Kendra Morris ve Alabama Birmingham Belediye Başkanı Randall Woodfin evleniyor

babaadam

Aktif Üye
Kendra Nicole Morris, Mayıs 2021’de Randall Lee Woodfin ile ilk tanıştığında, memleketi Birmingham, Alabama’da şehrin belediye başkanı olarak bir yardım amaçlı golf turnuvasında performans sergiliyordu. İkisi kısa bir süre sohbet etti ama hatırladığı kadarıyla konuşmanın özel bir yanı yoktu. Bayan Morris her zaman belediye başkanının “yakışıklı bir adam” olduğunu düşünmüştü ama o gün onun kişiliğini tanıyamamıştı.

Bir ay sonra, Bayan Morris’in iki oğlunun kayıtlı olduğu Birmingham’daki bir gençlik futbol kliniğinde buluştuklarında, Morris ona şaşırtıcı bir itirafla yaklaştı.

Bayan Morris, rüyasını tanınmış bir kişiye açıkladığında hemen utanan Bayan Morris, “Ona rüyamda siyah bir kamyonla şehir merkezinde dolaştığımızı, müzik dinlediğimizi ve yağmur yağdığını gördüğümü söyledim” dedi. zar zor biliyordu.

İlk baştaki tuhaflığa rağmen, konuşma “iyi hissettirdi” Bay Woodfin, bunun telefon numaralarının paylaşılmasına yol açtığını söyledi. “Ancak daha sonra rüyamda beni görmesini ya da bunu bana söyleme cesaretini göstermesini tuhaf buldum” dedi.

Sonraki birkaç gün içinde ikili ara sıra kısa mesaj alışverişinde bulundu. Daha sonra 1 Temmuz’da zor bir gün geçirdiği haberini aldı. Yardım etmek için ne yapabileceğini sordu ve o da bir içki içebileceğini söyleyen bir cevap yazdı.

“Saat 16.00’da şehir merkezindeki Paper Doll adlı barda buluşmamızı önerdim. Tabii ki ona oradan vurdum ve bana doğru geldiğinde ayağa kalktım ve ona sarıldım” dedi bir politikacı olarak ona sarılmaya hazır olan Bay Woodfin. “Ve sanırım kucaklaşma sürecinde benim için her şey değişti” dedi. “Dünyadaki her şey bir nevi yavaşladı ve 30 dakikalık bir içki olacağını düşündüğüm şey bir buçuk saate dönüştü.” Her ikisi de yalnızca konuşmayı bitirmek istemediklerini değil, aynı zamanda Karnım acıktı ve akşam yemeği için köşedeki Meksika restoranı El Barrio’ya gittik.

Konuşmalarına devam ederken pek çok ortak noktalarının olduğunu fark ettiler: Bazıları komik, bazıları aptalca, bazıları ayıltıcı. Her ikisi de Birminghamlıydı ve ağabeylerini bir cinayet sonucu kaybetmişlerdi. İster Manhattan’lar ister Chrisette Michele olsun, her ikisi de aşk şarkılarına meraklıydı. Ve her ikisinin de çocukluğunda kızarmış salamlı sandviçlere düşkünlüğü vardı.

Bay Woodfin, “Orada uzun bir süre oturup akşam yemeği yedik ve gece bitmeden öpüştük” dedi. “Ve 1 Temmuz’dan beri her gün konuşuyoruz.”

Hem Bayan Morris (33) hem de Bay Woodfin (42), o geceden itibaren birbirlerinin yanında nasıl hissettiklerini anlatmak için “güvende” kelimesini kullandılar.

“İlk tanıştığımızda onun ne kadar insan olduğuna şaşırmıştım” dedi. “Unvanından dolayı kibirli değildi. O gerçekti. Güldü, dans etti, eski tarz film repliklerini biliyordu. Beni, beni ben yapan şeyin ne olduğunu merak ediyordu. O güvendeydi ve kalbimin kırılacağından endişe etmeden onun kollarında nefes alabiliyordum.

Bay Woodfin, 42 yıldır kendisini hiç bu kadar mutlu ve huzurlu hissetmediğini söyledi. “Onunla Haziran 2021’deki ilk görüşmemizden bu yana kendimi rahat hissettim” dedi.

Bayan Morris, Birmingham’daki Connie’s Christian Academy’den mezun olduktan sonra Paul Mitchell kursunu tamamladı ve güzellik uzmanı olarak çalışmaya başladı. Ancak annesi Sandra Hunter onu emlakçılığı denemeye teşvik etti. Bayan Hunter, “Onun büyüdüğünü görmek istedim çünkü her zaman çok çalışıyordu” dedi. “Ev almak istediğimizde emlakçıya ilgi duyduğunu ve hayran olduğunu gördüm.”

