İlk buluşmadan önce evlilik planları yapın

babaadam

Aktif Üye
Melissa Jeanne D’Andrea, tanışmadan önce Karissa Heleene Sullivan ile bir gelecek tasavvur etmişti. Bayan D’Andrea, “Düğün etiketimizi ilk randevumuzdan önce seçtim,” dedi. İki ismine bir oyundu: #issawedding.

4 Ekim 2021’de ikili, kendilerini lezbiyen, biseksüel, ikili olmayan veya queer olarak tanımlayan kişiler için bir flört uygulaması olan Her’de buluştu. Her gün ilk buluşmalarından önce mesaj attılar ve telefonda konuştular.

O sırada Bayan Sullivan Nyack, NY’da ve Bayan D’Andrea Güney Bronx’ta ikamet ediyordu. Bayan D’Andrea, Hotel Nyack’te, şimdi Çiftlik olarak adlandırılan bir restoran olan The Grille’de buluşmalarını önerdi.

Bayan D’Andrea, 8 Ekim 2021’de tanıştılar ve “aramızdaki kimya aşikardı” dedi. Pek çok ortak yönleri olduğunu keşfettiler. İkisi de aynı türden kitapların hevesli okuyucularıdır – Christopher Emdin’in yazdığı For White Folks Who Teach in the Hood… örneğin – ve eğitim reformu, ırksal adalet ve LGBTQ hakları gibi konulara büyük önem veriyoruz.

Ayrıca hiç yaşamadıkları eyaletlerdeki NFL takımlarını da destekliyorlar. Bayan Sullivan, Philadelphia Eagles’ın hayranıyken Bayan D’Andrea, New Orleans Saints’i seviyor.

Ertesi gün Bayan D’Andrea, Bayan Sullivan’a Philadelphia’daki 21 Kasım Saints and Eagles maçı hakkında mesaj attı ve gitmesini önerdi. Bayan Sullivan, “Sanırım aşığım” diye yanıt verdi ve daha altı haftadan fazla olmasına rağmen hemen maç için bilet aldı.

Üç gün sonra Bayan Sullivan, Bayan D’Andrea’yı bir Ulusal Çıkış Günü panelinde konuşmasını yapması için davet etti ve ikisi birlikte Nyack’teki Pickwick Kitabevi’ne gittiler. Bayan D’Andrea, o andan itibaren “telefonda konuştular ve her gün mesaj attılar” dedi.

Bayan D’Andrea, zamanının çoğunu Nyack’te Bayan Sullivan ile geçirdi. Bayan D’Andrea, “Birlikte olmak ev gibi hissettirdi,” dedi, ancak “münhasırlık hakkında gerçekten bir konuşma olmadı.”

Ardından, 18 Kasım’da Bayan Sullivan, ilişkilerini kendi yöntemiyle resmileştirdi.

Bayan D’Andrea, “Karissa bana takım elbiseyle işe hazırlanırken çekilmiş bir fotoğrafını gönderdi ve ‘Şimdiye kadarki en seksi kız arkadaşa sahipsin’ dedi” dedi. “Ama sakinleştirdim ve hiçbir şey söylemedim.”

Dört ay sonra Bayan Sullivan bir nişan yüzüğü aldı. Bayan Sullivan, “İlkbahar veya yaz aylarında bir etkinliğin tamamını yapmayı planlıyordum” dedi. “İnsanlara niyetimi söyledim ama yüzüğün bende olduğunu kimseye söylemedim.”

3 Mart 2022’de bir gün Bayan D’Andrea, Bayan Sullivan’a ne zaman evlenme teklif edebileceği konusunda alay etti. Bir sürprizle karşı karşıya olduğunun farkında değildi. “Melissa beni destekliyordu ve ben de ‘Biliyor musun? Bayan Sullivan, “Sırt çantamda senin için bir şey var,” dedi.

“İkimiz de aynı fikirdeydik,” dedi Bayan D’Andrea, “ama bunun Mart ayında olacağını kesinlikle düşünmemiştim.” Bayan Sullivan’ın “bana takılmayı önerdiği” şakasını yaptı.

Bayan Sullivan, “Yüzü çok şaşırmıştı ve tam da bana istediğini söylediği yüzüktü,” dedi. “Yüzü ‘Buna inanamıyorum’ gibiydi. Mutluydu ve kızgındı. ‘Tırnaklarımı yaptırmadım!’ dedi.”

Bayan D’Andrea, “Bu çok tipik bir lezbiyen hikayesi” dedi. “Ama bizim gibi değildi. Resmi olarak birlikte yaşamadık bile.” Yani, 1 Haziran 2022’ye kadar, ikisi şu anda yaşadıkları Nyack’te bir apartman dairesine taşınana kadar.

37 yaşındaki Bayan D’Andrea, Brooklyn’de büyüdü. Kendisini LGBTQ insanları ve müttefiklerini desteklemeye adamış ülkenin en büyük organizasyonunun kurucu grubu olan PFLAG NYC’nin ilk kadın ve lezbiyen yönetici direktörüdür.

Empire State College, New York Eyalet Üniversitesi’nden insan hizmetleri alanında lisans derecesi aldı. New Jersey, Trenton’daki Thomas Edison Eyalet Üniversitesi’nde işletme alanında sanal bir yüksek lisans derecesi üzerinde yarı zamanlı çalışıyor.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

NY, Rockland County’de büyüyen 34 yaşındaki Bayan Sullivan, Doğu Ramapo Merkez Okul Bölgesi’nde müdür yardımcısı ve Rockland Bölgesi’ndeki Phyllis B. Frank Onur Merkezi’nde Siyahi, Yerli ve Renkli Danışma Kurulu üyesidir. . 2023 Rockland County Onur Yürüyüşünün ilk Büyük Mareşaliydi.

Brooklyn College’dan beden eğitimi ve beden eğitimi alanında lisans derecesi, Hunter College’dan gençlik özel eğitimi alanında yüksek lisans derecesi ve Columbia Üniversitesi’ndeki Teachers College’dan eğitim liderliği alanında yüksek lisans derecesi aldı. Doktora derecesini Columbia Üniversitesi’nden Eğitim Liderliği alanında alıyor.

İkili, 29 Temmuz’da ilk randevularının olduğu Hotel Nyack’te 100 konuk önünde evlendi. Başkanlığını, Teyit Eden Bakanlıklar Kardeşliği tarafından atanan Bayan D’Andrea’nın eski bakanı Rev. Tabatha Holley yaptı.

Çiftin süpürge sopasının üzerinden atladığı törende Küçük Prens’ten okumalar ve slam şairi Rudy Francisco’nun bir şiiri yer aldı. Bayan D’Andrea, “Pek çok kişi bunun şimdiye kadar katıldıkları en güzel ve aranan düğün töreni olduğunu söyledi” dedi. “İnsanlar ‘Bu düğün dünyanın nasıl olmasını istiyorum’ dedi.”