Meksika’da pembe sepet lambaları ve dikenli kaseler için yeni bir alan

çavuş

Aktif Üye
Oldukça kuru cildim ve gözlerim var, bu yüzden mümkün olduğunca fazla neme ihtiyacım var. Neostrata Matrix Destekli Gündüz Kremi ve Yoğun Göz Terapisi kullanıyorum; Daha sonra duş alırken Dermafix DermaPolish + aktif karbon kullanıyorum. Artık harika bir cildim olduğunu hissediyorum ama onu korumak için uzun bir yol katettim. Dr. Johannesburg’daki estetik tıp alanında uzman doktorum Fatima Bhabha bana gerçekten bir rutin takip etmem ve güneş kremi kullanmam gerektiği fikrini verdi. İtalyan markası BioNike Defense Sun 30 Mineral Cream’i kullanıyorum. Vücudum için Nivea Men All Seasons Nemlendirici Vücut Kremi kullanıyorum ve cildim çok kuru olduğundan nemlendirmek için daima aloe vera kullanıyorum. Büyükannem bitkileri her zaman dışarıda tutardı ve bana aloe sıkardı.

Saçlarım hakkında konuşacak pek bir şeyim yok ama şampuanladığımda Dark and Lovely 3’ü 1 Arada Şampuan’ı kullanıyorum. Saçlarım çabuk uzadığı için iki haftada bir kuaföre gidiyorum. Başımı çok sıcak bir havluya saracak ve saçlarımı ağdayla düzeltecek. Evdeyken bunu azaltmak için biraz nemlendirici kullanıyorum.

Safyr Bleu denilen bu göz damlalarına yemin ederim. Gözlerim hafif kırmızı veya kahverengiye dönme eğiliminde ve damlaları kullandığımda anında daha parlak ve net hale geliyorlar. Bir etkinlik düzenlediğimde ve harika görünmeye ihtiyacım olduğunda, B80 rengindeki Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch ile cilt tonuma mükemmel bir tamamlayıcı oluyorum. Bu bir jel ve bana inanılmaz derecede doğal bir görünüm veriyor. Gözlerimi ve kaşlarımı hizalamak için biraz maskara kullanıyorum. Pek seçici değilim ama şu anda karşımda Maybelline Lash Sensational Luscious Yıkama Maskarası var. Dudaklarıma sadece renklendirmek için biraz Vazelin ve biraz da 999 Velvet Rouge Dior sürüyorum. Cildimi umursamadan kendimi yatağa atma alışkanlığımı yendim: Johnson’s Fresh Hydration Micellar Cleansing Jelly ve Neostrata Cellular Restoration nemlendirici kullanıyorum.

Koku olarak YSL Black Opium ile karıştırılmış Chanel Sycomore’u kullanıyorum. Johannesburg’da bir YSL lansmanındaydım ve hediye çantalarında örnekler vardı. Ceketim hâlâ çınar kokuyordu ve işte o zaman ikisinin de çok yakıştığını fark ettim.

Geçtiğimiz ay mimar ve tasarımcı Daniel Valero, San Miguel de Allende’nin Centro semtindeki bir ara sokakta bir sergi salonu açtı ve burayı Meksika’nın zanaatkarlarından ve doğal çevresinden ilham alan gösterişli parçalarla doldurdu. Esnek fuşya sepet lambasının altında sivri uçlu seramik kaselere sahip kırmızı üçgen bir masa yer alıyor. Meksika’nın Saltillo kentinde doğan Valero, Tecnológico de Monterrey’de mimarlık okudu ve 2015 yılında Mestiz şirketini kurmadan önce Paris’teki École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs’te tekstil tasarımı alanında yüksek lisans derecesi aldı. Valero zanaatkarlarla çalışırken onların geleneksel tekniklerine sadık kalıyor. “Yeni şeyler yaratmak için her zaman kullandıkları araçların aynısını kullanmaya çalışıyorum” diyor. Mestiz’in ahşap parçaları San Miguel’de, seramikleri yakınlardaki Dolores’te, yün halıları ise memleketinde dokunuyor. Bunlar açık edisyonlar, yani Mexico City’deki bir tasarım galerisi olan AGO Projects aracılığıyla satılan benzersiz ve kapalı edisyonların aksine, bu parçaları süresiz olarak üreteceği anlamına geliyor. Showroom randevu ile açıktır ve şanslı ziyaretçiler aynı sokakta bulunan Valero’nun aynı derecede renkli stüdyosuna da göz atabilirler. Küçük bir seramik kase için 65 dolardan başlayan fiyatlarla, mestizo.mx.

