Olivia Amitrano ve Nicholas Vazquez New York’un dışında evleniyor

babaadam

Aktif Üye
Olivia Grace Amitrano ve Nicholas Ryan Vazquez tanıştıklarında gençtiler. Yine de, bir şekilde ağırdan alma hissine sahiptiler, bu da ilişkilerinin biraz mesafe kat etmesine izin verdi.

5 Ekim 2009’da Yonkers, NY’deki Gino’s Pizzeria’da tanıştılar ve her ikisi de Bayan Amitrano 16 ve Bay Vazquez 18 yaşındayken büyüdüler. O sırada, ara sıra erkek kardeşiyle çıkan en iyi arkadaşıyla çıkıyordu.

Bayan Amitrano, Bay Vazquez’in “oldukça kadın avcısı” olduğunu duymuştu, bu yüzden onu çekici bulsa da soğukkanlılığını korumak için elinden geleni yaptı. Şimdi 29 yaşında olan Bayan Amitrano ve 31 yaşındaki Bay Vazquez o sırada başka insanlarla çıkıyordu. Bayan Amitrano, partilerde birbirlerini gördüklerini ve “beni takip etmeye çalıştığını” söyledi, ancak arkadaş kaldılar.

Yine de bağlantıları büyüdü. Gece geç saatlere kadar şampanya rengindeki 1990 model Volvo’sunda evin dışında, sırayla iPod’larında en sevdikleri R&B şarkılarını çalarak geçirdiler. Bayan Amitrano, “Arabasında birçok gece geçirirken ve birbirimizi tanırken yavaş yavaş aşık olduk” dedi.

Ancak ikisi, Kasım 2010’dan başlayarak altı ay boyunca birbirlerini görmedi ve Bay Vazquez, uzun yıllardır kız arkadaşıyla tekrar denedi. İşe yaramadı. 26 Mayıs 2011’de, Bayan Amitrano’nun lisedeki erkek arkadaşından yanlışlıkla ayrılmasından sadece haftalar sonra, Bay Vazquez, birdenbire onunla temasa geçti.

Bay Vazquez, onu sık sık düşündüğünü ve “onu görmek için gerçekten bir bahaneye ihtiyacı olduğunu” itiraf etti.

Bayan Amitrano, “İş yerinde öğle yemeğine ihtiyacı vardı ve parası yoktu” dedi. “Ona tereyağlı karışık mikro dalgada pişirilmiş sebzeler ve domates sosuyla pişirdiğim makarna getirdim.”

Bayan Amitrano, ona bir Tupperware kabı uzatırken, “20 yıldır evliymişiz gibi çok sıradan bir öpücük alışverişinde bulunduk” dedi. “Bu anın ne kadar doğal hissettirdiğini fark ederek biraz paniğe kapılırken gözlerimiz genişledi.”

Hemen ertesi gün, Bay Vazquez ona Sezar salatası getirdi. Bayan Amitrano, “Yemek getirmenin bizim aşk dilimiz olduğunu düşünüyorum” dedi.

30 Ağustos 2011’de, Bayan Amitrano’nun Fordham’da çıraklığına başlamasından bir hafta önce, Bay Vazquez’e “ne yaptığımızı anlamaları” gerektiğini söylediğini söyledi. Onu geri tutmak istemedi, ona söyledi. Tam bir “kolej deneyimi” yaşamasını istediğini söyledi. Bayan Amitrano, “Ama ona ‘ne istediğimi biliyorum’ dedim” dedi. “‘Sen benim arkadaşımsın.'”

“Ne istediğini bildiğin sürece,” dedi Bay Vazquez, Bayan Amitrano’nun “yüzündeki en tatlı sırıtış” dediği şeyle.

Bayan Amitrano, lisans eğitimi sırasında uğraştığı bazı zorlu sağlık sorunlarına çare ararken “yerel bir Çin tıbbı ve bitki uzmanıyla hayatını değiştiren, ufuk açıcı bir deneyim” yaşadıktan sonra, bütünleştirici tıbba olan ilgisini keşfetti.

