Kelley Carter ve Moreno McCalpin’in Eski Hollywood Düğünü

babaadam

Aktif Üye
Kelley Louise Carter yıllarca hayatının aşkıyla tanışmanın hayalini kurdu. “Whole Foods’ta olurduk ve o Michigan Eyalet Üniversitesi mezunları sweatshirt’ü giyerdi” dedi. “İkimiz de badem sütünü aynı anda kaptık, sonra yukarı baktık, birbirimizin gözlerine baktık ve hepsi bu kadar.” Numaraları değiş tokuş ettik ve aşık olduk.”

Moreno Quintell McCalpin, Atlanta’da ve kendisi Los Angeles’ta yaşadığı için 2021’de tanıştıklarında hayallerinin alternatif süt alıcısı olamazdı. Ama ilk görüşte aşkın nasıl bir şey olduğunu yeniden düşünmesine yardım eden adam olması onun için kolaydı.

46 yaşındaki Bayan Carter, ESPN’nin Andscape bölümünde siyahi eğlenceyi haber yapan kıdemli bir muhabirdir. 42 yaşındaki Bay McCalpin, bilgisayar ve televizyon ekranları kalıcı olarak spor kanallarına park edilmiş olan serbest çalışan bir kimyager ve laboratuvar yöneticisidir. Şubat 2021’de Twitter’da tanıştıklarında, onun yüzü, düzenli olarak röportaj yaptığı sporcular ve ünlülerinki kadar tanınabilirdi. Ona göre, nazik bir yabancıydı – onu sosyal medyada takip eden binlerce kişiden biri, ancak ona gerçekten ihtiyacı olduğu bir zamanda nezaketi ona destek veren biri.

Burada daha fazla Yemin sütunu bulabilirsiniz Ve Düğün, İlişki ve Boşanma raporumuzu buradan okuyun.

O kış Bayan Carter, Covid hüznüyle sarsılmıştı. “Biz tam ortasındaydık” dedi. “Aşı bile geliştirmemişlerdi.” Yakın zamanda Los Angeles’ta bir ev satın almış, apartman dairesinde yaşamaktan ve komşularıyla günlük etkileşimlerinden kurtulmuştu. “Kelimenin tam anlamıyla evde tek başıma kapana kısılmıştım. Evcil hayvanım bile olmadı.”

Kara Panter filminin vizyona girmesinin üçüncü yıl dönümü olan 15 Şubat 2021’de bir paylaşımda bulundu. filmin yıldızı Chadwick Boseman ile bir fotoğrafı, Twitter’dan. “Birkaç ay önce öldü ve herkes anılarını tweetliyordu” dedi. McCalpin, “Onu iyi tanıyordum, bu yüzden film vizyona girmeden günler önce Chad, kendim ve Ryan Coogler’ın bir fotoğrafını tweet’ledim.” Bay McCalpin fotoğraf hakkında yorum yaptı. “Bu güzel gülümsemeyi kalabalığın herhangi bir yerinde görürdüm” diye yazdı.

İltifat merhem gibi geldi. “Seninle yüzeyde yapacakları şekilde flört edecek birine sahip olmak güzeldi” dedi. Birkaç dakika içinde ona doğrudan bir mesaj gönderdi. “Tweet için teşekkürler, bu gerçekten çok hoştu” diye yazdı.

Carter’ı her zaman sevimli bulduğunu söyleyen McCalpin, daha önce sosyal medyada paylaştığı gönderilere yorum yapmıştı, ancak bu, Carter’ın ilk kez yanıt vermesiydi.

Cevabı, başlangıçta bağımlı olup olmadığını merak etmesine neden olan bir romantizmi ateşledi. “‘Onun gibi biri benim gibi birinden ne ister ki?’ dedim.”

Bay McCalpin, Memphis’te büyüdü. O ve küçük kız kardeşi Ashley Prewitt, büyük büyükanneleri Marie Barnes tarafından büyütüldü. Annesi Renee McCalpin, 1991’de aşırı dozda uyuşturucudan ölene kadar tüm çocukluğunu bir bağımlılıktan rehabilitasyonda geçirdi. Babasını hiç tanımadı. Spor, “tabiri caizse benim çıkış noktamdı” dedi.