Burada kal

Cotswolds’ta odaları ve çiftlik arazisi olan bir İngiliz barı

New York şehir merkezinde İngiliz çiftlikten sofraya restoranı Fat Turp’u açtıktan on üç yıl sonra Phil Winser, yenilenebilir tarım fanatizmini Oxfordshire, İngiltere’ye taşıyor. Odalar bu ay, Winser’in Charlbury köyündeki 14. yüzyıldan kalma bir barda yer alan yeni mekanı Bull’da açıldı. Kendisi ve iş ortağı James Gummer (aynı zamanda Londra Notting Hill’deki Pelican Pub’ın da arkasındadırlar) çocukluklarını yakın şehirlerde geçirmişlerdir. Bull’un çoğu şömineli ve bağımsız küvetli 10 konuk odası uyumak için ideal olsa da kahvaltı için kalkmak isteyebilirsiniz: Winser ve Gummer yakındaki Bruern Çiftlikleri’nde masaları için sebze yetiştiriyor. Yerel tedarikçiler, asmalarla kaplı terasta açık ateşte pişirilen et ve av etlerini teslim ediyor. İngiltere’nin sonbahar soğuğu başladığında, iki geniş şöminenin etrafına yerleştirilmiş deri banketler ve alçak ahşap sandalyeler, konukları iç mekana çekecektir. Taş kaplı bina boyunca İngiliz yün perdeleri ve ferforje yataklar gibi el işi mobilyalar, keten ve koyu renk ahşaptan oluşan sade bir paleti vurguluyor. Konukların dışarı çıkıp çevredeki Evenlode Vadisi’ni veya Bull’un Bruern Farms’taki mülkünü yürüyerek keşfetmeleri tavsiye edilir; pub’ın mutfağı bu etkinlik için piknik hazırlayacaktır. Geceliği yaklaşık 222$’dan başlayan odalar, thebullcharlbury.com.

Renkli süs eşyaları ve özel evcil hayvan portreleriyle tanınan mücevher tasarımcısı Irene Neuwirth, geçtiğimiz hafta sonu Bridgehampton, NY’deki Hampton Classic Horse Show’da sınırlı sayıda üretilen at tabakları ve kaselerinin tanıtımını yaptı. Koleksiyon, aynı zamanda bir TV programcısı ve Neuwirth’in uzun süredir arkadaşı olan Phil Lord’un kuzeni olan Los Angeles merkezli seramikçi Anthony Dominici ile işbirliği içinde hazırlandı. Dominici yaklaşık beş yıl önce seramik yapmaya başladı ve ev stüdyosunda her şeyi elle yapıyor; burada tekerleği kullanıyor ve küçük sincaplar ve yılanlar gibi ilginç detayları şekillendiriyor. Bir Yeni Yıl kutlaması sırasında bu fikir ortaya çıktıktan sonra ikili, Mart ayında eskizler ve resimler alışverişinde bulunmaya başladı ve 16 benzersiz mekan düzenlemesinden oluşan bu ilk çalışmayla sonuçlandı. Havuçlar ve Neuwirth’in atlarının portrelerinin yanı sıra tabaklar ve kaseler, Neuwirth’in sakız topları (onunkiler genellikle turkuaz ve opalden oyulmuş) ve botanik motifler gibi takılarından temalar içeriyor. Dominici, “Irene’in yarattığı renk paleti ilgimi çekti” diyor. “Çalışmalarının hafifliğini ve yarı saydamlığını elde etmek için her türlü sır ve kili test ettim.” 600$’dan itibaren, ireneuwirth.com.

Burada ye

Japon bir sanatçı, üretken eserini New York’taki bir restoranda servis ediyor

Japon sanatçı Shiro Tsujimura’nın yaklaşık 40 yıllık kariyerine ait 200’den fazla sanat eseri, 9 Eylül’den itibaren New York City’de bir sanat alanı olarak da hizmet veren bir restoran olan Gallery by Odo’da sergilenecek. kaligrafiye – tek bir yerde gösterilir. Galerinin sahibi şef Hiroki Odo da Tsujimura’nın Nara’daki evinin anısına bir öğle ve akşam yemeği menüsü sunuyor; Yemekler sanatçının yaptığı seramikler üzerinde servis ediliyor. Tsujimura, “Yalnızca kullanmak istediğim seramikleri yapıyorum” diyor. Bazı kurslar için Odo, geleneği bozmayı ve Tsujimura’nın alışılmamış tarzından bir ipucu almayı planlıyor: Genellikle çay törenleri için ayrılmış bir su sürahisini şarap soğutucu olarak kullanacak, genellikle matcha için kullanılan bir çay fincanı ise kayalara viski koymak için kullanılacak. yeniden tasarlanıyor. “Shiro Tsujimura Seramikleri” 9 Eylül – 17 Aralık tarihleri arasında görülebilecek. odogallery.nyc.

T’nin Instagram hesabından

Erkek kıyafetleri okula geri dönüyor