Bu nedenle, 2013 yılında sağlıklı yaşam hakkında blog yazıp e-kitaplar yazarak Organik Olivia’yı kurdu. 2014’ün sonlarında, Organic Olivia markasını büyütürken takı yapıp sattığı Living Earth Jewelry’i de piyasaya sürdü.

Bayan Amitrano, “Bir zamanlar basit bir blog olan şey, 2016’da bir dizi bitkisel ilaç içeren bir e-ticaret sitesine dönüştü” dedi. Eylül 2019’da, bitkisel bir sağlık takviyesi şirketi olan Organic Olivia’ya odaklanmak için kuyumculuk işini kapattı.

Bay Vazquez, sendikalı demirciliği sürdürmeye karar verdiği 2009 yılının sonlarından Mayıs 2014’e kadar yerel bir fabrikada tabutların içini tasarlamış ve işlemişti. “Benim için sendika doğal bir seçimdi” dedi. “Bir zanaatkâr olarak çalışmak ve aynı zamanda makul bir maaş almak istedim.”

Ancak Bay Vazquez, özellikle sağlık riskleri nedeniyle demir işçiliğini sevmiyordu. Bayan Amitrano, onun gerçekten istediğinin bu olduğundan emin olduktan sonra, şirkette çalışmasına yardım etmeyi kabul etti. Bayan Amitrano, “Ben tasarladım ve o karmaşık parçaları dikkatlice bir araya getirdi” dedi. “Ben pazarlamadan sorumluydum ve o müşteri hizmetlerinden sorumluydu. El yazısıyla teşekkür notlarını yazdım ve postalamayı o yaptı.

Bayan Amitrano, Mayıs 2015’te mezun olduğunda, ikisi birlikte Yonkers’ta bir daire buldu. Orada iki yıl yaşadıktan sonra, 2017 Şubat ayının ortasından itibaren Kosta Rika’da şebeke dışı bir yaşam denemeye karar verdiler.

Burada daha fazla Yemin sütunu bulabilirsiniz Ve Düğün, İlişki ve Boşanma raporumuzu buradan okuyun.

Bay Vazquez, “Bir teknoloji detoksu yapmak istedik – hadi takılalım ve meyve yiyelim” dedi. Altı hafta sürdüler.

Bayan Amitrano, “Bunun bizim işimiz olmadığı ortaya çıktı” dedi. “Heyelanlardan korkuyor ve yağmur mevsimi başladı.” Bayan Amitrano’nun Yonkers’ta kalacak bir yer arayan ailesinin yanına taşınmadan önce bir süre seyahat etmek için Kosta Rika’dan ayrıldılar.

Yonkers’ta yeni bir apartmana girdiler. Bayan Amitrano, “Bir felaketti” dedi. “Isıtma çalışmıyordu. Pencereler mühürlenmemişti. Bakım berbattı.” Kasım 2019’da ayrıldılar ve bunun yerine hala yaşadıkları Hastings-on-Hudson, NY’de bir şehir evi kiralamayı seçtiler.

Sertifikalı Bitki Uzmanı ve Oganic Olivia’nın Genel Müdürü Bayan Amitrano, Fordham’dan Psikoloji alanında lisans derecesine sahiptir. Brooklyn’deki ArborVitae Geleneksel Bitki Tedavisi Okulu’nda üç yıllık bir klinik bitkisel ilaç programını ve Suzanne Robidoux’un Klasik Çin Tıbbı (Jing Fang) kursunu neredeyse tamamladı.

Charles E. Gorton Lisesi mezunu olan Bay Vazquez, Porto Riko ve Ekvador köklerine dayanan ağırlıklı olarak Karayip ve Latin Amerika mutfağını içeren yeni bir yemek kitabı için tarifler geliştiriyor.

Yaklaşık on yıl çıktıktan sonra, Bay Vazquez, “hala büyüyebildiklerini ve en önemlisi, benzer bir yönde büyüyebildiklerini” belirtti.