Atletizm ve futbol ona Arkansas Eyalet Üniversitesi bursu kazandırdı, ancak arkadaşları tarihsel olarak siyahi kolejleri ve üniversiteleri düşünmesini önerdi. 2005 yılında Jackson, Tennessee’deki Lane College’dan biyoloji alanında lisans derecesi ile mezun oldu ve kısa süre sonra eczacılık okuluna kaydolmayı planladı. Ancak kaydolamadan Bayan Barnes’a lösemi teşhisi kondu. Bir yıl sonra ölümüne kadar onun tam zamanlı amiriydi.

2006’da Memphis’te laboratuvar teknisyeni olarak ilk işi, onu tutarlı laboratuvar çalışmasına giden yola soktu. “O zamandan beri bu trendeyim” dedi. Bayan Carter doğrudan mesajıyla onu şaşırttığında, iki yıldır Atlanta’da tıbbi malzeme şirketi Medline’da gece vardiyasında çalışıyordu.

Bayan Carter, çoğunlukla Southfield, Michigan’da yaşayarak “oldukça mutlu bir çocukluk” geçirdiğini söyledikten sonra 2016 yılında ESPN muhabiri oldu. Babası William Carter, kolejlerde ve liselerde çalışan bir işe alım koçuydu. Annesi Carolyn Carter, Doğu Michigan Üniversitesi de dahil olmak üzere birçok üniversitede İngilizce öğretti.

Tek çocuk olmasına rağmen, evi, ailesinin öğrencileri ve acemilerinin ziyaretleriyle doludur. Bunların arasında Michigan Eyalet Üniversitesi’ne giden eski bir profesyonel basketbolcu olan Kevin Willis de vardı. “Ona ağabeyim diyorum” dedi. “Michigan State için oynadı ve oraya gittiği için Michigan State basketboluna takıntılı hale geldim. Harika bir gazetecilik programları da vardı.” Bayan Carter bu programdan 2007 yılında lisans derecesi ile mezun oldu. Mezun olduğu okula olan bağlılığı, Whole Foods’a olan sevgisindeki bir sweatshirt’te açıkça görülüyordu.

Bayan Carter ve Bay McCalpin, ilk Twitter karşılaşmalarından sekiz gün sonra kesintisiz doğrudan mesajlardan gece geç saatlerde yapılan telefon görüşmelerine geçmeden önce, aşk hayatlarını tanımlayacak tek bir kelimesi vardı. “Trajikti,” dedi gülerek.

“Kadınların harika kariyerleri olduğu hakkında çok şey söylendiğini düşünüyorum ve bence her şeyden önce hayatımızda aşka zaman ayırmadığımız söyleniyor” dedi. “Benim için durum kesinlikle böyle değildi. Profesyonel olarak büyümek istediğim kadar, aşık olarak da büyümek istedim. Ama bunu bulamadım.”

Sosyal medyada Bay McCalpin ile hissettiği bağ, bunun ilk kez görülmesini sağladı. “İlgimi çeken şey, çocukluk hikayesinin en güzeli olmamasıydı ama o travmayı atlattı ve hâlâ çok nazik, kibar, iç gözlem yapan ve hayat doluydu. İnsanlara değer vermesine bayılıyorum.”

McCalpin için ilişkilerin 20’li ve 30’lu yaşlarında “ilginç” olduğunu söyledi. Uzun zamandır sevgilisi vardı. “Ama ben atletizm adamıydım. Sanırım pek çok iyi kadından kaçtım.” Bayan Carter, 15 Mayıs 2021’de onunla ilk buluşmasında buluşmak için Atlanta’ya uçtuğunda ayakları yere sağlam basmıştı. Kasabada arkadaşları ve ailesi vardı. “Düşüncem, eğer tuhafsa, arkadaşlarımla takılırım” dedi. Ama gerek yoktu.

Oradaki ilk günlerinde, Atlanta Botanik Bahçesi’nde gezindiler ve Bay McCalpin’in önceden ayarladığı “Treat Your Feet Buckhead”de ayak masajı yaptırdılar. O gece Atlanta’daki Capital Grille’deki akşam yemeğinden sonra onu oteline geri götürdüğünde, ikimiz de “Tamam, bunu nasıl yapacağız?” dedik. “Uzun mesafe flörtü sana nasıl geliyor?”

