İlk buluşmalarında iki takım diş fırçası getirmişti

babaadam

Aktif Üye
“Harika oynadım” dedi ama şaşırmıştı.

Birkaç gün sonra, erkek kardeşi ve arkadaşlarıyla birlikte Poconos'tayken adam mesaj attı ve onunla görüşmeye devam etmek isteyip istemediğini sordu.

Bir duraklama olduğunda, “Değilse sorun değil,” diye ekledi. “Seni tanımaktan keyif aldım.”

Mesajı görür görmez onu aradı ve mesajı netleştirdi. Gecikmelerin “kötü cep telefonu hizmetinden kaynaklandığını” söyledi.

Ciddi bir şekilde çıkmaya başladılar ve Noel'den sonra onu Denver'da ziyaret etti ve yaklaşık bir buçuk ay boyunca uzaktan çalıştı.

Bay Braswell, Ocak 2022'de Colorado'ya taşınmak üzereyken New York'ta bir iş buldu. Bunun yerine Harlem'de bir kumtaşına taşındılar. Müzeleri ve galerileri ziyaret etme ritmine kapıldılar ve o, Central Park'ta ve Hudson Nehri boyunca yürüdü.

1 Nisan 2022'de annesinin sürpriz 70. doğum günü partisinde babasının onayıyla evlenme teklifinde bulundu. “Bryan konuşmak için ayağa kalkıyor” diye anımsıyor. “Bu sıranın geldiğini görüyorum. Atlanta'dan kuzenini görüyorum. Onun annesi. Aman Tanrım!”

Adam tek dizinin üzerine çöktükten sonra, “Evet” dedi ve ardından hızlı bir “evet” dedi.

3 Mayıs'ta Evrensel Yaşam bakanı ve damadın Alpha Phi Alpha erkek kardeşi Jor-El Caraballo, düğünlerini West Orange, New Jersey'deki Pleasantdale Château'da 160 misafirin önünde gerçekleştirdi. Her ikisi de 37 yaşında olan çift, Afro-Amerikan geleneğine uygun olarak süpürgelere atladı ve ilk danslarını Isley Kardeşler'in “Atlantis'e Yolculuk” şarkısında yaptı.

Bay Braswell, “Sağdıçlarımın hepsinin hediye çantalarında bir seyahat diş fırçası seti vardı” dedi.