“Soruyu sorma zamanının geldiğini biliyordum,” dedi. 3 Haziran 2021’de Bay Vazquez ve Bayan Amitrano, Bayan Amitrano’nun What’s the Juice podcast’i için ikinci sezonun ilk bölümünü kaydetti ve filme aldı. 10. yıldönümlerini tartıştılar ve o teklif etti.

Şok olmuştu. Bayan Amitrano, “O, mahremiyete değer veren biri, bu yüzden bunu kamera önünde ve bir podcast bölümünde yapmak, beklediğim en son şeydi,” dedi.

Nişanı üç hafta boyunca bir sır olarak sakladıktan sonra, podcast lansman partisi kılığına girerek ailelerini şaşırtan bir nişan partisi verdiler. Bir ay sonra, podcast ve onunla birlikte büyük haberi yayınlandı.

İkili, 15 Temmuz’da NY, Tremper Dağı’ndaki Foxfire Dağ Evi’nde 93 misafirin önünde evlendi. Sylva Dvorak, Töreni Universal Life Kilisesi tarafından görevlendirilen kişi yönetti. Bay Vazquez, “Düğün mekanının hayat ve doğa dolu bir çift olarak bizi mükemmel bir şekilde temsil ettiğini hissettim” dedi. .”

Resmi törenden bir saat önce tesisin göl iskelesinde, Bayan Amitrano şunları söyledi: “Birbirimize özel yeminlerimizi ettik, kendimizi toparlamak ve merkezlemek için zaman ayırdık ve ‘bakma’ anının tadını çıkardık – başardık.” .'”

Damat fildişi bir ceket ve Alan David Custom’dan siyah bir pantolon giymişti.

Bayan Amitrano, başlangıçta Danielle Frankel’den beyaz bir elbise satın aldı. Ancak düğünden üç hafta önce yapılan bir provada “Elbisenin bana uymadığını fark ettim” dedi. “Gelinlik giyim tüketicisi dünyasının içine çekildim ve en şık, en moda tasarım elbiseye ihtiyacım olduğunu düşündüm.”

Böylece, düğünden on gün önce, eBay’den 200 dolara 1950’lerden kalma pembe bir pembe elbise sipariş etti. “Mükemmeldi” dedi. “Pembe vintage elbisem ve parlak mavi 28 $ vintage ışıltılı küpelerimle koridorda yürümek, şimdiye kadar verdiğim en iyi karardı.”

Orijinal elbiseyi iade edemediğinden, dans etmek için kısa bir Rotate Birger Christensen elbisesini giymeden önce resepsiyonun bir bölümünde giydi. Ama hayalini kurduğu her şey onun tören elbisesiydi. Bayan Amitrano, “Elbisenin gerçekçi olmasını, ilişkimize ve içimdeki oyuncu çocuğa sadık olmasını istedim” dedi.

Bugün

Eğer 15 Temmuz 2023

Nerede Foxfire Dağ Evi, Tremper Dağı, NY

Sosu dışarıda bırak Resepsiyonda misafirlere alkol verilmesine rağmen çift kendileri alkol almaktan kaçındı. Bayan Amitrano, “Halkımızla iletişim kurarken kalbimizde çok daha mevcut ve net hissettik ve birlikte her andan gerçekten keyif aldık” dedi. “Gerçekten gözümüzün önündeydik.”

Yaratıcı ol Çift, balayı yerine 15 Haziran’da Hastings-on-Hudson’da satın aldıkları yeni evlerinde düğünden sonraki haftayı sanat eseri yaparak geçirdiler ve ikinci katta tadilat devam ediyor. Bayan Amitrano, “Mobilya yok, sadece sonsuz sayıda tuval, iki şövale ve yere saçılmış boya var” dedi. “12 yıl önce arabadaki iki çocuğu onurlandırmak için yaz ışığında her günümüzü birlikte resim yaparak, şarkı söyleyerek ve müzik dinleyerek geçirdik.”

Etrafta oynamak Bayan Amitrano, “koridorda yürümeden hemen önce nedimelerimle birlikte bir sürü ilginç ve eski aksesuar getirerek, giydirip seçerek” tam görünümünü tasarlamayı düğün günü etkinliklerinin bir parçası haline getirdi.