Jordanluca'dan Jordan Bowen ve Luca Marchetto, Milan şovlarında evlendi

babaadam

Aktif Üye
El yazısı yeminlerinde, ardından bir yüzük değişimi, Bay Marchetto Bay Bowen'e, aşkının kısa devre riskini önleme şeklini aştığını söyledi. “15 yıl sonra birbirimiz için empati var” dedi. “Aşkımız hatalar için yer sunuyor.” Bay Bowen, Bay Marchetto'ya aşkının “yenileceğini” söyledi.

Yemin sırasında parçalanan Bay Marchetto, tören sırasında odayı okumuştu. “Benim için çok gerçekti, çok büyük, elbette ağladım” dedi. Seyircinin duygu derinliğini paylaşmasını beklemiyordu.

“Moda aktörler genellikle çok zor insanlar” dedi. “Ama aynı zamanda ağladılar.”

Bu gün

Ne zaman 18 Ocak 2025

Nerede Tortona 27, Milan

Gerçek bir zevk Çift pist boyunca hareket ettikten sonra asistanlar yedi aşamalı bir düğün pastasına girdiler. Damadın özel minyatürleri vardı. Marchetto, “Onu her gün izlediğimiz gibi yaptık.” Dedi. Figürü şort ve bel çevresinde kapüşonlu bir geri beyzbol şapkasıydı. Bay Bowens beyaz yakalı bir gömlek ve spor ayakkabı giydi.

Destek ve Dayanışma Bay Bowen hala 12 adım atıyor. Bowen, Bay Marchetto'nun on yıldan fazla bir süredir ayık olduğunu söyledi. “Her şeyi tamamen ayık yaratıyoruz.”

Sunak Damatlar sunağı, pist modellerinin ve ebeveynlerin poz verdiği bir kadife ve payet karışımı ile tasarladı. “Bunu filmlerden gelen eski referanslara dayandırdık,” dedi Bay Bowen. Bay Bowen'in “çok ciddi modacı türleri” tanımladığı düğünden sonra, çift diğer tasarımcılardan ve sanayi insanlarından iyi dilekler aldı. “Cevaptan alçakgönüllü ve şaşırdık” dedi.