Mini-Vows Redux: Okuyucular iş aşk hikayelerini paylaşıyor

babaadam

Aktif Üye
Geçen haftadan küçük bir yemin, “Gizli bir aşk, bir iş toplantısında ortaya çıkar” sosyal medyada iş aşklarıyla ilgili animasyonlu sohbet. Hikaye, Google’da bir avukatın işine olan gizli aşkını sanal toplantılar sırasında meşgul etmek için ekranına kaydetmesiyle ilgiliydi. (“İğne”, video görüşmelerinde katılımcıların belirli bir konuşmacıyı görmesini sağlayan bir özelliktir – önemli bir fark, çünkü birkaç okuyucu onun bir fotoğrafını bastırdığını ve kopyayı dizüstü bilgisayarlarına fiziksel olarak bantladığını düşündü.) Bir gün, bir meslektaş dizüstü bilgisayarının bir yansımasını gördü ve “Jake’i neden ekranınıza sabitlediniz?” diye sordu. 1.000’den fazla kişi Facebook’ta kendi hikayeleri ve işyerindeki aşklar hakkındaki düşünceleriyle yorum yaptı. Aşağıda bazı önemli noktalar yer kazanmak için düzenlenmiştir.

Bu bana pandemi sırasında anaokuluna başlayan ve sonuç olarak uzaktan kaydolan kızımı hatırlatıyor. Bir gün ders sırasında, sınıf arkadaşlarından birini ekranına sabitlediğini fark ettim, bu yüzden ekran büyüktü, diğer tüm sınıf arkadaşları ve öğretmeni ise arka planda sadece küçük pullardı. 5 yaşındaki çocuğuma “Bu kim ve neden onu ekrana sabitlediniz?” diye sordum. “Bu Evan,” dedi bana. “O tatlı.” Şahsen hiç tanışmamışlardı.

Amber McPherson, Portland, Ore.

Kocamla işte tanıştım. On yıl yavaş yavaş yandıktan sonra nihayet kendimizi toparladık. Bazen biraz zaman alır.

Katherine Hannauer, New York

Yıllar önce NPR için çalışırken kocam Ron Magas ile işte tanıştım. Radyo kulübesinde saatlerce birlikte çalıştık ve o sırada “Tanrım, çok güzel kokuyor!” diye düşündüğümü hatırlıyorum. Sonraki beş yıl boyunca arkadaş olduk ve ara sıra birbirimizi gördük, sonunda üç ay içinde takıldık ve yer ayırttık. düğünümüz için kilise. İki çocuk ve 20 yılı aşkın bir süre sonra hala onunla ilk tanıştığım günkü kadar güzel kokuyor!

Jennifer Lee, Lake Worth, Florida.

Tatlı hikaye, birlikte çalışmayı bırakana kadar birbirlerine olan duygularını dışa vurmadıklarına sevindim. Bu işyeri aşkları oldukça aldatıcı olabilir.

Amy Sander Kauper, Nutley, NJ

Kozmetik bölümünde çalıştım ve iş aşkım büyük bir mağazada alıcıydı. Ona “yürüyen merdiven aşkım” derdim çünkü onu departmanımızın ofislerinden inerken görebiliyordum. Geçen Mart ayında 33 yaşında evlendi.

Patricia Flickinger Stauffer, York, Pa.

Üniversiteden sonra insanlarla tanışmak delice zor olmalı, özellikle de uyanık saatlerinin büyük çoğunluğunu geçirdiğin iş arkadaşlarınla çıkmaman gerektiğinde. İşe yaradığına ve iyi hissettiren bir hikayeyi takdir ettiğime sevindim.

Marcey Jo Tidwell, Bloomington, Ind.

Bu hikayenin böyle olmasına çok sevindim. Birinin kovulmasına neden olan uygunsuz davranışlardan biri olduğunu düşündüm.

Joe Murphy, Quincy, Mass.

Eşimle ilk hemşirelik işimizde tanıştık. Oryantasyon sırasında arkamda oturdu. Aynı birimde çalışıyorduk, o gündüz vardiyasında ben de gece vardiyasındaydım. İyi anlaştık ve kısa süre sonra anne babamızın daha önce birlikte çalıştığını ve çocukken birbirleriyle tanışma şanslarının çok yüksek olduğunu öğrendik. Şu anda iki çocuğumuz var. Bunun böyle olması gerektiğini hissediyoruz.

Alan Phan, Whittier, Kaliforniya.

O zaman ülkeyi terk edip kimliğimi değiştirmek zorunda kalırdım.

Dina Johnson Rogers, Richardson, Teksas.

Çevrimiçi ortaokul öğrettim ve öğrencilerin ekranlarını gösteren bir yazılımım vardı. Sık sık aşklarını sabitlediler. Benim favorim, sınıfımızın en zeki kızı olan kızı etkilemek için çok çalışmaya başlayan erkekti.

Patricia Bryant, Phoenix

Kocamla da işte tanıştım. O kadar tatlı olduğunu düşündüm ki, onu gördüğüm ve gözlerimizin buluştuğu anı, ona ne söylediğimi ve hatta o gün ne giydiğimi hatırlıyorum – sosyal medyanın çok ötesinde. 26 yıldır evliyiz.

Susan Biermann Belej, Aberdeen, NJ