Modern gelinler gelinlik modası endüstrisini nasıl değiştiriyor?

babaadam

Aktif Üye
Tam bir gelin gardırobu

Gelinler artık sadece güzel bir elbise seçmeye odaklanmıyor. Etkinlik takvimine daha fazla düğün öncesi parti eklendikçe ve düğünler giderek birden fazla gün ve mekana yayıldıkça, modern gelin gardırobu artık bir kıyafet koleksiyonudur.

Bayan Chapman, “Gelinler, bekarlığa veda partisi, duş, prova ve parti sonrası için Instagram’a yakışır bir moda anına sahip olmak için can atıyorlar” dedi. “Şu anda onun için bir düğün gardırobuyla ilgili.”

Dallaslı gelin Bayan Moore’un durumu böyleydi. Gelinliğini ana törenden sadece birkaç ay önce bulmasına rağmen, Eylül 2021’de nişanlandığından beri birkaç gelinlik kıyafeti satın almıştı. Önce nişan partisi elbisesi, sonra gelin duşu için başka bir elbise, ardından Las Vegas’ta ayrı bir kaçış için iki elbise daha vardı. Ve hepsi Meksika, Cabo San Lucas’taki düğün hafta sonundan önce. Bayan Moore’un gelin gardırobunda toplamda sekiz farklı kıyafeti olduğunu söyledi. Biri kullanılmış, diğerinde tüyler vardı ve giydiği her şey internetten satın alınmıştı.

Gelin gardırobunun maliyeti, ortalama bir Amerikalı gelinin bir gelinlik için harcadığından daha pahalı olmasına rağmen, bütçesini ayırdığı için yaptığını söyledi. “Bütçemin bir kısmını gelinliğime değil, diğer görünümlere ayırmak istediğimi bilerek girdim” dedi.

“Hayatında tam da ilgi odağı olduğun ve gelinlik alman için çok fazla baskının olduğu bir dönemmiş gibi hissediyorum” diye ekledi. “Bu yüzden bu farklı görünümleri satın almak üzerimdeki baskıyı biraz azalttı çünkü parlayabileceğim, yaratıcı ifademi kullanabileceğim ve gurur duyduğum bir şeyi giyebileceğim tüm bu farklı anlara sahip olduğumu hissettim.”

Londra merkezli WED markasının kurucu ortağı Amy Trinh’in birden fazla kıyafeti olan bir gelin gardırobuna sahip olma isteği, özellikle gelinlerin “estetik olarak bağlantılı” birden fazla etkinlik için birden fazla kıyafet istemeleri nedeniyle özellikle dikkat çektiği bir şey. biraz” dedi.