“İmkansız / Mümkün”

babaadam

Aktif Üye
“İmkansız, imkansız”, Emily Ruth Giske'nin Şubat 2022'de telefonla telefonla söylediği iki kelimeydi.

“Bir şarkıya girdiğim için çok mutluydum,” dedi Dr. Percival daha sonra bu Rodgers ve Hammerstein şarkısı “Impossible / It Posce” için geri kalan metinlerle “Külkedisi” ni girdi. (Dr. Percival kısa süre sonra Bayan Giske'nin şov melodileri, 70'lerin hit ve icat ettiği şarkıları doyurucu bir repertuarına sahip olduğunu öğrendi.)

İkisi, Bayan Giske'nin (64) uygulamasının yerini, yaşadığı New York'tan, şu anda 7 yaşındaki çocuğuyla birlikte tatilde yaşadığı New York'tan değiştirmesinden beş hafta önce tanışmıştı.

“Emily ortaya çıktı,” dedi, aynı zamanda Yahudi olan usta bir kadın aradıktan sonra Boca Raton'da yaşayan 45 yaşındaki Dr. Percival.

O zamana kadar, gündelik bir şekilde tarihli olmalarına rağmen, uzun vadeli sevgiyi bırakmışlardı. Percival önceki iki evlilik, Bayan Giskes'in daha önce olduğu gibi boşanma ile sona erdi.

“Hayatta çok başarılıydık ve daha az aşkta başarılı olduk”. “”

Dr. 22 ve 17 yaşlarındaki iki çocuğu ve tek taby kedisi olan Percival, Boca Raton'daki Florida Atlantik Üniversitesi Otizm Merkezi ve İlişkili Engelliler Direktörüdür. Danışman eğitiminde yüksek lisans derecesi aldı ve doktorasını üniversiteden yaptı. Chicago'da büyüdü ve Richmond'daki Earlham College'da psikoloji alanında lisans derecesi aldı.

Bayside, Queens'te büyüyen Bayan Giske, George Washington Üniversitesi'nden kamu düzeninde lisans derecesi ve kentsel işler ve yeni okulun siyasi analizleri alanında yüksek lisans derecesini tamamladı. Bolton-St. Johns, hükümet ilişkileri ve halkla ilişkiler için bir danışmanlık firması. LGBTQ Hakları Koalisyonları için kıdemli bir lobici olarak, 2011 yılında New York Eşitlik Yasası'nın benimsenmesine katıldı.

Onların söyledikleri olduklarını kanıtlamak için, Dr. Sözde koydu. Bayan Giske'ye otizm hakkındaki üç kitabından birinin incelemesini gönderdi. Bayan Giske, bir hafta önceki Haberler'tan bir makaleye bir bağlantı gönderdi ve onu “önde gelen lobici” olarak nitelendirdi.

“Bu şeyleri çıkarmanın iyi olmadığını öğrendim,” dedi Bayan Giske değişim hakkında ve 20 dakika içinde Highland Plajı'ndaki bir restoran olan Breiten'de bir öğle yemeğine girdi.

İki gün sonra, Bayan Giske, Kristal Mavi Okyanus manzarasıyla masasına geldiğinde Dr. Percival'ı geri tutmayın.

“Gerçekten değiştin,” dedi Dr. Percival.

Bayan Giske'nin Covid sırasında 130 lira niyeti de dahil olmak üzere çevrimiçi fotoğrafların görünüşü ve stilindeki değişikliklerle gerçekleştirildi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

“Sen ve ben gerçekten birbirimize geldik,” dedi Bayan Giske ve ikisi de 20 yıllık yaş farkını fark etmedi.

Bayan Giske, ilk bitmeden ikinci bir tarihte sordu. İki gün sonra, Boca Raton Hotel'deki Astralle Restaurant'ta öğle yemeğinden sonra bir öpücük yıldönümü ile ayrıldılar.

“Ben 'kim gittim' ve beni atladığımı gördü,” dedi Dr.'den sonra bir hafta daha kalan Bayan Giske Percival ona tekrar görmek için zamanı olduğunu söylemişti.

Bayan Giske'nin kaldığı süre boyunca kendilerini yarım düzine kez gördüler ve daha sonra uzun mesafeli görüşmelerle karşılaşmaya başladılar.

“Bir çift olduğumuzu biliyorsun,” dedi Dr. Altı hafta sonra Bayan Giske'ye percival.

Mayıs ayında, Dr. Memorial Günü hafta sonu New York'a, bir toplantıdan diğerine, Bayan Giskes'ten 100'den fazla arkadaş ve aile üyesiyle gitti.

“Korkusuz olan Jennifer hakkında bir şey,” dedi Manhattan'ın Chelsea bölgesinde bir dairesi olan NY, Doğu Hampton'da yaşayan Bayan Giske.

Haziran ve Temmuz aylarında Provincetown, Massachusetts'e seyahat ettiler. Daha sonra Dublin, Amsterdam, Londra, Montreal ve Chicago'yu ziyaret ettiler. Her şeyden önce, çocuklarının birlikte vakit geçirme şansına sahip oldukları Disney parklarını veya yolculuklarını seviyorlar.

“Büyülü Disney balonunda olmayı seviyoruz,” dedi Dr. Percival.

Bu son Yılbaşı gecesinde, Bayan Giske, Disney Hazinesi'ndeki bir yolculuk sırasında önerdi çünkü Palo'da bir brunch, okyanusun 360 derecelik manzarasına sahip bir restoran.

7 Şubat'ta, Manhattan'daki Beit Simchat Torah'ta yüksek bir Rabbiemerita olan Haham Sharon Kleinbaum, Dr. Percival 1946 evlendi.

Çift, bir video, fotoğrafçı ve tanıktan önce bir bardağa adım attılar.

Yeminleri sırasında, formuna sadık olan Bayan Giske, bir şarkıya girdi ve Huppa'nın altındaki bir cappella tarafından “Cinderella” tarafından “Ten Minuten” söyledi. Bir an dans ettikten sonra mutlu bir şekilde sona erdi: “Seni buldum, sen benim meleğimsin.”