Kristin Shockley düğün dekoru, maksimum stili ve daha fazlası hakkında konuşuyor

babaadam

Aktif Üye
Aşırı büyümüş botanik veya minyatür mücevher kronları; Sahte taxididididmie kuşları; Ve yemyeşil, çiçekli ortada Paskalya yumurtaları gibi gizli olan küçük brast heykeller, Kristin Shockley'nin maksimum estetik estetik estetiğinin minimalist düğün dekorasyonu yoluyla eğilimleri koruduğu tasarım kararlarından sadece birkaçıdır.

Norfolk, VA, VA'da geçirilen bir etkinlik stil ve tasarım stüdyosu Luster Teorisi'nin kurucusu ve sahibi Bayan Shockley, “Son 10 yılda düğünlerin gelişimi ve sosyal medyanın nasıl devreye girdiğini düşünüyorum.” Dedi.

10.000 ABD Doları'ndan ücretle çiftlerle çalışmanın yanı sıra, Shockley, Monique Lhuillier, Anne Barge, Rami Al Ali ve Tabletop markaları Maison de Carine ve Herd gibi gelin model tasarımcıları için fotoğraf çekimleri, etkinlikler, pist şovları ve kampanyalar tasarladı.

Bayan Shockley bize yaratıcı süreci hakkında bir fikir verdi. Bu görüşme uzunluk için kolayca işlenmiştir.

Bir etkinlik tasarımcısı olarak çalışmanız bir etkinlik planlayıcısından nasıl farklıdır ve ikiniz de birlikte çalışıyorsunuz?

Tasarıma konsantre olurken planlamacılar bir bütün olarak etkinliğe göz kulak oluyorlar. Benim işim, düğün için tüm tasarım unsurlarını izleyen yaratıcı yönetmen olmak – masa ayarları ve benzersiz sahne alımlarından, kullanılması gereken ayrıntıların yönetimine ve aynı zamanda bu görsel bileşenlerin mekanla nasıl etkileşime girdiğini anlamak için.

İmza tarzınız nedir?

En iyi natürmort, sanat esintili masa tasarımlarım ve eski, romantik bir estetiği modern unsurlarla bir araya getirme yeteneğimle tanındığımı söyleyebilirim. İşime ilgi duyan çiftler genellikle bana dekorun rüya gibi, yemyeşil romantizmiyle birleştiklerini ve tarzımı, renklerimi, desenlerimi ve tasarım öğelerimi şaşırtıcı bir şekilde karıştırmayı seviyorlar.

Düğün endüstrisindeki pek çok fikir sonunda geri dönüştürülüyor. Aynı şeyleri ve trendleri tekrar tekrar görüyorlar ve birçok çift, bazı mevsimler için çevrimiçi olan ilham verici resimler üzerinde çalışıyor. Bana turu söylemesi gereken bir fikir gösterdiğinizde benim işim: “Bu güzel, ama bu fikri sizin için nasıl yönlendirebiliriz?”

İlhamın nereden geliyor?

İlham almak için düğün endüstrisinin dışına bakmaya devam ediyorum. Taşınabilecek pist şovları, iç tasarım, doğa ve kitaplarla iletişime geçiyorum. Sanattan en çok, Hollandalı natürmort resimleri, yiyecekleri dekora nasıl entegre ettiğim gibi görsel sanata bir dünya görüşü olarak etkilendim.

İşinize olan talebin nasıl kazanıldığını ne zaman gördünüz?

2020 yılının başında, Manakin-Sabot, Virginia'daki Dover Hall Estate için düğün ateşi için bir fotoğraf çekimi için durduruldum ve gelin endüstrisinde çok ilgi gördüm. Modelleri Naeem Khan gelinlik ve tasarımcı giydim Resimleri sosyal medya hesaplarına birkaç kez böldü.

Düğün dekorunuzu seçerseniz çiftleri ne tavsiye edersiniz?

Etkinlik konumunuzu seçerken, etkinliğiniz için estetik ve stil olduğunuzdan emin olun. Renkleri, desenleri ve genel tonu dikkate alın. Tasarımınız için her şey mantıklı mı? Sık sık gerçekten belirli bir dekor veya belirli renkler isteyen çiftleri görüyorum, ancak uygun olmayan bir etkinlik konumu rezervasyonu yapıyorum ve sonra her şeyi çalışmaya zorlamaya çalışıyorum.

Etkinlikler tasarlamaya başladığınızdan beri düğün dekoru nasıl değişti?

Daha fazla kiralık ve dekoratif kararlar mevcuttur. Washington, DC ve New York gibi büyük şehirlerin daha benzersiz seçenekleri ve çalışabileceğiniz çeşitli şirketleri var. Ama genel olarak şimdi çekebileceğiniz başka birçok sağlayıcı var. Her zaman bir tasarımı gerçekten benzersiz hale getirmenin yollarını arıyorum ve bunu yapmanın en iyi yolu, kimsenin daha önce görmediği bir şeyi kullanmak veya bir şeyi kimsenin sahip olmadığı şekilde kullanmaktır.

Hangi düğün dekorasyon stilini görüyorsunuz?

Yıllardır tasarımlarıma da dahil ettiğim benzersiz keten ve kumaş kurşun, sabitleme ve fırfırlara olan tüm dikkati seviyorum. Çiftler artık masalarda, sahnelerde ve tüm resepsiyon odasında paket, kırışıklıklar ve ilginç kumaş teknikleri ile oynuyor. Bence bu eğilim büyümeye devam edecek.

Destinasyonlar için düğünleri şekillendiriyor musunuz? Şu anda hangi hedefler moda ve hangileri giderek daha popüler hale geliyorlar?

Evet, hedef olayları üstleniyorum. İtalya giderek daha popüler hale geldi çünkü Villa kuruluşlarıyla Como Gölü oraya geliyor. Ve görüyorum ki Hırvatistan'ın kıyı bölgesi popülerlik kazanıyor. İtalya'nın belirli bölgelerine çok benzer, ancak bir düğünün maliyeti Avrupa'daki diğer modaya uygun bölgelerden daha az olabilir.