Jacqueline Coleman ve Robert Crapsey, Fransa’da bir şatoda evlendiler.

babaadam

Aktif Üye
[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Döndükten sonra ve Miami’deki 2017 komite toplantısında Napa bilgisini gösterdikten birkaç gün sonra, o ve eşi Coleman, yerel bir şarap barı olan Happy Wine in the Grove’da ilk bir kadeh şarap içmek için oturdular. Komite başkanı olarak atanmıştı ve ona temelleri öğretmek için oradaydı. Bayan Coleman, “çok gevşek hissettirdi” dedi.

O gecenin ilerleyen saatlerinde, “İkimiz de düşündük, belki biraz ilgileniriz.” Bu yaz buluşmaya devam etmek için sonbahar için bir Pace bağış toplama etkinliği planlamak da dahil olmak üzere pek çok bahaneleri vardı. İlk öpücük, bağış toplama etkinliği sırasında Florida’da American Social Bar’da bir futbol izleme partisindeydi. Bu yılın Aralık ayında Miami Beach’teki Art Basel’e çift olarak katıldılar.

Özel davrandıklarını söylediğinde aralarındaki yaş farkı ona ağır gelmişti. “Unutma, ben 32 yaşındaydım ve o 28 yaşındaydı” dedi. “Bir kadının yaşlarında bu büyük bir fark yaratır.” Bay Crapsey’nin bunu resmiyete dökme konusundaki isteksizliği büyük ölçüde bir kazaydı: “Ben sadece bir çocuktum,” dedi.

2018’in sonlarında Bayan Coleman, Bay Crapsey’nin Miami’nin Brickell semtindeki dairesine taşındı. Birkaç yıl sonra, “Bir sonraki adımı atmanın ve her şeye bir yüzük koymanın zamanının geldiğini hissettim” dedi. 9 Eylül 2022’de Güney Afrika’ya yaptığı bir gezi sırasında, ısmarlama bir yastık kesim pırlanta yüzükle tam da bunu yaptı. Bayan Coleman evet dedi.

20 Mayıs’ta Florida noteri Bayan Giordano, Miami’deki evlerinde sadece üç misafirin katıldığı samimi bir törenle çiftle evlendi. Çift, 8 Haziran’da Fransa’nın Narbonne kentindeki Chateau L’Hospitalet’de 45 kişilik bir düğün resepsiyonuna ev sahipliği yaptı. Bölge şarabı için, şato ise sahibi ve şarap üreticisi Gerard Bertrand için seçildi.