington’lu cover grubu White Ford Bronco, düğünde çalıyordu. Töreni ve resepsiyonu kapalı alanda tutan yağmurlu havaya rağmen Sayın Handerhan, “Resepsiyonun her saniyesinde dans ettik” dedi. “Kimse oturmuyordu.”

Gecenin ilerleyen saatlerinde grup, Alanis Morissette’in “It’s like rain on your wedding day” dizesiyle “Ironic” şarkısını çaldı. Kalabalığın geri kalanı da katılırken gelin ve damat dans pistini devraldı ve şarkı sözlerini söylediler.