Isabella Reyes ve Andrew Sublett San Francisco’da evlendi

babaadam

Aktif Üye
Isabella Delgado Reyes, Andrew Charles Sublett’in ondan gerçekten hoşlandığını ilk kez 17 Şubat 2010’da Berkeley’deki California Üniversitesi’nde birlikte öğle yemeği yediklerinde fark etti. Ona en sevdiği şeker olan mini M&M’lerden bir tüp getirdi.

Hemen ona geri verdi, ama bu hareketi beğenmediğinden değil.

Büyük Perhiz’di ve Bayan Reyes tatlılardan vazgeçmişti. “Bana sadece bir oyun oynadığını düşündüm,” dedi ve “M&M’leri kafası karışacak şekilde ona geri attı.”

Her ikisi de artık 32 yaşında olan ikili, 26 Ağustos 2009’da Bayan Reyes’in yurt odasında buluştu. Sublett, “Kaderin küçük bir cilvesiydi,” dedi. “Lisemiden birkaç kişi daha UC Berkeley’e gitti ve biri Isabella’nın oda arkadaşı oldu.”

Bayan Reyes ve Bay Sublett hemen anlaştılar ve kısa süre sonra üniversite kafeteryasında öğle yemeği yiyerek ve donmuş yoğurt için dışarı çıkarak birlikte vakit geçirmeye başladılar.

Sublett, “Onların resmi olmayan tarihler olduğunu düşünüyorum” dedi. “Biz eskiden kol kolaydık. Koro provasından sonra benimle tanıştı ve Yoğurt Parkı’na yürüdük.”

Sonuçta, son sınıflarının güz döneminde gerçek bir randevuları vardı. “Isabella’ya ‘Benimle akşam yemeğine çıkıp bir şov izlemek ister misin?’ diye sordum. İkimiz de bir şekilde giyindik. Gerçek bir randevu gibi geldi.” Akşam yemeğinden sonra San Francisco’daki American Conservatory Theatre’da The Normal Heart’ı izlediler.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Bu gerçek randevu, gerçek bir romantizme yol açtı. Bayan Reyes, “İlk resmi randevumuzdan sonra, zaten bir çift olduğumuzu düşünmüştüm,” dedi. “Ama Andrew resmi olarak birkaç ay sonra, 18 Mart 2013’e kadar kız arkadaşı olmamı istemedi.”

Benicia, California’dan Bayan Reyes, San Francisco’daki ofislerinde Seyfarth Shaw hukuk firmasının bir ortağıdır. UC Berkeley’den siyaset bilimi ve medya çalışmaları alanında lisans derecesine ve California Üniversitesi, Los Angeles Hukuk Fakültesi’nden hukuk derecesine sahiptir.

Bay Sublett, San Francisco merkezli bir gayrimenkul yatırım bankası olan Eastdil Secured’da Başkan Yardımcısıdır. UC Berkeley’den şehir bilimi alanında lisans derecesine ve UC Berkeley Haas İşletme Okulu’ndan MBA derecesine sahiptir. Bay Sublett, California, Pacific Grove’da büyüdü.

Resmi erkek ve kız arkadaş olarak sekizinci yıldönümlerini kutlamak için Bay Sublett, Bayan Reyes’e dokuzuncu yıl dönümlerinde nişanlanacaklarını söyledi. Ancak o tarihten bir gün önce Bayan Reyes, “Arkadaşlarım endişeliydi çünkü o hiçbir şey söylememişti ve olaya karışacaklarından emindiler” dedi.

Bay Sublett, sırrının saklanmasına güvenmediğini söyledi. “En yakın arkadaşlarıma söyledim” dedi, “ama onun hiçbir arkadaşı yok.”

San Francisco’daki Pacific Heights mahallelerinden 18 Mart 2022’deki yıl dönümü yemeğine doğru yürürken, Bay Sublett’in San Francisco’da şehrin ve körfezin geniş manzaralarını sunan en sevdiği mekanın yanından geçtiler. Bayan Reyes, “‘Hey, orası en sevdiğin yer’ dedim ve arkamı döndüğümde tek dizinin üzerindeydi,” dedi.

Çift, 10 Haziran’da San Francisco’daki Golden Gate Park’taki Conservatory of Flowers’ta 130 davetlinin huzurunda dünyaevine girdi. Töreni Amerikan Evlilik Bakanlıkları tarafından atanan Matthew Capbarat yönetti; Brandon Cepress törene katıldı; İkisi de üniversite arkadaşı.

Düğün için önerilen kıyafet, “Met Gala’dan ilham alan” veya Bay Sublett’in ifadesiyle, “her zaman giymek istediğin ama biraz fazla olduğunu düşündüğün bir şey” idi.

Bayan Reyes’in babası Peter Reyes ve erkek kardeşi de Peter Reyes, Filipinler’de popüler olan işlemeli bir gömlek olan baronglar giydiler.

Bayan Reyes’in Filipin mirasını onurlandırmak için domuz göbeği baoları ve popüler Filipinli dondurma tatları ube ve mango servis edildi.

Bayan Reyes, yeminleri için Wicked müzikalinden “For Good” şarkısını söyledi.

“Başlangıçta yeminlerimizi söylemek istedim” dedi. “Bunu istemedi.”

Uzlaşma, grubun “Benden Sonra Tekrarla” tarzında ‘N Sync’in “This I Promise You” şarkı sözlerini söylemekti. Bayan Reyes, “Ama sonra şarkı söylemeye başladım” dedi. “Bana katıldı ve yolumuza devam ettik. Böyle bir şey bir daha asla olmayacak.”