İnsanlara nasıl zor konuşmalar yapılacağını öğretmek için Teksas süreç avukatını alın

babaadam

Aktif Üye
Teksas'ta bir avukat olan Jefferson Fisher internet olmaya başlamadı. 2022'nin başında, Silsbee, Teksas'ta yeni kurduğu hukuk firmasının profilini artırmak için Bay Fisher, park edilmiş pikapında otururken kısa bir iletişim danışmanlığı sağladığı sosyal medyada videolar yayınlamaya başladı.

Şaşkınlığına göre, Tikkok'ta ve yayınından bir gün sonra “Nasıl Avukat Gibi Girilir” dizisinde bir video, bir milyondan fazla görüntüleme topladı ve Bay Fisher yıl sonuna kadar Instagram'da 500.000 takipçiye ulaştı. Ertesi yaz, popülaritesi başka bir stratosfere yükselmişti ve Instagram destekçilerini dört katına çıkardı. Geçen yıl Temmuz ayında, şaşırtıcı derecede pratik ve özlü bir gösteri olan kendi başlıklı podcast'e başladı. İlk sezonda bölümler yaklaşık 14 dakika sürdü.

Beşinci nesil avukat, insanlara güvenle nasıl zor konuşmalar yapmayı öğretmek için sevimli aksanı ve beşinci nesildeki daha uyumlu varlığı ile ün kazandı. Şu anda 5.8 milyon Instagram takipçisi var ve sosyal medya platformlarındaki videoları yarım milyardan fazla oynandı.

Small Texas City'de yaşayan ve eşi, aynı zamanda bir avukat ve iki çocukla birlikte büyüdüğü 36 yaşındaki Bay Fisher, kolayca uzlaştırılamayan konuların tartışılması da dahil olmak üzere çiftler için iletişim ipuçları sundu. (O ve karısının çocukları için modellediği bir ders mi? “Ağlamak pozisyonun mantığını iyileştirmez – çığlık atmadan ikna edici olabilirler.”)

Ev stüdyosundan da tırmanışıyla konuştu ve teorisine tekniklerinin neden modern bir kitleyle alakalı olduğu teorisini verdi. İlk kitabı “Bir Sonraki Konuşma: Daha Az Talk, Daha Fazla Konuşma” 18 Mart'ta yayınlanacak.

Bu görüşme işlendi ve sıkıştırıldı.

Bana insanların zor bir sohbette yapması gereken iskeleden bahset.

Çoğu insanın konuşmada istedikleri için bir hedefi yoktur ve diğer kişi sadece tahmin eder. Konuşmanıza şöyle bir şeyle başlıyorsunuz: “Hey, nasıl …? Ve diğer kişi şöyle diyor: “Tamam, ne demek istiyorsun?” Ve bu “nereye götürdüğünü bilmiyorum” korkusundan korkuyor.

Herkesin yararlanabileceği çok çağrıda bulunan bir çerçeve var. Birincisi, kişiye konuşmak istediğiniz sorunu söylersiniz. İkincisi, konuşmadan sonra nasıl hissetmek istediğinizi söylüyorlar. Bu çok önemli çünkü hedefi ekliyorsunuz. Şimdi ne hakkında konuşmak istediğini biliyorum. Bu hedefe ulaşıldığında konuşmanın gerçekleştirildiğini biliyorum. Ve üç, alımınızı çerçevede alırsınız.

Bir ilişki ortamında böyle gelebilir: “Sizinle bu hafta bütçemiz hakkında konuşmak istiyorum ve sizin ve ben aynı tarafta nasıl olduğumuzdan uzaklaşmak istiyorum. Bunu yapabilir miyiz? “Evet dediğiniz anda, bu görünmez sözleşme. Artık ne hakkında konuşacağınızı tam olarak biliyorsunuz. Sadece bir dizi temas noktasıyla yüzey üzerinde uçmak yerine tek bir problemi çok derin yapmanıza izin veriyorsunuz.

Partnerinizin ne dediğinizi tanımasını ve anlamasını nasıl sağlayabilirsiniz?

Sana burada bir şey söyleyebilirim: Bana beni duyduğunuza dair bir gösterge vermediyseniz, mesajımın kaybolduğunu hissediyorum. Sen ve ben bağlanmayacağız.