Bayan Morris, banliyödeki bir komisyonculuk şirketindeki ilk emlak pozisyonunda, ofisteki meslektaşlarından onlarca yıl daha genç olduğunu ve “kesinlikle tek siyah ajan” olduğunu hatırladı.

“Kadın ajanlara ihtiyaç olduğunu gördüm” dedi. “Birçok insan kadın girişimcilere, özellikle de siyahi kadın girişimcilere saygı duymuyor. Bu da bende bunu yapabileceğimizi kanıtlamak için daha da fazla çalışma isteği uyandırıyor.”

Daha fazla Yemin sütununu burada bulabilirsiniz Ve Düğün, ilişki ve boşanma raporumuzu buradan okuyun.

Çiftin ilk randevusunun olduğu gün, Bayan Morris, Bay Woodfin’e zor bir gün geçirdiğini söyleyen bir mesaj gönderdiğinde, aracılık firması geçiş aşamasındaydı. Şirketi Iron City Premier Realty hakkında şunları söyledi: “Şirketi bir franchise olarak kurmuştum ve bu pek iyi gitmedi ve o gün franchise şirketini kapatıp kendi aracılık firmamı kurdum.”

Bay Woodfin, Shades Valley Lisesi’nden mezun olduktan sonra Atlanta’daki Morehouse College’a gitti. Samford Üniversitesi Cumberland Hukuk Fakültesi’nden hukuk diploması aldı ve ardından Birmingham’da şehir avukat yardımcısı olarak çalıştı. 2013 yılında Birmingham Eğitim Kurulu’na seçildi ve 2017 yılında belediye başkanı seçilene kadar iki yıl kurul başkanlığı da dahil olmak üzere orada görev yaptı.

İlk evliliği 2017 yılında boşanmayla sonuçlanan Bayan Morris, 15 yaşındaki Aubrey ve 10 yaşındaki Mason’un annesi. Başlangıçta, çocuğu olmayan ve hiç evlenmemiş olan Bay Woodfin’in nasıl uyum sağlayacağını merak etti. Ancak ilişkileri derinleştikçe onun anlayışlı ve esnek olduğunu fark etti. “Bana kendisinin en iyi versiyonunu sunabilmek için kendisinin daha iyi bir versiyonu olmak için değişime ve büyümeye açık kaldı” dedi.

Bay Woodfin’in arkadaşları da bunu fark etti. Bay Woodfin’i 1992’den beri tanıyan, Washington’daki Vermont Avenue Baptist Kilisesi papazı Rahip John J. Cox, Bay Woodfin’i bir ilişkinin yürümesi için değişmeye bu kadar istekli görmediğini söyledi.

Bay Cox, “Sanırım ikisi için de mükemmel bir zamanlama olduğunda tanıştılar” dedi. “Ve sanırım o da geldi ve sabırlı ve sevgi dolu olabildi ve ona, birlikte ilerlemek için ihtiyaç duydukları farklı becerileri nasıl geliştirebileceklerini çözmesi için alan verebildi.”

Bay Woodfin’in değiştirmesi gereken şeylerden biri de Bayan Morris’le dışarıdayken halkla etkileşim şekliydi. “Sanırım doğası gereği insanların dahil olmak istemesine aldırış etmiyorum çünkü dahil olmayı seviyorum” dedi. “İşin dışında insanları seviyorum. İşin bir kısmı da dikkat etmek ve dinlemektir. Ve randevuya çıktığımızda bazen kimseyle uzun süre konuşmamı istemiyor. Ve bu adil.”

Bayan Morris, Bay Woodfin’in ilgi odağı olmaya ve büyük sürprizlere olan tutkusuna alıştı. Ağustos 2021’in sonlarında, tanışmalarından yaklaşık iki ay sonra, arkadaşlarıyla birlikte Bay Woodfin’in başarılı yeniden seçilmesinin sonuçlarını beklerken, Bay Woodfin’in birlikte yaptıkları bir dans videosunu sosyal medyada paylaştığını öğrendi. Yerel bir dans stüdyosundan yardım aldım. O gece bunu paylaşmayı planladığını bilmiyordu ve iş arkadaşları da bilmiyordu. “Onu hiçbir zaman herkesin önünde bir ilişki içinde görmemiştim, bu yüzden benim için şok ediciydi. ‘Evet, artık herkes biliyor’ diye düşündüm” diye anımsıyor.