Yaz aylarında, birbirlerini görmek için ayda en az bir kez ülke çapında uçarlardı. Haziran ayında kendilerini bir çift ilan ettiler. Bayan Carter’ın 30 yıllık en iyi arkadaşı, yazar ve yapımcı Jemele Hill, ESPY Ödülleri için New York’a yaptığı bir gezide Bay McCalpin ile tanıştığı için rahatladı.

Bayan Hill, “Kelley, aşkla dolup taşan türden bir insan” dedi. “Ona sık sık yavaşlamasını, sakinleşmesini ve biraz daha dikkatli olmasını söyledim. Ancak bu, ihtiyatın garanti edilmediğini hissettiğim bir örnekti. Moreno, Kelley’i anladı. Düşünceliydi.”

Bir yıldan kısa bir süre sonra, Bay McCalpin, Bayan Hill’den bir nişan yüzüğü konusunda tavsiye istedi. 25 Eylül 2022’de Meksika’da bir tatil beldesi olan Dreams Tulum gezisi sırasında takdim ettiği yüzük, hayallerinin yüzüğüydü: yüzüğü bagetlerle süslenmiş yastık kesim bir pırlanta. Bayan Carter, Bay McCalpin onu bir sürprize götürmeden önce ağlayarak “evet” dedi. Bayan Hill ve kocası, bir grup başka arkadaş ve aile ile birlikte kutlamak için Meksika’ya gittiler.

BAK’ Tulum et lokantasında bir nişan partisinde tebrik yağmuru yağdı. Bayan Carter, “Çok güzel bir andı” dedi. Aylar sonra, Bay McCalpin, Atlanta’dan Bayan Carter’ın Los Angeles’ın Black Beverly Hills olarak bilinen View Park semtindeki evine taşındı.

14 Temmuz’da Bayan Carter ve Bay McCalpin, California, Huntington Beach’teki Hyatt Regency Resort and Spa’da evlendi. Düğün için seçtiği tema, eski Hollywood tarzı vali balosuydu. Sahneyi hazırlamak için 200 konuğundan eski bir Hollywood siyah kravatını resmi olarak giymeleri istendi. Bayan Carter için çağdaş zarafet, hiçbir zaman ana akım başarıya ulaşamayan klasik siyah aktörlere ve şovmenlere bir saygı duruşu gibi geldi.

Carter’a babası tarafından özel dikilmiş, omuzları açık, şampanya renginde Katerina Bocci elbisesiyle eşlik edilirken konuklar tezahürat yaptı ve gözyaşlarını sildi. Siyah bir smokin ve beyaz yelek giymiş olan Bay McCalpin, onları Chicago’nun Shiloh Misyoner Baptist Kilisesi’nin papazı Rodney Patterson’un onları beklediği beyaz çiçekli bir sunakta karşıladı. Sağdıcın her iki yanında, aktörler Gabrielle Union ve Deborah Joy Winans’ın da yer aldığı bir düğün partisi vardı; Bayan Hill bir başhemşireydi.

Şarkıcı-söz yazarı Chanté Moore’un “Love’s Taken Over” adlı şarkısının performansıyla konukları şaşırttığı kısa, geleneksel bir törenin ardından Bayan Carter ve Bay McCalpin, sporcular ve şovmenlerle dolu bir odadan geçtiler. Ama ilgi odağı tamamen onlarındı. Bayan Hill, “O anda, Kelley ve Moreno tek yıldızlardı” dedi.

Bugün

Eğer 14 Temmuz 2023

Nerede Hyatt Regency Tatil Köyü ve Spa, Huntington Beach, Kaliforniya.

Düğün beyazından resepsiyon siyahına Hyatt’taki bir resepsiyonda, konuklara elma şarabı ve lavanta ile marine edilmiş somon ve tavuktan oluşan bir düet ikram edildi ve ardından inci şekerlemeler ve dantellerle süslenmiş 1,2 metre boyunda siyah bir düğün pastası servis edildi. Bayan Carter, gelinliğini bırakıp kristal işlemeli krem rengi bir elbiseye geçti.

Eski okul cazibesi Çift, gece geç saatlerde özel pizza atıştırdıktan sonra konuklarının her birine Black Hollywood: Reimagining Iconic Movie Moments adlı bir fotoğraf kitabı hediye etti. Kitaplarda çift, ilk sayfaya kendi fotoğraflarına yer vermişti. Bayan Carter her nüshaya kişisel bir teşekkür notu yazdı.