İlişkileri, kadın 180 metre kuralını çiğnedikten sonra pandemi sırasında yükseldi.

babaadam

Aktif Üye
Natalie Nicole Warther ve Ryan Paul Dols, projeler üzerinde işbirliği yapmadan önce aynı kreatif ajansta yıllarca çalıştılar. Profesyonel bir ilişkinin romantik bir ilişkiye dönüşeceğini çok az biliyorlardı.

Her ikisi de müşteri projeleri için yazarları ve tasarımcıları bir araya getiren küresel bir reklam ajansı olan 72andSunny’de çalıştı. Baş yazardı ve baş tasarımcıydı. Ve 2019’da her ikisinin de halen çalıştıkları ajans için yeni ortaklara ihtiyacı vardı. 2021’de Bay Dols, kreatif direktörlüğe terfi etti.

İkili, bir Temmuz akşamı bir iş partisinde sohbet etti. Bayan Warther, “‘Ortak olmalıyız’ dedi hayatım üzerine yemin ederim” dedi. “Hayatı üzerine yemin ediyor. ‘Ortak olmalıyız’ dedim.” Her neyse, denemeye karar verdiler.

Çalışma sinerjisi en başından beri oradaydı. Ve Mart 2020’de Covid-19 kilitlenmesi başladığında ve herkes aniden evden çalışmaya başladığında, Bayan Warther, ikisinin sonunda “yakın arkadaş ve iş ortağı olmaktan her akşam telefonda saatler geçirmeye ve cilveli mesajlar göndermeye geçtiğini” söyledi. ileri.”

Nisan ayında suşi randevu gecelerini başlattılar. Bayan Warther, “Her cumartesi Los Angeles’taki aynı suşi mekanından paket yemek siparişi verir, bir film için ilgili dairelerimizde kuyruğa girer ve ‘birlikte’ yemek yerken ve izlerken kısa mesaj gönderirdik” dedi Bayan Warther.

Ve 2 Mayıs 2020’de nihayet sanal bağlarını gerçek dünyaya taşımaya karar verdiler.

Yine de Bay Dols, “İkimizden birinin oraya gidip daha romantik bir şey için çizgiyi aşmak isteyip istemediğini bilmiyorduk” dedi.

Cumartesi günü ilk kişisel suşilerinde, ikisi bütün akşam evinde iki metreden fazla ayrı oturdular. Bayan Warther daha sonra yakın arkadaşına bir mesaj atarak, Bay Dols’un asla “harekete geçmediği” için her şeyi batırdığından emin olduğunu söyledi.

Dols, “Önümüzdeki Cumartesi tekrar yaptık” dedi.

Bu sefer farklıydı.

Bayan Warther, “İyi bir biftek pişirdi,” dedi. “Masa kuruldu. Bazı diyet kısıtlamalarım var ve yemem için her şeyin hazır olduğundan emin oldu.”

O gece Bay Dols, “1,8 metre kuralını çiğnedik” dedi.

Ondan sonra daha fazla vakit kaybetmediler. Bayan Warther, “Kapı açılır açılmaz, ikimiz de içinden geçtik,” dedi. “İlk öpüşmemizden üç hafta sonra ‘resmi’ olduk.”

Altı ay sonra, Kasım 2020’de çift birlikte Westchester, California’da bir daire satın aldı ve Aralık 2021’de şu anda ikamet ettikleri Los Angeles’ta bir ev satın aldı.

Pazar günü 30 yaşına giren Bayan Warther, Northeastern’den iletişim alanında lisans derecesine ve Bennington College’dan yazılı olarak MFA’ya sahiptir. 36 yaşındaki Bay Dols, Oregon Üniversitesi’nden siyaset bilimi ve reklamcılık alanında lisans derecesine sahiptir.

18 Eylül 2021’de Bay Dols, bu olay için kiraladığı bir kulübede evlenme teklif etti. Los Angeles’ın birkaç saat dışındaki küçük bir dağ kasabasına atıfta bulunarak, “Idyllwild’de bir hafta sonu geçirerek onları şaşırttım” dedi.

Warther, “Sabah 6’da gizlice merdivenlerden aşağı indi, ateş yaktı, plak koydu, mimozalar yaptı ve ardından köpeğimiz Banksy’ye yakasında bir halkayla beni uyandırdı” dedi.

“İkimiz de anında ağladık ve şimdi ‘Bana sormalısın!’ diye bağırdığımda gülüyoruz” diye devam etti. O yaptı ve evet dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Çift, 13 Mayıs’ta Amerikan Evlilik Bakanlıkları tarafından düzenlenen Anne Carmack tarafından Los Alamos, California’da bir şarap barı olan Bodega Los Alamos’ta 98 konuğun önünde evlendi.

İlk öpüşmelerinin yıldönümünden hemen önceye denk gelen düğün tarihini belirledikten sonra, aynı zamanda Anneler Günü haftasonuna denk geldiğini keşfettiler ve bu, annesi öldüğünde henüz 19 günlük olan Warther için özellikle anlamlıydı.

Bayan Warther, “Hayatım boyunca annemin bir şekilde düğün günümde benimle olduğunu bana işaret edeceğini umdum” dedi. “Bu oldukça iyi bir işaret gibi görünüyordu.”

Ortaklık, başından beri çiftin ilişkisinin merkezinde yer aldı, dedi. Bunu yansıtmak için çift sırayla yeminlerini satır satır yazdı ve ardından birlikte okudu. Bayan Warther, “Yeminlerimizin, yaratıcı ortaklar olarak her zaman birlikte nasıl çalıştığımızın bir ifadesi olmasını istedik” dedi. “En iyi yaratıcı sonucu elde etmek için ikimiz de aynı takımdayız.”