Ardından, 19 Mart 2023 Pazar günü, ilk randevularının olduğu bar Paper Doll’da yine videoya kaydedilen bir evlenme teklifiyle onu şaşırttı. Çift evlilik hakkında konuşmuştu ancak bu konuşmaların bazıları zor olmuştu. Bay Woodfin, “O önümdeydi ve benim ona yetişmem gerekiyordu” dedi.

Çift, 31 Aralık 2023 için bir düğün planlamak için Bayan Morris’in arkadaşı LNA Events’ten Rickquel Garrett ile çalışmaya başladı. Eylül ortasına gelindiğinde davetli listesi 500’ü aşmıştı ve Bayan Morris uyarı işaretlerini fark etmeye başladı. Bay Woodfin, “Kendra bana şunu söyledi: ‘Bunu kendimiz için mi yoksa başkaları için mi yaptığımızı düşünüyorsunuz?'” dedi. Ne demek istediğini anladı ve çok daha erken bir zamanda daha küçük bir düğün yapmaya karar verdiler. Davetiyelerin gönderildiği yılbaşı partisi artık kutlamaya dönüyor.

Bayan Garrett, üç hafta öncesinden haber vererek 40 aile üyesi ve yakın arkadaşı için bir düğün düzenledi. Birmingham’daki Red Mountain’ın tepesindeki mekan, çiftin arkadaşlarından birinin eviydi ve şehrin muhteşem manzarasını sunan geniş bir verandaya sahipti.

Çift, 8 Ekim’de Birmingham’daki Yeni Yükselen Yıldız Kilisesi papazı Rahip Thomas Beavers tarafından evlendi. Davetliler çiftin klasik siyah giyme isteğini yerine getirdi. Damat siyah bir smokin, beyaz gömlek ve siyah kadife kravat giymişti. Gelin, kristal işlemeli korsajı ve eteği olan beyaz askısız bir elbise, katedral kuyruklu ve şapel duvak giymişti.

Törenden önce ve tören sırasında Dave Crenshaw grubu smooth caz çaldı ve çiftin talep ettiği müzik için üç soliste eşlik etti: Chrisette Michele’nin Lillian Aleece tarafından seslendirilen “A Coup of Forevers”ı; Janelle Monáe’nin, N’sa Rose’un seslendirdiği “I Won’t Let Go”; ve Kanye West’in Jaeden Henderson tarafından seslendirilen “Ultralight Beam”i. Törenin ardından konuklar, DJ Slim Robb’un çaldığı şarkılar eşliğinde dans ederken, şampanyalarını yudumladılar ve şarküteri yemeklerinin tadına baktılar.

Bayan Morris, “Rüyamda neden onu gördüğümü bilmiyordum ve hemen ardından onu görmek bana tuhaf geldi, ancak sonuçta bu daha derin bir sohbete geçiş oldu” dedi. “Artık onun Tanrı olduğuna inanıyorum çünkü buna benzer anları birçok kez yaşadık, yağmurda siyah bir kamyonla dolaşıp müzik dinliyorduk.”

Bugün

Ne zaman 8 Ekim 2023

Nerede Birmingham, Ala’da özel bir ev.

Sunakta dans etmek Bayan Morris, bir çiçekçi kız tarafından koridorda yürümek yerine Bay Woodfin’in yeğeni Cimara Shackelford’un görünmesini istedi. Brenau Üniversitesi’nde dans eğitimi alan 20 yaşındaki Bayan Shackelford, tamamen siyah düğünde gelinin elbisesine uyan sade beyaz bir tutu giydi ve çiftin en popüler aşk şarkılarından biri olan Robin Thicke’nin “Angels” şarkısında dans etti.

Dua istekleri Arkadaşları Bayan Morris’i cömert, destekleyici ve ruhani biri olarak tanımlıyor. Nasıl bir düğün partisi istediğini sorduklarında herhangi bir hediye istemediğini söyledi; dua istiyordu. Düğünden sekiz gün önce 130 kadın gelin namazı sırasında onun için dua etti. “Birinin bana verdiği bir bornozun veya iç çamaşırının beni evli tutacağını düşünmüyorum” dedi. “Sanırım etrafımda arkamı kollayacak bir köy dolusu insan olması için duaya ihtiyacım var.”

Ruhun gıdası Konuklar, Birmingham merkezli Edwards Catering tarafından hazırlanan kızarmış tavuk, pilavlı dana eti parçaları, lahana, makarna ve peynir, mısır ekmeği ve çeşitli tatlılar dahil olmak üzere siyahi yemeklerin tadını çıkardılar. Yine Birmingham’da bulunan K&J’s Elegant Pastries tarafından sarmal bir dizi taze çiçekle çevrelenen yedi katmanlı beyaz bir düğün pastası yaratıldı.