Miamis'te “305 GÜN”

babaadam

Aktif Üye
Rebecca Villamizar yıllarca en iyi iki arkadaşını sunmaya çalıştı, ancak aynı şehirde buluşacak kadar uzun sürmediler.

Bu, Venezuela'daki lisenin en iyi arkadaşı Salvador Jesús Salazar'ın kardeşini görmek için Miami'ye gittiği anlamına geliyor.

ABD'de Bay Salazar, “Şimdi Venezuela'da ne yapacağım?” Diye düşündüğünü hatırladı. Venezuela'nın siyasi huzursuzluğu göz önüne alındığında; 2019'da göstericiler için sağlık görevlisi olarak gönüllü olduğu ciddi bir yaralanma. Ve pandemi.

Bay Salazar ve Maria Daniella Aguado, Bayan Villamizar'ın yakın kolej arkadaşı, nihayet Nisan 2021'de Miami'deki Bayan Villamizar'ın evinde bir araya geldi.

Bayan Aguado, Bay Salazar ile konuşmasının sanki birbirlerini uzun süre tanıyormuş gibi aktığını söyledi. Daha sonra Instagram tutamaçlarını değiştirdiler. “Bu gece ne kadar önemli olacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu,” dedi Bayan Aguado.

İkisi ortak arkadaşların toplantılarında birbirlerini görmeye devam etti. “Yavaş yavaş flört etmeye başladık,” dedi.

Mayıs ayında, Tayland'daki en sevdiği restorandan bahsettikten birkaç gün sonra, Bayan Salazar eşi Aguado Miami'deki Akciğer Yai Tapas'ta akşam yemeği için yazdı. “Salvador o kadar gergindi ki bir tabak kırdı ve bir şekilde gece daha da iyi oldu,” dedi Bayan Aguado.

Akşam yemeğinden sonra, işlerin biraz yoğunlaştığı Sake Odası'na gittiler. “Biralarımız var ve hiçbir yerden çıkmadı ve bunun şimdiye kadar yaşadığı her şeyden farklı hissettiğini itiraf etti.” Dedi.

Her ikisi de o gece stokta büyük bir şey varmış gibi gitti.

“İlk randevumuzdan sonra işler bir roller coaster gibi koşuyor” dedi. “Glatt ama sarhoş edici.”

Ağustos ayında her ikisi de Covid ile sözleşmeli. “Karantina altında bir araya geldik ve temelde gayri resmi olarak birlikte yaşadık”, Coral Gables, Fla'daki dairesinde.

Haziran 2022'de resmen yeni bir daireye taşındılar. O zaman, Bayan Aguado'nun küçük kardeşi Carmelo'ya 17 yaşında kanser teşhisi kondu. “İnanılmaz derecede acı verici ve eziciydi, ama Salvador sitemden asla ayrılmadı” dedi.

Eylül 2022'de Bay Salazar evlilik hakkında konuşmaya başladı. Ama Bayan Aguado şöyle dedi: “Hala korktum ve kardeşimin sağlık korkusundan duygusal olarak iyileştim, bu yüzden bana sabırla zaman verdi.”

Bayan Aguado'nun kardeşi Haziran 2023'e kadar temiz sağlık almıştı. “Çok büyük bir ağırlık gibi geldi,” dedi.

Noel'in sabah erken saatlerinde, Bay Salazar Bayan Aguado küçük bir kutu verdi ve bir elmas yüzüğü önerdi. “Bana gözlerimi kapatmam gerektiğini söyledi ve açtığımda oradaydı – birlikte bir yaşam vaadi” dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

2024'ün başında, çift Venezuela'da bir düğün planlamak için yola çıktı. Temmuz ayında Temmuz ayında cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra siyasi huzursuzluk yoğunlaştığında, kaydırılması gerekiyordu. Bay Salazar'ın Trump hükümetinin programı sökme çabaları altındaki geçici korumalı statüsünün iptal edilebileceğinden korktuğu için, daha erken evlenmeye karar verdiler.

27 yaşındaki Bayan Aguado, Maracaibo, Venezuela ve Miami arasında büyüdü. Miami'deki Florida Uluslararası Üniversitesi'nden işletme lisans derecesine sahiptir ve şu anda Fort Lauderdale, FLA'daki Lacroix Furnling Water'da pazarlama uzmanı olarak çalışmakta olan NYU'daki hibrit bir program aracılığıyla MBA yapıyor.

29 yaşındaki Bay Salazar, Venezuela, Karakas'ta büyüdü. Karakas'ta Santa Maria Üniversitesi ve Florida Sağlık Enstitüsü'nde diş hijyeni alanında iki önlisans derecesi vardır. Fort Myers, Florida'da yarı zamanlı diş hijyenisti olarak çalışıyor ve bir yönetim danışmanlığı olan Blumind'e sahip.

İkili 5 Mart'ta Miami-Dade County çalışan yardımcısı Claire Petit Louis tarafından Miami-Dade County Adliyesinde evlendi. Çiftin arkadaşları Rosaura Salazar ve Victoria Sánchez tanık olarak görev yaptı. Törenden sonra, Miami Bölgesi'ndeki Mandolin Ege Bistro'daki arkadaşlarla öğle yemeğini kutladılar.

Çift, bu Aralık ayında Posada Paraiso Kraliçesi'nde 100 konuk için bir düğün kutlaması düzenleyecek, Tucacas, Venezuela'da bir han – “tam olarak Karakas ve Maracaibo arasında ortada” dedi. “Salvador ve ben doğduğumuz şehirler.”