Ya da seni kabul ettiğimde, ama gerçekten anlamadım – sadece “Evet, bu çılgın” diyorum – orada hala bir bağlantı yok. Seninle sizin için önemli bir şey hakkında konuşmalısın. Sadece duyulmam gerekiyor. “Eşimle kendi hayatımda,“ Bunu yüksek sesle söylemeliyim. Düzeltmene ihtiyacım yok – sadece harici olarak işlemek zorundayım. “Bu beni doktor olmamı ve her şeyi tamir etmemi engelliyor. Ama bazen sadece: “Bunu söyleyeceğim, bu yüzden duyulduğumu hissediyorum ve duyduğunuzu tanıdığınızı duymak istiyorum.”

Bunu kocamla denedim. Bir şey için üzgündü. Genellikle şöyle derdim: “Şimdi değil. Zamanım yok. “Ve ona dedim ki:” Neler yaşadığını biliyorum … “

Evet!

Ve: “Şimdi bunun hakkında konuşmamız gerekiyor mu?” O çok ateşli ve aslında bana şöyle dedi: “Hayır, şimdi bunun hakkında konuşmak zorunda değiliz. Sadece onu tanımanı istedim. “

Sana olduğunu söylüyorum! Yapmayı sevdiğim şey çok benzer. “Kabul etmeliyiz mi?” Sorusunu soracağım. Ve eğer öyleyse, ikinci soru genellikle: “Bu, şimdi üzerinde anlaşmamız gereken bir şey mi?” Ya da sadece önce kullanıyorsunuz.

Siz ve eşinizin gözlerin gözlerinde mutlaka görmediği büyük bir sorun hakkında nasıl üretken bir konuşma yapıyorsunuz?

İlk hata, ilk konuşmanın son konuşma olacağıdır. İlk konuşmayı neredeyse ikincisi, üçüncüsü ve dördüncü için varmış gibi davranmalısınız. Sorun ne kadar büyük olursa, o kadar çok sohbet gerekir.

Bu ilk konuşmayı sadece bir bilgi toplama ve konumlandırma olarak ele alıyorsunuz. Bu, “benimle aynı fikirde değilsin” ile yapılan konuşmanın. “Senden kabul etmeni istemiyorum. Bir karar vermemizi istemiyorum. Görüşümü duymanı istiyorum. Ve her şeyden önce yapardım Aşk bakış açınızı duymak için. “Ve sonra kimse tartışmıyor, çünkü şimdi zaman sınırı yok.

Videolarınız ve podcast'leriniz neden insanlarla bu kadar derin bir rezonans yaptı?

Bence bir cevabınız var çünkü tekrar konuşabilmek için insanlara açlık ve talep var. İpuçlarım çok kısa ve herkesin ele aldığı konularla ilgili. Bunu sunma şeklim onlara “nasıl yapabilirim” hissine ilham veriyor.

Belirli bir durum için “kesin cümleye” sahip olmakla kültürel takıntının arkasında ne düşünüyorsunuz?

Metinlerin ve e -mail'lerin aktarılmasına güvendiğimiz o kadar uzun bir zaman vardı ki, kaybedilen bir topluluk duygusu. Adliye hakkında bilgi alırdık. Bunlar yok. Hepimiz alışveriş merkezlerine gittik ve insanları gördük. Bunlar solmaya başlar. Çevrimiçi alışverişe gittik ve şimdi bakkaliye gitmek bile istemiyorum. İnsan etkileşimlerimiz önemli ölçüde daralttı, bu da sorunları temsil ediyor. Biz insanız, bağlanmalı ve diğer insanlarla konuşmalıyız.

Şöhrete nasıl uyum sağladınız?

Bu “f” kelimesi hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Ama dürüst olmak gerekirse, aslında çok yalnızdı – çünkü dünyamdaki kimse ilişki kuramazdı. La'da bir yerde tüm bajillions takipçisi var. Ostexas'taki küçük şehrim mi? Bu anlaşılmadı. Bu adamı korkuyla hayal ettim, yaklaşık bir yıl önce bu korku türü ve farklıydı. Neyse ki, çok sabırlı bir kadın, çok affedici bir ailem var ve bu yüzden her gün birbiri ardına öğrenmeye çalışıyorum. Biraz zaman aldı, ama bu odada arkadaşlar buldum ve bu gerçekten sakinleştiriciydi – bunu nasıl yapacağını bilen ve nasıl olduğunu bilen insanlar, çünkü Lord bunu yapmadığımı biliyor.