Jason Mercado ve Kristen Bateman Central Park’ta evleniyor

babaadam

Aktif Üye
Jason Daniel Mercado, Kristen Virginia Bateman’la ilk kez Ağustos 2013’te Bay Ridge, Brooklyn’de brunch servisi de yapan bir kuyumcu olan HôM Store’da tanıştığında, onun telefon numarasını istedi. Bay Mercado, “Onu ve mor saçlarını gördüm ve sohbet etmeye başladım” dedi. Başka bir fikri vardı: “Bunun yerine e-posta alışverişinde bulunalım.”

Bayan Bateman, “Ben içe dönük biriyim, ancak iş için birçok insanla konuşmak zorunda kalıyorum” dedi.

Bay Mercado ertesi gün ona e-posta gönderdi. “Uzun bir söylem başlattık” dedi. “Soruları netleştirdik ve birbirimizi tanıdık.”

Tekrar şahsen buluşmadan önce e-posta yazmak için üç ay harcadılar. Bayan Bateman, “Önce arkadaş olmak istedim” dedi.

İlk randevuları Kasım 2013’ün ortasında tanıştıkları yerdeydi. Bay Mercado, “Kesin olarak bildiğimiz şey, balkabağı kreplerinin olduğu ve ikimizin de keyif alacağı bir yer gibi hissettiğiydi” dedi.

Ancak çıkmaya başladıktan sonra bile düzenli olarak e-posta göndermeye devam ettiler. Bay Mercado, “Şahsen sormak istemediği şeyleri e-posta yoluyla sordu” dedi. “Örneğin ikinci randevumuzda MoMA’dayken bir e-posta yazdı ve ‘Neden elimi tutmadın?’ dedi.”

Ancak ikilinin resmiyet kazanması ikinci buluşmadan sonra çok uzun sürmedi. 2013 yılbaşı arifesinde Bay Mercado, “Seni ilk kez sevdiğimi söyledim” dedi.

2014’te Montreal, Londra, Stockholm ve Paris’i ziyaret ederek birlikte yoğun bir seyahate çıktılar. Yıllar geçtikçe hem eğlence hem de iş gezileri için Avrupa ve Asya’da daha fazla ülkeyi ziyaret ettiler.

30 yaşındaki Bayan Bateman, bir moda gazetecisi ve yakın zamanda yayınlanan Little Book of New York Style’ın yazarıdır. Ayrıca güzellik ve moda markalarına danışmanlık yapıyor ve kendi markası Dollchunk için takı tasarlayıp satıyor.

Eugene Lang Liberal Sanatlar Koleji ve New School aracılığıyla Parsons Tasarım Okulu’ndan liberal sanatlar ve tasarım alanında çift lisans derecesine sahiptir.

39 yaşındaki Bay Mercado, Citigroup’ta finansman ve hazine yönetimi konusunda uzmanlaşmış bir direktördür. Baruch College’dan finans alanında lisans derecesine sahiptir.

Bay Mercado, seyahat tutkusundan ve resmiyet kazandıkları tarihten ilham alarak 2020 Yılbaşı Gecesi’nde Niagara Şelalesi’ne bir gezi önerdi. Bay Mercado, “Pandemi sırasında olduğu için Kanada tarafına bile gidemedik” dedi. Yine de Bayan Bateman’ı şaşırtmak için güzel bir yer istiyordu.

Bay Mercado, “Saat gece yarısını vurduğunda buzun içinde diz çöktüm ve Kristen’a evlenme teklif ettim” dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Bir yıl sonra Bayan Bateman, New Windsor, New York’ta 500 dönümlük bir açık hava müzesi olan Storm King Sanat Merkezi’nde karda düştüğünde nişan yüzüğünü kısa süreliğine karda kaybetti. Karda çift ve çalışanlar tarafından yapılan kapsamlı arama ve saatlerce süren kazının ardından bir çalışan tarafından bulundu.

Çift, 12 Ağustos’ta New Seminary tarafından atanan dinler arası papaz Annie Lawrence tarafından Central Park’taki Kadınlar Pavyonu’nda evlendi. Bayan Bateman, “Bisiklet süren birkaç kişi bizi tebrik etmek için seslendi” dedi. “Bir New York City anına çok benziyordu.”

Bayan Bateman’ın annesi ve Bay Mercado’nun annesi ve kız kardeşi tek konuklardı. Bayan Bateman, “Kaçak gibi hissettirmesini istedik” dedi. “Fransa’daki ters balayımızla birlikte buna iki bölümlü bir kaçış olarak bakıyoruz.”

Temmuz ayı başlarında ikili, sembolik bir kaçış için Fransa’nın Brittany kentine gitti. Bayan Bateman şunları söyledi: “Tasarımcı Noir Kei Ninomiya’nın defile koleksiyonlarından iki çok ekstrem elbise ve aynı derecede ekstrem bir Simone Rocha duvağı giydim.”

New York düğünü için Bayan Bateman, üç boyutlu pembe güllerle süslenmiş siyah noir kei Ninomiya elbisesini giydi. Noir Kei Ninomiya elbisesinin altına kabarık kollu gümüş Simone Rocha mini elbise giydi ve içinde yeminlerini saklayan pembe kristallerle kaplı Gucci anatomik kalp çantası taşıdı. “Yemin etme zamanı geldiğinde kağıdı çıkardım ve kalbimi vermek için kalp torbasını Jason’a verdim” dedi.

Tören sırasında, memur Dr. Seuss: Bayan Lawrence, “Hepimiz biraz tuhafız ve hayat da biraz tuhaf” dedi. “Ve garipliği bizimkiyle uyumlu birini bulduğumuzda ona katılır, birbirimizin tuhaflığına düşeriz ve buna aşk deriz.”

Daha sonra herkes, Bayan Bateman’ın tören elbisesine uyacak şekilde Yip.Studio tarafından tasarlanan pastayı almak için Yukarı Batı Yakası’ndaki Empire Oteli’ne sarı bir taksiye bindi. Daha sonra öğle yemeği için şehir merkezindeki Blue Ribbon Sushi Izakaya’ya gittiler; burada Bayan Bateman, Comme des Garçons imzalı kırmızı bir elbise ve Miu Miu imzalı bir taç giymişti.

Bayan Bateman, kaçak birlikteliğinin amacının “gelenekleri yıkmak ve onlara meydan okumak” olduğunu söyledi.