Normani ve NFL geniş alıcı DK Metcalf taahhüt edilir

babaadam

Aktif Üye
Normani ve Dekaylin Metcalf ilişkilerini çoğunlukla dikkatli bir şekilde tuttular, ancak bu Perşembe günü NFL çapında bir inhibitör olan Metcalf'ın taahhütlerini son ticaretinin açıkladığı bir basın toplantısında duyurmasında değişti.

Seattle Seahawks tarafından Pittsburgh Steelers'a takas edilen Bay Metcalf, bir muhabir geçen sezon oyun kurucu Russell Wilson'dan bir tavsiye alıp almadığını sorduğunda yeni ekibi için oynama heyecanından bahsetti. Bay Wilson ayrıca iki takım arkadaşının bulunduğu Seahawks için de oynadı.

Bay Metcalf'ın cevabı sırasında 28 yaşındaki şarkıcı olan Normani'ye nişanlısı: “Dün Russ ile konuştum. Nişanımı önerdim. Bizi bağlayan o, bu yüzden bizi tebrik etti. “

Bazı ünlüler katılım mesajlarını nasıl ve ne zaman paylaştıkları konusunda stratejik olsa da, 27 yaşındaki Bay Metcalf basın politikasına katılmamış gibi görünmüyordu. Bunun yerine, onu yandan izleyen Normani'de kendinden geçmişti. “Tam orada,” dedi sırıtarak. “Bu eteği dik tut bebeğim.”

Bir tür yumuşak bir başlangıçtı. Çift, Temmuz 2023'te bir hikaye görevinde resmi olmasına rağmen, halkın gözü büyük ölçüde kaçınmıştı. Birçok hayran için, onların çift oldukları gerçeği haberdi. Ancak Normani'ye dayanan R&B hayranları için güzel bir haberdi. 16 yaşından beri, “X Factor” ve ardından Kız Grubu Beşinci Harmony'de seçmelere katıldı ve kalp ağrısı hakkında müziğini açtı.

Basın toplantısında, Bay Metcalf, bir gün önce gerçekleştiğini söyledi: “Ailem ve ailesi Houston'daydı. Kız kardeşimin bahar tatilleriydi ve sadece tüm aileyi sadece büyük bir Kumbaya için bir araya getirmeyi ve ailelerimize bir yüzükle katılmayı düşündü. “

“Beni iyi anladın,” diye söyleyecek Norani.

Çift, 2022'de Bay Wilson ve karısı şarkıcı Ciara tarafından tanıtıldı. “1. günden geldik ve buradayız,” dedi Metcalf.

Geçen Haziran ayında şehvetli albümü “Dopamine” nin piyasaya sürülmesinden önce Rolling Stone ile yaptığı röportajda Normani, Bay Metcalf ile ilişkisini açtı: “Mutluyum. Ben çok mutluyum. Kesinlikle cevaplanmış bir dua. İlişkiler konusunda çok şey yaşadım. Ben gerçek bir sevgili kızım. Kalbimi koluma takıyorum ve bunun cevapladığı odayı düşünüyorum. Beni mutlu görmeyi seviyorum. Gerçekten yapıyorum. “Bay Metcalf'ın albümde birkaç şarkı ilham verdiğini de sözlerine ekledi.

Ciara, çiftin Tikkok'a olan bağlılığına tepkisini paylaştı ve Normani'nin yüzüğünü gösterdiği bir video görüşmesinden bir ekran görüntüsü yayınladı. “@Russell Wilson ve ben 3 yıl önce girişe getirildiğimizi biliyorduk. Aşk gerçekten havadaydı! Şimdi sonsuza dek yuhalanıyorlar !! En iyi haber buydu! @DK Metcalf @Normani Seni çok seviyoruz! “

Bazı yorumlar şaka yollu Ciara'nın eşleştirme hizmetlerini genişletmesini istedi. Ciara'nın hayranları yıllarca, Bay Wilson ile tanışması için yaptığını söylediği duayı paylaşmasını istemişti. Dokuz yıldır evlisin.

Hollywood, eşleştiriciler oynayan arkadaşların başarılı eşleşmelerinin makul bir kısmını tetikledi. Prens Harry ve Meghan Markle, ortak bir arkadaş tarafından kör bir randevu ile bir araya geldi. Nicole Richie kardeşini Cameron Diaz ile -law Benji Madden'i kurdu. Ed Sheeran, Courteney Cox'un Johnny McDaaid ile olan ilişkisinden sorumludur. Meghan Trainor ve Daryl Sabara Chloë Grace Moretz tarafından tanıtıldı.

Yaklaşık 8.000 kararlı çiftle röportaj yapıldığı 2025 yılında düğüm tarafından yapılan bir araştırmaya göre, yüzde 16'sı önemli diğerlerini karşılıklı bir arkadaş tarafından yerine getirdi. Bu, çiftlerin nasıl buluştuğunu en yaygın ikinci yoldu. Taahhütlü çiftlerin yüzde 27'si çevrimiçi olarak toplandı.

New York'taki Luma -Luxus -Matchmatt'ın kurucusu April Davis, toplantının neden verimli olabileceği hakkında “Bunu ve başka birinin vatandaşını alıyorsunuz” dedi. “Referansları olan birini tanıttıysanız, bir muhalefet katmanını yırtacaktır.” Flört içindeki ünlülerin özel bir endişesi, bir partnerin niyetlerinin veya duygularının gerçek olup olmadığını bilmek değildir.

Her ne kadar çevrimiçi randevu yaygınlığı daha az yaygın olmasına rağmen, yönlendirilmiş değerlere sahip romantik görüşler bulmak uzun zamandır kanıtlanmış bir yöntem olmuştur. Bir arkadaş sizin için ilk kontrolü yapabilir ve potansiyel bir başvuru sahibinin vibe testini geçtiğinden emin olabilir.

Daha fazla insan arkadaşlarını hazırlamalı mı? Evet, Bayan Davis, işler işe yaramazsa, eşleştirici suçlanmadığı sürece.