Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu baronlarına sesleniyorum, kentlerimizi terk edin

babaadam

Aktif Üye
Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu baronlarına sesleniyorum, kentlerimizi terk edin
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘uyuşturucu baronları’na seslendi.

Paylaşımında, “Türkiye’yi evvel maddi açıdan batırdılar. daha sonra da kara paraya müsaade verdiler ve manevi olarak batırma süreci başladı” diyen Kılıçdaroğlu, şu tabirleri kullandı:

Erdoğan güya sigaraya karşı. Lakin kara parada sorun yok. Ülkeyi gri listeye soktular. Kara para pisliğinin bulaştığı ülkeler listesi bu.
Kara para ile kentlerimize mafya geldi. Memleketler arası uyuşturucu baronlarına sesleniyorum, kentlerimizi terk edin. Seçimi aldıktan daha sonra peşinize düşeceğiz.
Peki tahlil nerede. Tahlil pak parayı, pak yatırımcıyı ülkeye getirmektedir. O paralarla, o yatırımlarla gençleri sokaklardaki bu bataklıktan çekip alacağız.
Temiz paranın girdiği sokaktan, kirli para çabucak kaçar. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra’dayım. Burada görüşeceğim birtakım yatırım bankaları ve teşebbüs sermayesi fonları dünyada 5 Trilyon Dolar parayı yönetiyor. Halkımdan ricam, sabırla Kasım sonunu bekleyin.

Temiz paranın girdiği sokaktan, kirli para hemen kaçar. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra’dayım. Burada görüşeceğim bazı yatırım bankaları ve girişim sermayesi fonları dünyada 5 Trilyon Dolar parayı yönetiyor. Halkımdan ricam, sabırla Kasım sonunu bekleyin.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) November 2, 2022
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.